לא רוצה יותר. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    קצת שופכת את הלב.

היום עשיתי שאבה. שאבו 3 ביציות.

בדרך חזרה בעלי התחיל לשאול למה הוא צריך לבוא להחזרה, יש לו לימודים באותו יום.
    זה הוביל לריב אציני.

אמרתי לו שאני לא רוצה כלום יותר. לא רןצה לנסות יותר ולא אוצה אחתו ילדיפ.

גם הוא אמר דברים קשים. שכולם אמרו שצריך להשאר בשגרה אז הוא חא מבין למה אני מקשה עליו ושבגחל כל ההתנהגות שלי אנחנו לא ניקלטים.

נורא פגע בי שזה ניראה לו מיותר לבוא איתי!! ועוד יותר פגע בי ההאשמות שלו.
    נכון אני לחוצה קצת לפעמים מזה מי לא??? מי יכולה לעבור את הדברים האלה ולהיות שלווה לגמרי??

עד עכשיו לא הרגשתי ככה. עכשיו אני מרגישה שאני לבד בזה.

לא מפסיקה לבכות מאז ולא רוצה לדבר איתו בכלל!!

פגועה כועסת ועצבנית!

פשוט נימאס לי.

ליטלילי

5 תגובות
עמוד 1

• ליטלילי

• ליטלי.....
    קודם כל קבלי ענק
    הרגשות שלך מאוד מובנים ...
    אבל את לא לבד גם אם עכשיו אחרי שרבתם זה מרגיש לך ככה זה לא....
    תנסו קצת לנשום עמוק לשבת ברוגע ולדבר על כל הנושא על איך אתם מרגישים איך זה משפיע על הזוגיות מה אפשר לעשות...
    אולי תצאו לבית קפה או מסעדה תשנו אוירה לפעמים שינוי אוירה מש]יע גם על צורת השיחה...
  • היי מאמי
    את ממש לא לבד ובטח שאת לא מתייאשת!!!קחי לך את היום להרגע תשלימו והכל יהיה בסדר,את עוברת תהליך לא קל ומלא בהורמונים ולחץ מטורף,אני בטוחה שגם הוא,לעיתים קשה להם רגשית יותר מאיתנו,בהחזרה האחרונה הלכתי לבד לא הלחצתי ולא העמסתי עליו,נכון שיותר נחמד לנו שהם שותפים יד ביד ועוברים הכל ביחד אך לפעמים צריך להרפות קצת וזה מקרב יותר.המלצה שלי אל תכריחי אותו קחי איתך את אמא או אחת האחיות שלך.
    בטוחה שבערב ההחזה הוא יפנק אותך ויתמוך בך.
    מחזיקה אצבעות יקירה שזו תהיה ההחזרה האחרונה
  • אני מבינה אותך וגם מסכימה שהם צריכים להיות שותםים לתהליך. זה משמעותי כי גם ככה קשה להם שלא לגמרי בתהליך ואחכ לא תמיד מבינים מה אנחנו עוברות. לדעתי חשוב שתסבירי לו את החשיבות של השותפות הזו ואת המשמעות האדירה לתמיכה שלו. וכן, ילד עושים יחד. גם אם לא בדרך המסורתית. אם תחליטי שאת רוצה ללכת לבד בסדר אבל זה יבוא ממך. אםנאת חשה שאת זקוקה לתמיכה ממנו אז דברו על זה.. בהצלחה.. עדכני
  • היי ליטל, קבלי קודם כל תמיכה מרחוק
    עם זאת אני חושבת שיש כל מיני דרכים לתמוך אחד בשני . תחשבי שלפעמים בן אדם שלא עובר את כל הפרוצדורות האלה בעצמו מתייחס לזה קצת אחרת. כמו כן יש אנשים שבתי חולים/התערבויות למיניהן מלחיצים אותם.
    אני לא חושבת ( למרות שעוד לא הגעתי לשם ) שהבעל צריך להיות נוכח ושותף בכל דבר שאת עוברת.
    אני אישית עשיתי צילום רחם לאחרונה והתלבטתי הרבה אם לקחת את בעלי כמלווה או לקחת מלווה בכלל. בסוף הלכתי לבד ואני מאו , מאוד שמחה. הסיטואציה שם הייתה מאוד מלחיצה וחלק מהבנות צרחו, אז כשאני חושבת על זה שהוא היה צריך לשבת שם שעה ולשמוע את זה זה לא עושה לי כל כך טוב. אני הייתי היחידה מהבנות שהיו שם שלא הרגישה כלום בבדיקה כך שבדיעבד גם לא הייתי צריכה מלווה.
    אני גם חושבת ששגרת חיים גם בטיפולים זה חשוב ביותר כי היא מורידה מהסטרס. אני אישית לא מוכנה לוותר על השגרה שלי ובינתיים מצליחה
    שיהיה המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה