האם יכול להיות שאני בהריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי בנות...
    אני חדשה בפורום ובכלל, יחסית חדשה בכל הנושא הקשור לכניסה להריון...
    אני בת 29 ואני ובעלי מנסים להכנס להריון...
    החודש, עקבתי בקפידה לאיתור הביוץ, גם באמצעות מד חום השחר וגם בבדיקת ביוץ ביתית...
    אכן איתרנו את יום הביוץ, קיימנו יחסים הן לפני, באותו היום וגם יום אחרי...
    הביוץ היה ביום שישי האחרון, 08.11. והיה מלווה במין הפרשה חומה דביקה (סליחה על התיאור) ביום יומיים שאחרי...
    ביום ראשון, 10.11 היה לי דימום בצורת טיפטוף ממש קצר ואז נעלם לגמרי... האם יתכן שזו השתרשות?
    חסרת סבלנות בלילה עשיתי שוב בדיקת ביוץ, כי אמרו לי פעם שזה יכול בעצם לעבוד כמו בדיקת הריון... והיא יצאה חיובית.... למחרת, אתמול, יום שני, היה שוב אותו טפטוף קל מאוד של דם.. ושוב נעלם....

לא הצלחתי להתאפק, קניתי בדיקת הריון- תוצאה שלילית, מהפיפי של היום בבוקר.... :(

כבעלות ניסיון, אני שואלת לדעתכם... האם יש מצב שאני בהריון??
    אני אמורה לקבל מחזור עוד בערך שבוע.... תודה רבה רבה!

מור שביט מוסטובוי
7 תגובות
עמוד 1
  • היי מור,
    לא ציינת אם המחזור שלך סדיר ואם הפסקת גלולות או משהו כזה. לפי מה שאת מתארת, את כרגע נמצאת ביוא"ב 4. לכן לא נראה לי שיש סיכוי כלשהו שבדיקה ביתית, מוצלחת ככל שתהיה תוכל לבשר על הריון.
    אבל אל יאוש, זה פשוט מוקדם מדי לבדוק!! ממה שאת כותבת עשיתם את זה בימים הנכונים ולכן בהחלט יש סיכוי להריון. בהנחה שהשלב הלוטאלי שלך (הימים בין הביוץ לקבלת המחזור) עומד על כ-14 יום, לא הייתי בודקת (באמצעות בדיקה ביתית) לפני המועד בו את אמורה לקבל. אם זה אכן כך, הייתי בודקת ביום 22.11.13 או עושה בדיקת דם (שהיא הכי מדויקת) כמה ימים מוקדם יותר.
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי סביבונחמד

היי מור,
    לא ציינת אם המחזור שלך סדיר ואם הפסקת גלולות או משהו כזה. לפי מה שאת מתארת, את כרגע נמצאת ביוא"ב 4. לכן לא נראה לי שיש סיכוי כלשהו שבדיקה ביתית, מוצלחת ככל שתהיה תוכל לבשר על הריון.
    אבל אל יאוש, זה פשוט מוקדם מדי לבדוק!! ממה שאת כותבת עשיתם את זה בימים הנכונים ולכן בהחלט יש סיכוי להריון. בהנחה שהשלב הלוטאלי שלך (הימים בין הביוץ לקבלת המחזור) עומד על כ-14 יום, לא הייתי בודקת (באמצעות בדיקה ביתית) לפני המועד בו את אמורה לקבל. אם זה אכן כך, הייתי בודקת ביום 22.11.13 או עושה בדיקת דם (שהיא הכי מדויקת) כמה ימים מוקדם יותר.

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי סביבונחמד

היי מור,

מור
  • אוקיי, עכשיו הבנתי איך לענות... ;)
    תחילה, תודה רבה שענית לי...
    אכן הפסקתי גלולות והמחזור סדיר...
    אשמע לעצתך, אעשה בדיקה בשבוע הבא...
    ממשיכה להחזיק אצבעות...

תודה!

מור
  • מחזיקה אצבעות בשבילך!!!
  • ראשית כל בהצלחה
    שנית כל עשית בדיקת הריון מוקדם מדי.
    הבדיקה מזהה הריון רק 10 ימים מהביוץ ואם הביוץ היה בערך ב 10.11 אז רק סמוך לתאריך 20.11

תקווי לטוב בעזרת השם.
    בהצלחה

בשורות טובות :))
  • תודה לכולן!
    אעדכן לגבי הבדיקה החוזרת בשבוע הבא! :)

מור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה