אוף, אוף אוף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נראה לי שהדלקת בשתן חזרה לי, פשוט לא מצליחה לצאת מזה. כבר פעמיים לקחתי סבב של אנטיביוטיקה וזה פשוט לא מצליח לחסל את זה סופית...
    מהבוקר התחלתי להרגיש שוב את כל התחושת המוכרות, עכשיו בהתלבטות מה לעשות, התור שלי למעקב בסיכון הוא יום ראשון הקרוב, בגלל שקשה לי בטירוף לצאת מהבית ( בדרך כלל נגמר בזה שאני על הריצפה אחרי איבוד הכרה...) מתלבטת אם פשוט לחכות עד יום ראשון ואז כבר לבקש לבצע שם בדיקה או לקבוע תור לרופאת משפחה ולהסתכן בטיול מחוץ לבית למרפאה....
6 תגובות
עמוד 1
  • הייתי ממליצה לך, לשלב גם טיפול טבעי, אני חושבת שבטיפול אנטי זיהומי יש להם מה להציע.
  • אל תחכי!! לכי לקבל אנטיוביוטיקה!!
  • גם לדעתי ללכת לקבל טיפול אנטיביוטי..
    עדיף אם יש מישהו שיכול ללוות אותך

• אם באמת קשה לך לצאת מהבית, אני ממליצה לך בחום לשלוח את הבעל לקנות לך כדורי חמוציות.
    בתור אחת שסבלה במשך שנה וחצי מדלקות חוזרות ונשנות (5 ימים אנטיביוטיקה ואז שבוע וחצי רגיעה וחוזר חלילה), שבוע לאחר שהתחלתי לקחת את הכדורים לא חזרו לי יותר הדלקות. (עברו מעל 8 שנים מאז)
    בהתחלה תקחי 2 כדורים 3 פעמים ביום (סה"כ 6 ביום) ולאחר שזה מתרפא לך תרדי לאחד בבוקר ואחד בערב. אם יש לך דלקות חוזרות זה ימנע מהן לחזור
    החומציות של החמוציות הורגת את הדלקת בשתן ולא נותנת לה לחזור.
    לדעתי האישית זה יותר בריא מאשר אנטיביוטיקה

תרגישי טוב
  • גם בעד החמוציות
    תרגישי טוב
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• האמת שאני טוחנת חמוציות בכמויות כבר חודש ועדיין.... מה שכן דיברתי עם מטפל טיבעי שאנחנו סומכים עליו שהמליץ על תמצית מצמח שנקרא אשקרוע שאמור למגר את אחת ולתמיד. מקווה להשיג את זה מחר ולהתחיל לקחת. אני אנסה גם את הכדורים של החמוציות אולי הריכוז שם גורם לזה לפעול יותר טוב.
    האמת שהתייאשתי מהאנטיביוטיקה, עוזר באמת לשבוע ושוב מתחילים...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה