הזוי!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש לא מהפריקיות שהכל צריך להיות טבעי וכזה.. אני אפילו די ספקנית בדרך כלל לגבי כל מיני שיטות גידול לא קונבנציונליות.. אבל התינוקת שלי בת השלושה שבועות מאותתת חד משמעית לפני שהיא עושה את צרכיה ומראה עדיפות ברורה לעשייתם לא בטיטול.. זה התחיל לפני כשבוע בזה שחשבתי שזה סתם גזים וניסיתי להרגיע ובין השאר הורדתי לה אותו, וכרגע מהבוקר היא לא עשתה כלום בחיתול, אף לא פעם אחת! כל פעם יללה קצת וחיכתה בסבלנות שאוריד לה אותו. אני יודעת שאני נשמעת הזויה! למישהי יש ידע בנושא ויכולה להפנות אותי אליו?
7 תגובות
עמוד 1
  • בגיל הזה כמובן אין הבנה, אבל כמובן יש התניה. זאת אומרת שאם היא מרגישה שכשהיא עושה בטיטול יהיה לה שורף וכד', אז היא תתאפק.

כנראה שהטיטול לא נוח לה, צריך לבדוק ולראות מה מפריע לה, כי את מן הסתם מבינה שאי אפשר להרגיל אותה לשירותים.. הטיטול הוא כרגע האופציה היחידה.
  • רחלי את לא צודקת
    אני לא מאמינה שאין להם הבנה !!!
    וכן יש אופציה לגדל ללא חיתול ! וכן תינוקות לא רוצים לעשות על עצמם
    וכן הם מאותתים כשהם צריכים ואם לא נענים לאיתות שלהם הם לאט לאט מאבדים את היכולת הזו עד גיל הגמילה בערך
    http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl?%EC%E2%E3%EC_%E9%EC%E3%E9%ED_%E1%EC%E9_%E7%E9%FA%E5%EC%E9%ED
    ושם דבר לא הזוי בגידול התינוקות
    גם אם את פועלת כמקובל בחברה אבל את רואה שזה טוב לבת שלך אז שירימו גבה
    למי אכפת?!
    אני עשיתי לא מעט דברים שלא מקובל בחברה ואני לא מצטערת על כלום . אני דאגתי לילדים שלי ולהכי טוב בשבילם .
    יש מי שטוב לה מטרנה
    ויש מי שטוב לה הנקה
    יש מי שטוב לה חיתולים עד גיל 5
    ויש מי שטוב לה ללא חיתולים בכלל
    ויש שמתחילות גמילה מוקדמת
    בגידול הילדים אין דרך אחת ! אין נכון או לא נכון
  • חשבתי שאולי משהו מציק לה, ניסיתי פירמה אחרת וגודל אחר, וזה לא השתנה... הטוסיק לא אדום או מגורה.. היא גם לא עצבנית בין לבין, רק כשיש לה פיפי.. מקצת שיטוט באינטרנט אני רואה שאכן יש אינסטינקטים כאלה, אבל לא ראיתי מספיק אינפורמציה על זה, ולכן שואלת כאן...
  • מאיה תודה רבה!!!! לא חשבתי שבגיל כזה היא מסוגלת להביע את הרצון שלה באופן כל כך ברור ושקוף! זה פשוט מדהים!! את מכירה אישית מישהו שגידל ככה? אני ממש רואה שזה מה שהיא רוצה ושככה נעים לה! ולכן שוקלת את זה על אף שזה נשמע קשה ומורכב...
  • כן מכירה אישית אמא שלקחה את זה כפרואקט לעצמה
    היה לאיתמר ילד בגן שגדל ללא חיתולים בכלל .
    זה לא הזוי ,זה אפשרי
    ועזבי אותך תעשה מה שנעים לבת שלך !
    תאמיני לי שאנחנו ממש לא מבינים עד כמה תינוקות האלו שיוצאים מהרחם שלנו מבינים הכל ,זה שהם לא מסוגלים לדבר ולהזיז את עצמם ממש לא אומר שהם לא מסוגלים להביע את עצמם ,זה רק עניין של יכולת ורצון שלנו להכיר בזה ולנסות להבין אותם
  • אסקי
    גישה מעניינת ומסקרנת!
    אני חושבת שבכל תחום בחיים אנחנו מרגישים צורך ללכת אחרי כולם
    בעדר
    לרצות אחרים
    ותמיד לכל אחד יהיה דעות עלינו
    אהבתי את הגישה שכל אחד יגדל כמו שחפצה נפשו
    חזק ואימץ!

יום נעים לכולם
  • לפעמים זה לא רע להיות הכבשה השחורה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה