צריכה חיזוקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בדיוק שלושה שבועות אחרי ההפלה...וזה לא יוצא לי מהראש קשה לי מאוד.הכל...הנסיכה הקטנה שלי שלא מפסיקה לחייך אליי ואז ישר אני נזכרת שעוד מעט היה צריך להיות עוד אחת או אחד כמוהה כולם אומרים שאתנחם בזה שלפחות יש לי אותה ושאני יגיד תודה ושנורא קשה לגדל 2 תינוקות יחד..אוףףףף מה זה התשובות האלה??? אפילו מהאנשים הכי קרובים אליי זה מכעיס אותי מאוד אני לא מבינה ..מישהו מגדל אותם במקומי??!מה אכפת לאנשים מהקושי אם לי לא אכפת ממנו?? שלושה שבועות של דם שלא נגמר אני לא מצליחה להתנקות ומענייני דת אני ובעלי כמובן שומרים נגיעה וכל מה שקשור בזה..הכל קשה.. מתיחות רבה ריבים מפה ועד להודעה חדשה ..ועד שאתמוללללל היה אמור להיות יום המקווה להפתעתי על הבוקר שוב הפרשות של דם! הרב שלנו אמר שזה טהור ושאטבול אז הלכתי( כי זה נראה על תחתונית) אבל זה לא נגמררר איך בכלל אפשר לקיים יחסים ככה? אז אנחנו עדיין נמנעים..יום אחד הפרשות שקופות צהובות ואחרי יומיים הפרשה דמית וככה כבר שבוע ..הבנתי שיש עוד שאריות ושהן אמורות לצאת עם המחזור אבל מתי לעזאזל המחזור הזה יגיע ?? ואיך אני בכלל ידע שזה הוא ?? אם הדם הזה לא מפסיק?מתי כל זה יהיה כבר מאחורי ??? אין לי כוחות אני כל כך מיואשת ..והרופאה שלי טוענת שעד אחרי המחזור אין שום סיבה שאחזור אלייה ..מצטערת על החפירה אבל רק אנשים בודדים יודעים על ההפלה והם לא מעודדים במיוחד
8 תגובות
עמוד 1

• מיכלי יפה שלי, ליבי איתך.

• היי מותק,
    כ"כ מצטערת לשמוע אך יחד עם זאת שמחה בשבילך שזה מאחוריך.
    גם אני מדברת מניסיון כואב.. חוויתי חוויה טראומתית דומה קשה לשכוח את חריצת גורל העובר שהרופאה הכריזה בשקיפות, הבכי והכאב הבלצי פוסקים, שולחן הניתוח והכי גרוע תחושת האובדן והשכול..
    אני ממש משתתפת בצערך זו זכותך המלאה להיות בתקופת אבל...
    קחי לך את כל הזמן שתצטרכי על מנת לפרוק את הכאב הנפשי...
    (הפיזי בקרוב יעבור מעצמו)... כמו ששירה אמרה הגוף חכם מאוד....
    באמת חשוב ששני בני הזוג יהיו שם אחד בשביל השנייה.
    אני יודעת שכבר אמרתי את זה מספר פעמים פה בעבר אבל אני תמיד שמחה וגאה לחזור על זה שוב כדי לתת תקווה לכל הכאובים.
    אחרי ההפלה שלי שמרנו חודש בהמלצת הרופא לתת לגוף להתנקות ומיד לאחר מכן נקלטתי שוב ואני כרגע ממש בשלבי סיום ההריון בתקווה ללדת תינוקת מדהימה בריאה ושלמהה :-)
    מחבקת חיבוק ענק מהלב ומאחלת לך יותר מכל שעוד חודשיים תפתחי לנו פה שרשור עם בשורות טובות ואושר גדול.....

• וואי בובה אני הייתי במצב שלך בידיוק לפני כארבעה חודשים,ואני ממש מבינה את הכאב שלך...
    תנסי להיות חזקה בשביל הבובה שיש לך בבית, ובעזרת השם יהיו עוד.
    הדימום יפסק ממש בקרוב...
    גם לי היה משבר ענק אחרי ההפלה עם בעלי, הגענו אפילו לעורך דין על מנת להתגרש כבר!!!
    בסופו של דבר שנינו הבנו שזו לא בחירה נכונה כרגע, ושבעצם כל העצבים הם בגלל ההפלה והאכזבה שקרתה לנו, תהיו חזקים והכי חשוב תהיו אחד עם השני ותדברו על הכלל!!!
    מחבקת אותך חזק מותק, כשגיליתי שאין דופק לעובר בשבוע 9, התחלתי לבכות אצל הרופא והוא אמר דבר שהרגיע אותי קצת, טוב שזה קרה עכשיו ולא מאוחר יותר, כי אם לעובר היו בעיות אז בשלב מסוים היינו רואים את זה והיינו צריכים לקבל החלטות יותר קשות...
    אז נכון אומרים שהכל לטובה גם אם לנו קשה להבין את זה!!!
  • חמודה!!!!
  • אין לי מה להגיד בנושא, רק לשלוח לך המון חיבוקים חמים.

• כולן כאן ענו לך ואין לי מה להוסיף רק להגיד גם כן ש-
    הפלה היא תגובה טובה של הגוף כלומר אם זה קרה זה אומר שהיתה בעיה אז תאמיני שהכל לטובה ובע"ה בקרוב תתבשרי בהיריון נוסף ותקין.
    שולחת לך המון חיבוקים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה