היסטרוסקופיה אבחנתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,,
    אני צריכה לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית עשיתי את הבדיקה לפני כמה שנים עם הרדמה מלאה עכשיו הבנתי שלא הרבה עושים עם הרדמה מלאה.
    מישהי עשתה בלי הרדמה? זה כואב? כמה זמן?
    ומי שנמצאת בכללית איפה אני יכולה לעשות ע"ח הקופה?
6 תגובות
עמוד 1
  • הייי יערית

אני עברתי 4 היסטרוסקופיות ניתוחיות
    עשיתי אותן בקפלן על חשבון קופת חולים כללית עם טופס 17
    אם את לא רוצה הם לא עושים הרדמה
    זה לא כואב
    אם עשית צילום רחם אז זה בערך אותו דבר, ולא כואב כמו צילום רחם
    במידה וזה נהיה כואב לך או שהם לא מצליחים להגיע לרחם אז מרדימים אותך במקום

אני פעמיים הגעתי לחדר חזרה כבר ערה אחרי ההרדמה ופעמיים התעוררתי עשר דקות אחרי
    ובעקרון משחררים אותך עד שעתיים אחרי במידה ועשית הרדמה, תלוי איך את מרגישה
    קחי בחשבון שזה יכול להיות חצי יום שם
    וקחי איתך מלווה, אצלי בעלי בא איתי

שיהיה בהצלחה
  • היי ..
    אני עשיתי גם לפני כמה שנים היסטוסקופיה וזכור לי שממש פחדתי בגלל מה
    שבנות סיפרו וזה בכלל לא כאב .
    עשיתי בלי הרדמה אני לא זוכרת באיזה בית חולים .
    זה עיניין של כמה דקות שמכניסים צינור שיש בו מצלמה ומחדירים גם מים קרים כדי לצלם את הרחם .
    מקווה שעזרתי בהצלחה
  • יערית עשית 2 היסטרוסקופיות אבחנתיות בלי הרדמה (ואני פחדנית גדולה ) זה לא נעים , כואב אבל אפשר לסבול. אני עשיתי פעם ראשונה בקופה שלי ללא תופס 17 , פעם שנייה אצל פרטי (לפני הפריה ) , בקפלן ואסף רופא צריך תופס 17 .

/]
  • תודה רבה ...
  • היי אני עשיתי לפני שבועיים וזו הבדיקה הכי קלה שעברתי מצילום רחם וצנתור לפתיחת חסימה בשחלות. הבדיקה מאוד קלה ומאוד קצרה
    בהצלחה
  • אני שמעתי שהיסטרו' שונה מבחינת הכאב אם כבר עברת לידות- כדאי שתבדקי את זה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה