לידה טבעית/קיסרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אשמח אם תענו לי -או מנסיון שלכן או משל הקרובות לכן..כי אני ממש מתחילה לחשוש..

בהריון הראשון שלי -סחבתי עד שבוע 40+5 בלי ירידת מים,בלי צירים.. בלי כלום כלום.. ובהערכת משקל של העובר -אמרו לי שהוא שוקלמעל 4 קילו (בלי עין רעה) וחייבים לנתח אותי בשל חשש לקריעת כתפיים. האמת שכל ההריון אמרו לי שהעובר שבוע מעל לגודל שלו..

עכשיו-בהריון שני עם הנסיכה , אומרים לי לאורך כל ההריון שהיא קטנה בשבוע....
    כששאלתי את הרופא שלי אם גם הפעם יינתחו אותי- הוא אמר שאי אפשר לדעת... אוף....אני מתה ללדת טיבעי-לא רוצה עוד סיוט כמו הניתוח!!!

מה אתן אומרות, מכירות מצב כזה?? מה הסיכויים שאלד רגיל??
8 תגובות
עמוד 1
  • לפני כמה זמן ילדת קיסרי?
    בדרך כלל ניתן בהחלט ללדת טבעי אחרי קיסרי כל עוד זה לא במרווחים קצרים.. ואם הילדה לא גדולה במשקל אז עוד יותר סיכויים.בכל מקרה תמיד אפשר לנסות טבעי ואפילו לבקש לזרז את הלידה ואם כבר אז לעשות את זה עכשיו כדי שההריון לא ייסחב יותר מדיי.. בהצלחה
  • הסיכוי הוא מאוווווד גבוה ללדת רגיל
    ממליצה לך לבחור בית חולים שלא רץ מיד לניתוח קיסרי שני אלא נותן לאישה הזדמנות ללדת רגיל . ועוד יותר ממליצה לך ללמוד כמה שיותר על לידה טבעית
    האם הייתה לך סוכרת בהריון הראשון ?
    האם יש לך סוכרת הריון עכשיו?
    האם את גדולה או בעלך ?
    רק לידע כללי אישה שהיא לא סוכרתית האינדיקציה לניתוח היא עובר מעל 4500 גרם . וגם זה משהו שהוא לא חד משמעי ,ראיתי נשים יולדות גם במשקל יותר גבוה בלידה רגילה ,הייתה מישהי שילדה תינוק במשקל 5000 גרם ! לידה רגילה ,נכון חתכו אותה וזו לא הייתה לידה ראשונה שלה ,אבל התינוקי יצא מוכן לכיתה א' והיה גם בריא ושלם
  • אין לי סכרת עכשיו וגם בהריון הראשון לא היתה לי.
    אני רזה 168 ובעלי רגיל-לא שמן-אבל גבוה.. 1.95
    את הניתוח עברתי לפני שנתיים ו3 חודשים..

נכון שאני חייבת לנסות רגיל?? מה אני אמורה להגיד לרופא? יש לי בדיקה ב17:30 הערכת משקל..נראה מה הוא יגיד כשאשאל אותו.

בפעם שעברה ששאלתי הוא אמר שאי אפשר לדעת עדין..

• את לא חייבת כלום
    גם לא חייבת ניתוח
    עם כאלה נתונים שלך ושל בעלך לא פלא שהיה לך תינוק גדול
    זה גנטי מאמי
    תבררי בתי חולים שבעד VBAC
  • בעיקרון אין סיבה נראית לעין שינתחו אותך, אם היא תהיה בזמן הלידה בגודל נורמלי. אבל את זה מחליטים סמוך ללידה עפ"י הערכת משקל.
  • נכון... :)

זה מה שאמרו לי - רק סמוך ללידה יכולים לדעת, וגם אין בעיה לבקש זירוז...

ואיי אני מתרגשת ברמות
  • ב"ה

תראי קשה לומר כי כל אחת והמידת סיבולת שלה!

אני עברתי לידה ראשונה עם אפידורל
    ושתי לידות בלי אפידורל ( לא מבחירה! )

לי אישית מאוד קשה לסבול כאבים, שתי לידות עברתי ללא אפידורל כי הלידה התפתחה מהר מידי אבל התחננתי לאפידורל!!!!!!!

ברור לי שבלידה הבאה אי"ה אתחנן שוב!!!!

מאחלת לך בקלות והכי טבעי שיש!!
    [URL=http://www.lovetextlive.com]

• תמי מאמי לא דיברתי על האפידורל- ברור לי שאין לי כוח סבל בשיט..

דיברתי על הסיכוי ללדת טיבעי ולא קיסרי כמו בהריון הראשון :(

מפחיד..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה