מה יהיה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז שוב מחזור של הורמונים והזרעות...
    הפעם הגעתי לרופא טוב יותר. הגדלתי למינון שבפעם הקודמת שלקחתי היו שחלות מוגדלות הייתי במיון וכו.... מצד שני זה הביא לשלושה זקיקים ולהריון. רק שהוא לא הצליח לצערי הרב...
    היום הייתי בבדיקות- יש זקיק אחד!!!! אחד. . שתמיד היה לי אחד. כל ההורמונים האלו ואחד??? אני ממש קרובה לייאוש. כבר עוד מעט שנתיים ואין לי כוחות.. מה יהיה... באמת מה יהיה
15 תגובות
עמוד 1
  • קרן אור מקסימה, אנחנו באותה הסירה.. אני יודעת בדיוק מה עובר עלייך ואיך את מרגישה אבל את חייבת חייבת להיות חזקה בשביל הביבי כשהוא יגיע!
    הגוף צריך להיות חזק ורק ככה הוא יצליח לקלוט הריון!!
    את יכולה להתנחם בזה לנקלטת פעם אחת בשנתיים האלה ואת יודעת שזה אפשרי מבחינת הגוף שלך..
    תהיי חזקה נסיכה, בסוף הכל יסתדר לטובה :)
  • וכמובן, שזקיק אחד יכול להתפתח ולקלוט זרעון אחד
  • תודה רבה... אלו ימים קשים. סתם כל ההורמונים, אני מרגישה שמנה.. עד שירדתי עכשיו שוב פעם. וסתם.... כל חודש יש זקיק אחד גם ככה. בשביל מה? וגם אני חא מבינה מה הבעיה? למה אני לא מגיבה? פעם קודמת היתה תגובה חזקה מידי אפילו..
    תודה על המילים החמות...זה עוזר
  • לצערי אנחנו לא יודעים חשבונות שמים ולא יודעים למה אנחנו עוברים את הניסיון הזה..
    אני בטוחה שבזמן הנכון ביותר ניקלט כולנו להריון תקין ובריא שייסתיים בידים מלאות!

אי אפשר לדעת ושמעתי סיפורים על נשים שהרופאים אמרו להן החודש לא היה ביוץ והן נקלטו. צריך להאמין ולהיות חזקים - כי מבחינת הרפואה האלטרנטיבית כשהגוף חלש, בדיכאון, בסטרס או עייף הוא לא יצליח לקלוט הריון וחבל..

אני לא יודעת מי את ואם את מאמינה אבל היום זו שעת רצון גדולה :
    "החותם של ה' הוא אמת, ואמת בגימטריה זה 9:
    היום יחולו כל התשעיות !החודש התשיעי , השנה התשיעית , 9 דקות קריטיות אחת ל 50 שנה ! עת רצון אדיר בשמיים !

• חסרת סבלנות מלמדת אותי שיעור בסבלנות..(:
    אני מאוד מאמינה בכח שיש לתפילה. ריגשת אותי ואני אעשה את זה. לא נוטה להתפלל אבל חייבת להגיד שבזמן האחרון, מאז ההפלה אני מפרישה חלה אם אני מכינה ומשתדלת להדליק נרות. בשביל ההרגשה בעיקר. תודה שאכפת לך מספיק בשביל לצטט ולכתוב ולטרוח... אני מאחלת לך מכל הלב שמשאלותייך יתגשמו
    אמן
  • אוףףףף מבינה אותך. התחלתי טיפולים, הזרקתי 7 ימים וגם לי היה זקיק אחד
    אני לא אופטימית במיוחד וגם מרגישה ח*א מאוביטרל....
    בשבוע הבא אני הולכת להציק לרופא
  • קרן אור מה היה הטיפול שלך החודש? איזה הורמונים? באיזו כמות?

אני חושבת שאם כל חודש התגובה זהה אולי עש מקום לבדיקות נוספות.. ובנוסף לבקש לשנות לתכניות שיתאימו לך יותר

נכון שהצוות הזה בדכ יודע מה הוא עושה אבל אני חושבת שאם אנחנו נתקלות בכזה מצב יש מקום לנסות ולבקש ...

מעבר לכל זה, כלכך מבינה אותךךךך כלכך!!!!!!

אבל אנחנו חייבות חייבות חייבות להשאר על הרגליים עם ראש מורם....

אחרת יהיה קשה אפילו עוד יותר!!

קבלי חיבוק ענקייייייייי

ליטלילי

• תודה לכן..
    חסרת סבלנות... ניסיתי. ביקשתי. מקווה שאשמע. האמת שקודם ביקשתי שיהיה לנו קצת שקט. קצת שקט במדינה הזו. אוחי זה יעזור לכולנו גם במטרה הזו
    מה שמתסכל אותי ליטלי שבפעם הראשונה שהזרקתי גונל (112) היו 3 זקיקים!! ונכנסתי להריון. פשוט לא החזיק
    ועכשיו אחד... מקווה שיהיה איכותי ומוצלח ושיצליח.. יותר מזה לא צריך. שיהיה הריון עם ילד בריא בסופו. אמן ואמן.
    אני לא התקדמתי להפריות מבחירה. לדעתי עוד מעט ידחקו בי לעבור. גם בגלל הגיל גם בגלל הניסיון..
    אני מקווה שהחודש זה החודש. עבור כולנו..
  • הלוואי..

המון בהצלחה!

ליטלילי

• אל תתיאשי ...
    אם את רוצה להתחזק תקראי את השירשור שכתבתי " הנס שלי תודה לבורא עולם "
    "ישועת ה' כהרף עין "
    יהיה טוב בע"ה
  • מקסימה! יהיה בסדר :)
    תשתדלי להיות אופטימית בעזרת ה' בזמנו כולנו ניקלט להריון תקין!
    תודה
  • את עושה הזרעות, המינונים שונים
    ההורמונים שונים. כשעשיתי הזרעות היה לי 1
    מוביל, בהפריה הרבה יותר זקיקים. כנראה הגוף שלך התרגל לגונל והמינון נמוך. הם לא יעלו לך מינון בהזרעה.
  • למה את דוחה את ההפריה? חוששת מזה?
  • מה יהיה? יהיה טוב קרן אור
    אסור לאבד תיקווה - כי בלי תקווה, אין עתיד ואין חיים.

למה לחשוב שהיה רק זקיק אחד? תחשבי - מצויין! יש לי זקיק! כי כל מה שצריך זה בעצם ביצית אחת וזרעון וזהו! ויש לך את זה!

אני לא מומחית בזה - אבל אולי כדאי להפסיק לנסות הזרעות ולעבור להפריה? לדעתי אין מה לפחד מזה לאחר שעשית את הכל וזה לא הצליח...

אני מחזקת אותך ומחזיקה לכולנו אצבעות!
  • תודה לכן!
    היום עשינו טיפול אחד ובראשון עוד אחד... אחרי שהתאוששתי אני באמת מאמינה בזקיק האחד הזה... אם זה שלי, זה יגיע..(:
    אני מודעת לכך שלהפריה יש יותר סיכוי. אני לא חוששת מהפרוצדורה עצמה, אבל לא ניתן לההתעלם שזה יותר מורכב ויכולות להיות לזה יותר השלכות מאשר הזרעה. אז אני בינתיים מנסה. אם לא תהיה ברירה נעבור גם אנחנו להפריה. זה עניין של גישה, יש כאלו שאחרי הזרעה אחת מבקשות לעבור. אנחנו כבר שנה וקצת עושים הזרעות. זה הצליח פעמיים, אבל כמו שאתן יודעות בפעם השנייה זה לא החזיק לצערי הרב.
    אז אני מקווה שיהיה בסדר... ושנסיים כבר עם כל השלב הזה. שנתיים זה די והותר!
    בהצלחה לכולנו ותודה על התמיכה שלכן!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה