קלקול קיבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    שלשום הייתי במסעדת בשרים עם חברים אני תמיד מקפידה לאכול בשר well done בכדי למנוע הדבקות של וירוסים מסוכנים.
    כשחזרתץי הביתה התחלתי להרגיש לא טוב והקאתי הכל במשך כל הלילה לא ישנתי ורק הקאתי בנוסף ליוו אותי סחרחורות מטורפות.
    כשקמתי בבוקר הלכתי לרופא שעשה לי בדיקות כלליות ונתן לי מנוחה בבית רופא הנשים שבדק את העובר אמר שהכל נראה תקין לשבוע שלי -שבוע 22 אבל טען שאם יש החמרה כלומר הקאות שחוזרות, שלשולים או כאבסים בבבטן תחתונה עליי לפנות מיד למיון .
    למזלי כבר מהערב התחלתי להרגיש יותר טוב הסחרחורות העלמו מאותו לילה כבר לא הקאתי ואין לי ברוך השם כאבים בבטן תחתונה אבל לפעמים קצת בעליונה..
    בנוסף הרופא נתן לי הפניה לבדיקות דם :
    TOXOPLASMA ABS
    LIVER SCREENING
    RENAL PROFILE
    ובדק גם את הבדיקות שעשיתי לפני ההריון וראה כי הIGG שלי חיובי ולכן אמר שאני חסינה מדברים מסוימיים.
    הפחד היחידי שלי הוא שנדבקתי בליסטירה או במשהו מסוכן אחר והעברתי אותו חס וחלילה לעובר בדם..
    חשוב לציין שלא היה לי חום ואחרי ההקאות בלילה הכל עבר ואני כבר בסדר גמור..
    אבל עדיין הפחד מקונן בי..
    רציתי לדעת מה דעתך? האם עליי לנצל את ההפניה שהרופא נתן לי ולגשת למיון? למרות שאין החמרה במצבי? רק לשם בדיקות נוספות שיעבירו אותי שם..
    האם יש סיכויי שנדבקתי בחיידק/וירוס הזה ושהעברתי אותו לעובר?
    אשמח אם תפזר את העננה שאני שרויה בה...
    תודה רבה!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אם את מרגישה יותר טוב, אז אין צורך לפנות למיון
    את כל הבדיקות אפשר לעשות דרך הרופא שלך, ואת רובם ממילא לא עושים במיון כך שאם זו מטרת הפנייה למיון, אז אין טעם.

הסיכוי שמדובר בליסטריה הוא נמוך, שלרוב מגיע ממוצרי חלב, בשר נא ולא מבושל כלל.

אם יש חשש קלינית כי מדובר בליסטריה את יכולה לבקש מהרופא שלך בדיקות דם ו/או צואה לאיתור ליסטריה

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה