התעייפתי מהיום הזה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה התחיל במוניטור משעמם צירונים כל שבע דקות שלא מובילים לכלום.
    לאחר מכן רופא שהחליט לשלוח בשעה 2 לאולטראסאונד
    לבדיקת כמות מי שפיר
    על המזל שלי כמובן אין אולטרסאונד רק החל מ3.
    חיכיתי במרפאה עוד שעה. ברוך השם הכל תקין
    חזרתי לרופא שוב המתנה מעצבנת שלח אותי להמתין בבית.

ששאלתי אותו על זרוז הוא צחק וניפנף אותי באלגנטיות.
    התייאשתי!!!

התקשרתי אפילו לברר לגבי זירוז באמצעות רפלקסולוגיה וצמחים או משנו כזה.
    ואני בכלל לא בנאדם של טיפולים אלטרנטיביים כאלה....

אפילו היא אמרה שלפני שבוע 40 זה מיותר....

אין זה פשוט מייאש!!!!!!

8 תגובות
עמוד 1

• [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• סבלנות וקנין סבלנות.. חחחחח ומי שמדברת.. בעלי טוען שהגיע הזמן שאתחיל לעשות הליכות..אני מסבירה לו שאני הולכת מספיק מהסלון לחדר ומהחדר לשרותים..מקסימום כמה סיבובים בחצר.. אין לי כח לזוווזזזז
  • חחחחח אני מתעייפת מללכת לשירותים ובחזרה, שלא לדבר על כמה מעייך יכול להיות יום כזה ארוך כמו שהיה לך
    אל חשש וקנין - עוד 4 ימים ואת בשבוע 40 ואז יסכימו לזרז לך
  • תחזיקי מעמד חומד, אוטוטו זה נגמר... מה שכן ממליצה לך אם יש לך אופציה להמתין שיגיע טבעית עדיף, לי עשו זירוז ( שבוע 43 בלית ברירה) וזה יותר כואב מלידה טבעית וחבל... מחזיקה לך אצבעות ומתפללת בשבילך שנשמע בשורות טובות כבר מחר...
  • שבוע 43???? יא רבי שמעוןןןן שלא נדע!!!!!!!!!!!!!!
    אל תלחיצי אותיייייי

• טוב, גרמת לי עכשיו להתגלגל מצחוק עם הירבי שמעון....
  • אם הם מוכנים לצאת משבוע 37 למה הרופאים מתעקשים ונלחמים לא לתת זרוז עד 41?! אני לא מבינה מה זה מפריע להם???

• כי זה רק עקרונית שהם מוכנים, יש עוברונים שצריכים עוד טיפה להתבשל בבטן. וגם בגלל שהשבועות לא מדוייקים לחלוטין ויכולה להיות סטיה של שבוע, שבוע וחצי. הרופאים נוטים לחכות ולא לזרז. ממש מבינה אותך, לא קל לסחוב... אבל נראה לנ שאצל תמי ברנר נתנו זירוז כבר בשבוע 40 אם אני לא טועה.... תחזיקי מעמד, את כמעט שם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה