היי בנות אני בחרדות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי אתמול את תוצאות בדיקות הדם שלי ורק על דבר אחיד התמקדתי שהציק לי מאוד...
    המטולוגיה- ספירה דם
    יצא לי לימוציטים ערך של 15, שגבולות הנורמה זה 22 עד 43

והמטולוגיה - משטח מיקרוסקופי
    יצא לי לימפוציטים ערך של 9 שגבולות הנורמה 22 עד 44

עזרה בבקשה

אני בהריון שבוע 25

תחשבו חיובי , הרבה אהבה ורק בריאות :-)
    לימור

4 תגובות
עמוד 1
  • למען האמת אני לא מבינה בפיענוח בדיקות דם ולדעתי עדיף להתייעץ עם רופא בהזדמנות הכי מהירה שתהיה כדי שיירגיע אותך.. וכמו שכתבת בחתימה שלך,תחשבי חיובי..אני בטוחה שהכל בסדר..
  • לפי דעתי אלו ערכים תקינים בהריון. כמובן שכדאי לשאול את הרופא.
  • בנות אהיה חצופה אולי תסתכלו בבדיקות שלכן ותראו כמה לכן יצא בהריון?

תחשבו חיובי , הרבה אהבה ורק בריאות :-)
    לימור

• לדעתי ממש אין לך מה לדאוג
    דבר ראשון ערכים משתנים אצל נשים בהריון וזה רשום בכל טופס של בדיקות
    דבר שני, אם היה משהו חריג באמת כבר היו מתקשרים אלייך מהמרפאה

פעם עשיתי בדיקות דם ויצא לי ערכים גבוהים לכולסטרול. התקשרו אלי מהמרפאה ואמרו לי לגשת לרופא משפחה בהקדם ועוד הוסיפו בסוף - תהיה בריאה
    את לא מבינה איזה סרטים אכלתי לעצמי בראש עד שהרופא אמר לי - כולה יש לך כולסטרול גבוה, תשני ת**** אני לא מבין מה רצו ממך...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה