יש עוד זמן אבל.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעזרת השם .איךיודעים את מי להזמין לברית? בהנחה שמדובר בארוע צהרים.
    כי בכל זאת זה לא חתוה. יש לי חברות שלא טרחו להיפגש כל ההריון זה קצת מגוחך להזמין לברית לא ?

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שלברית מזמינים את המעגל המשפחתי הקרוב והמורחב הקרוב (עד סבסבתא, דודים ובני דודים שלך ושל בעלך) ומבחינת החברים רק את המעגל הקרוב.
    אני חושבת שברית/בריתה זה לא חתונה ולא צריך להזמין את כל העולם.
    ואם מישהו הפתיע אותך בביקור בבית החולים למרות שאינו שייך למעגל הזה - תזמיני גם. או שהוא יבוא ותקבלי עוד צ'ק, או שהוא לא יבוא כי כבר הגיע פעם אחת. בכל אופן את עשית את שלך במקרה הזה.

אני מראש אמרתי לבעלי שיסביר להורים שלו שזה אירוע שלנו ולא שלהם, ושזה שנתנו להם להתפרע בחתונה ולהזמין את כל העולם (רק להם היו 350 מוזמנים מתוך 700 מוזמנים בסך הכל) זה לא אומר שיש להם הרשאה למוזמנים באירוע הזה.
  • אין לי ניסיון עדיין אבל אני חושבת שזה מאוד תלוי בזוג.
    כלומר איזה טיפוס אתם? מסיבה מפוצצת/ הפקת ענק או אירוע מצומצם וקטן?
    אתם בכיוון של טקס + ארוחה צנועה או ממש חגיגה עם אמנים ואטרקציות?.
    זה ממש אינדבידואלי....

אני חושבת שזה צריך להיות משהו צנוע משפחה וחברים קרובים...

ככה לפחות אני היתי עושה..
    אנחנו גם התחתנו לפני פחוצ משנה נראה לי מוגזם להזמין את כל אותם האנשים לעוד אאירוע שלנו.. זה יותר מידי כי לנו עוד לא יצא "להחזיר להם בשמחות".
    בתכלס? אירוע זה חוב.. הכל נרשם.....אז זה פקטור רציני

• ארוע לגמרי זה חוב....יש לי כל כך הרבה חובות בחודש הבא.
    אני מבחינתי לעשות באולם בצהרים ..לחתוך ארוחה וזהו.
    אני יודעת שבעלי ירצה ארוע בערב עם ריקודים וכאלה אבל אין לי ראש לזה..

הבעיה שתמיד יהיו אנשים שיפגעו שלא הזמנו אותם לברית...למרות שאם אותי לא יזמינו אני מאוד אשמח. מה גם שאם זה ייצא אמצע שבוע בצהריים זה לא נעים להטריח אנשים לצאת באמצי עבודה..
    טוב ..נחייה ונראה .יאלה פיצי עוד קצת (הרבה) נפגשים .מחכה לך!!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • אני לא מבינה מה יש להפגע?
    בחייך אישה כולה כמה ימים אחרי לידה
    עוד לא הספיקה להתאושש מהטראומה והכאבים
    שלא נדבר על מי שחווה לידה קשה ארוכה תפרים וכד'
    למה שיהיה לך כוח לכל הכאב ראש הזה כזה מהר?
    הלחץ הזה של למצוא בגד. הנפיחות ירדה או לא ירדה
    הבטן... יש בטן אין בטן איפור שיער ציפורניים
    כל הלחץ המיותר הזה לא יודעת למה זה טוב??
    משהו קטן צנוע למשפחה שאת יכולה להרגיש בנוח ליד המוזמנים בכיייף בלי כל ההצגה המיותרת הזאת....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה