היום בדיוק שלושה שבועות אחרי ההפלה...וזה לא יוצא לי מהראש קשה לי מאוד.הכל...הנסיכה הקטנה שלי שלא מפסיקה לחייך אליי ואז ישר אני נזכרת שעוד מעט היה צריך להיות עוד אחת או אחד כמוהה

כולם אומרים שאתנחם בזה שלפחות יש לי אותה ושאני יגיד תודה ושנורא קשה לגדל 2 תינוקות יחד..אוףףףף מה זה התשובות האלה??? אפילו מהאנשים הכי קרובים אליי זה מכעיס אותי מאוד אני לא מבינה ..מישהו מגדל אותם במקומי??!מה אכפת לאנשים מהקושי אם לי לא אכפת ממנו?? שלושה שבועות של דם שלא נגמר אני לא מצליחה להתנקות ומענייני דת אני ובעלי כמובן שומרים נגיעה וכל מה שקשור בזה..הכל קשה.. מתיחות רבה ריבים מפה ועד להודעה חדשה ..ועד שאתמוללללל היה אמור להיות יום המקווה להפתעתי על הבוקר שוב הפרשות של דם! הרב שלנו אמר שזה טהור ושאטבול אז הלכתי( כי זה נראה על תחתונית) אבל זה לא נגמררר איך בכלל אפשר לקיים יחסים ככה? אז אנחנו עדיין נמנעים..יום אחד הפרשות שקופות צהובות ואחרי יומיים הפרשה דמית וככה כבר שבוע ..הבנתי שיש עוד שאריות ושהן אמורות לצאת עם המחזור אבל מתי לעזאזל המחזור הזה יגיע ?? ואיך אני בכלל ידע שזה הוא ?? אם הדם הזה לא מפסיק?מתי כל זה יהיה כבר מאחורי ??? אין לי כוחות אני כל כך מיואשת ..והרופאה שלי טוענת שעד אחרי המחזור אין שום סיבה שאחזור אלייה ..מצטערת על החפירה אבל רק אנשים בודדים יודעים על ההפלה והם לא מעודדים במיוחד