היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בננות... אז קמתי היום עם דקירות בבטן שהולכות ובאות כל כמה דקות... מידי פעם זה כואב ברמה שאני מפסיקה לנשום.. מה זה הדבר הזה??? :( [שבוע 5]
9 תגובות
עמוד 1
רק כאב? יש דימום???...
אין דימום ב"ה!
בשבוע כזה זה בעייתי לבדוק משהו אם אין דימום.. כיוון ועוד אין דופק בעייתי לבדוק מה קורה.. תנוחי בנתיים תשתי הרבה.. ותיהיי במעקב שלא מתחיל דימום. בע"ה יהיה בסדר ושבוע הבא כבר תשמעי דופק :-)
אוקי... תודה על ההתייחסות המהירה!
תרגישי טוב ואל תיהיי בלחץ סתם.. יש כאבים לפעמים הכי חשוב לא להכניס את הגוף למתח ומחשבות שליליות...
היי קודם תשתי הרבה ותנוחי היום..מקווה שזה יעבור .אין הרבה מה לבדוק בשלב הזה כי בשבוע חמישי ברוב המיקרים בלתי אפשרי בכלל לראות משהו באולטרסאונד..כל עוד אין דימום הכל בסדר. בהצלחה.
את יכולה ללכת להתייעץ עם הרופא כדי להיות רגועה אבל בגדול אני זוכרת שבתחילת ההריון הרגשתי כל מיני דברים הרחם גדלה מתרחבת לה מתכוננת כל הגוף מתארגן על עצמו
בשבועות האלה, הייתי עם כאבי תופת, וב"ה הכל בסדר. הייתי בטוחה שזהו, אבל כנראה שזה התרחבות הרחם (שזה ממש כואב...)
תודה חמודות! דיברתי עם הרופא שלי והוא אמר שזה לא נשמע לו דבר מדאיג ואק אם אני ממש מרגישה חייבת- ללכת לבדוק. אז עשיתי אמבטיה והכאבים נעלמו בתוך דקות! משו ממש מוזר... בכל מקרה ב״ה חזרתי לתופעות הרגילות (כאבים בחזה, עייפות ובטן שפועלת ללא הפסקה...)