היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, ותודה רבה לכל מי שקוראת את זה. אז קודם כל אני ובעלי התחתנו לפני שבוע :) ומיום חזרתי מהמקווה (שלפי החישוב גם הוא באמת יום הביוץ שלי. יש לי מחזור סדיר ברוך ה' והכל תקין) ניסינו להיכנס להריון. זה משהו ששנינו נורא רוצים. מאתמול התחלתי להרגיש בחילות לאורך כל היום שלא עוזבות אותי. הטעם הנורא של ההקאה תקוע לי בגרון. ומדי פעם יש לי התפרצויות קטנות שאני עצמי לא מבינה אותן. אני פשוט בכיתי לבעלי בטלפון אתמול בלילה על דבר כל כך קטן, שתוך כדי שאני בוכה אני לא מבינה מה אני עושה. לא יכול להיות שאני כבר בהריון, נכון? הבדיקות יוצאות שליליות, אבל קראתי המון באינטרנט על כמ שהבדיקות האלה לא פאקטור בשלב שכזה. אני ממש ממש מקווה שאני כן. מה אתן חושבות? אולי פשוט לחכות לאיחור של המחזור ולעשות בדיקת דם..? תודה רבה לעוזרות!
3 תגובות
עמוד 1
תופעות הריון מתחילות רק שבועיים אחרי האיחור. עד אז זה פסיכולוגי.... תעשי בדיקת דם ביום האיחור, לבדוק לפני כן זה לא אמין. מעבר לכך לא תמיד נקלטים בפעם הראשונה. בהצלחה
היי! מזל טוב :) את בשלב מוקדם מידי בשביל להילקט, תחכי לאיחור אין טעם וחבל על הכספיםש תוציאו על זה עכשיו עם הבדיקות..גם אם נקלטת הבדיקות לא יזהו כי רק אחרי השתרשות של העובר הבטא מתחילה לעלות.. בהצלחה1
הבחילות מתחילות בד"כ לפחות שבועיים אחרי האיחור. ואני זוכרת את עצמי כל פעם מרגישה בחילות עוד לפני האיחור, וחושבת שאני בהריון.