בנוגע ליחסי מין... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב זה קצת מביך, אבל אשמח לדעת אם זה רק אצלי או שמישהי חוותה משהו דומה...
    אני בשבוע 13, ובשבועות האחרונים בזמן קיום יחסים אני ממש מרגישה מבפנים את בן זוגי "מתנגש" במשהו שם. בשבוע האחרון הוא אמר שגם הוא מרגיש שבסוף כאילו יש משהו והפתח לא מרגיש "אינסופי"... (אני קצת מתקשה לתאר :)
    זה קרה למישהי?
    השערות לגבי מה זה יכול להיות?
    מחיפושים באינטרנט אני מבינה שאין סיכוי שאיבר המין מגיע עד לרחם....
8 תגובות
עמוד 1
  • אין סיכוי זה בראש שלכם חחחח
  • לא כל הגברים סולדים מנשים בהריון, את יודעת... צר לי אם ככה זה אצלך...

בכל מקרה, זה ממש לא בראש של אף אחד מאיתנו,
    אלא שזה בבטן שלי. ממש מרגישה את זה פיזית עד כדי כאב מבפנים.
  • עקרונית לא אמורים להרגיש כלום בפנים, גם לא בחודש התשיעי
    אם את בכל זאת מרגישה גוש או משהו שונה בפנים גשי לבדיקה גניקולוגית

וכמו שלולי אמרה לך - חכי שתצא לך הבטן, גם הגבר החרמן ביותר לא ממש ירצה לעשות סקס. הם רואים אותנו בצורה שונה כשאנחנו בהריון מתקדם.
  • זה כמובן לא נכון
    הוא לא יכול להתקרב לרחם ....
    לי העובר בפתח ועדיין אין איסור לקיום יחסי מין
    וזה לא עושה דבר ( פרט לצירים בשלב שלי )
    תהנו .....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• ביחסי מין תקינים, וכשהאשה חווה אורגזמה, הנרתיק מתקצר ומתרחב, ובהחלט הגבר אמור להגיע עם האיבר אל צוואר הרחם, אני באופן אישי תמיד מרגישה את הדפיקות על צוואר הרחם.
    בהריון יש יותר נפיחות ולכן סביר שהוא נוגע שם.
  • עדיף שלא אגיב כי להתייחס שלשאלתך לא אוכל אחרי
    התקיפות בה ענית ללולי22...
  • את לא חייבת להגיב וצר לי אם פגעתי במישהי.
    אני פשוט לא אוהבת שמבטלים את תחושותיי ואומרים לי ש"הכל בראש" ו"זו סתם שריטה" אחרי שאני אומרת שאני מרגישה משהו פיזית.

ואני לתומי חשבתי שזה פורום שכותרתו תמיכה הדדית....

• את צודקת בהחלט שזה פורום של תמיכה הדדית ולמען האמת כשקראתי את תגובתך לתשובה של לולי אז חזרתי למעלה להודעה בשביל לבדוק אם היא כתבה לך משהו לא במקום אבל לא מצאתי וצרב קצת שעקצת אותה..
    לגבי שאלתך,לא אמור להיות משהו פיזי שיגרום לתחושת קיר שנוגעים בו ואולי זה באמת משהו פסיכולוגי..לחץ נפשי או גופני שלך שגורם לנרתיק להתכווץ ברגע שיש חדירה עמוקה.זה קורה להרבה נשים וזה תקין לחלוטין..
    שיהיה המשך הריון קל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה