-
על ההדרכה בבית החולים לא נראה לי שכדאי לך לבנות, זה עוזר אם סה"כ הכל בסדר וצריך רק איזו הכוונה כללית אבל זה לא מספיק אם יש איזשהי בעיה (לפחות כך היה אצלי).. מצד שני, עבורי לפחות, ההדרכה התיאורטית לפני הלידה היתה ממש לא אפקטיבית.. אני אישית יצרתי קשר אחרי הלידה עם יועצת הנקה שעזרה לי מאד.
-
לי דווקא עזר מאד לדעת פחות או יותר למה לצפות.
הנקה נראית כל כך קלה וטבעית, אבל ההתחלה קשה מאד ברוב המקרים, גם כשהכל בסדר. נחמד לדעת מראש על תנוחות שיכולות לעזור וכו'.
אני בעד.
-
כדאי מאוד לדעתי
-
כשאני ילדתי-
היו מלא מדריכות הנקה במחלקה..את לא מבינה שיגעו אותי!!!
כל פעם מישהי אחרת נכנסה לבדוק אם אני באה להאכיל אותו ..עד שאיזה פעם היה לי משעמם-הייתי לבד עם הילד בחדר והיא תפסה אותי חח ואז התחילה ללמד אותי להניק,אני מלכתכילה לא רציתי כי ממש כאב לי...ולא ידעתי שאם מנסים פעם אחד הגוף ממשיך לייצר ולייצר.... עד שיום אחרי נהיה לי גודששששש וחום.... ולא שיחררו אותי יום נוסף כי לא לקחתי כדורים לייבוש החלב!!! בקיצור תהיי עם דעה מגובשת -או כן או לא.. כי זה כאביייםםם!!!!!
-
מקווה מאוד שזה יעבור בשלום.. אני מאוד רוצה להניק!
-
אני מאוד רוצה להניק
התלבטתי מאוד עוד לפני הכניסה להריון מהסיבה של להרוס את החזה ושזה כואב וכל זה
אבל היום אני כל כך רוצה שאיני מאמינה שאי פעם לא רציתי
ואני חושבת שכדאי לבוא מוכנה קצת
חברות קצת סיפרו לי (לכולן כאב בהתחלה)
עד שלומדים לעשות נכון
בקיצור: אני בעד
יש לי שיעור על זה ביום חמישי הקרוב במסגרת קורס הכנה ללידה כאן
-
אם את סגורה שאת רוצה להניק קחי כל עזרה שמציעים!!
-
בהתחלה חשבתי לקחת את הקורס
שאלתי את גיסתי שהלכה לשם והיא אמרה לי - אני לא מצאתי שום פיתרון ועזרה בללמוד שעתיים תאורתית כיצד להניק, זה אפילו בלי בובה! שתלמדי איך להחזיק את התינוק.
הוסיפה ואמרה שאם השיעור היה לאחר הלידה אפילו בעלות של 80 ₪ היא הייתה הולכת וממליצה בחום לכולם.
שאלתי מלא חברות שילדו כבר וכולן אמרו שיש מספיק יועצות הנקה בבתי החולים כשאת עדין מאושפזת לאחר הלידה שיוכלו לעזור לך אם את באמת רוצה. ובמקרה הכי גרוע - להזמין ישר מישהי מטיפת חלב שתגיע אלייך הביתה לעזרה בהנקה. (לדבר הזה צריך להתקשר ביום שאת הולכת ללידה כי לוקח להם איזה5-6 ימים עד שהן מגיעות אלייך אז טיפה לשקר לגבי יום הלידה...)
קיצר, אני לא הולכת לזה, מקווה להסתדר לבד
-
היתי באיזה סדנאאת חרטא של הקופ"ח שנקראת "הורים בחיתולים".
כל יום א שעה וחצי 4 מפגשים.
סבלנו מכל רגע היינו פעם אחת וזהווו לא חזרנו.
סתם חפירה משעמם
כמו לבוא להרצאה באוניברסיטה.
קשה מאוד אחרי יום עבודה....
את כבר לא בפוקוס הבעל עצבני רעב ועיייף
מיותר......
-
אני הלכתי לפני לידת התאומים להדרכה פרטית אצל יועצת הנקה
וזה ממש הציל לי את ההנקה..
אחרי לידה הלכתי עוד פעמיים להשלמה.
ובעצתה עשיתי גם התרת לשון קשורה לשניהם.
וב"ה הנקתי שנה שלימה.
כל מקרה לגופו.