בהמשך לשאלותיי הקודמות-הפלה בציטוטק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב..שלושה שבועות בדיוק מאז הציטוטק 4 ימים שלא היה דימום ואתמול פתאום דם בכמות קטנה אמנם..והיום שוב כל היום כלום ..ועכשיו היתי בשירותים שוב דם על התחתונית ובניגוב ..הרופאה אמרה שיש עוד קצת זרמים ושהרירית לא סדירה עדין .אבל מה קורה עם הגוף שלי ? ? רק שלשום היו לי הפרשות שקופות נמתחות בדיוק כמו חלמון של ביצה ובכמויות אדירות יום שלם לאורך כל היום ! בדיוק כמו שהיתי מבייצת..ואז יום לאחר מכן דימום ..אני משתגעת ! והרופאה טוענת שאין טעם לחזור אלייה עד לאחר המחזור הראשון לאולטרסאונד..מה אני עושה עד אז??איך אדע מתי המחזור הגיע? אם הדימום הזה לא פוסק..אני כבר מיואשת ..פעמיים ביום של טבילה במקוה ועד ששמחתי כי חשבתי שסוף סוף התנקתי פתאום דימום...ויום אחרי זה על הבוקר כאילו כלום..מה יהיה ? האם זה תקין הדימום לסירוגין הזה? האם לאחר המחזור זה באמת ייפסק? ומתי המחזור צריך כבר להגיע ? ומהיכן הדם הזה ??האם זה דם שיוצא מהרחם ?? מהנרתיק??מצוואר הרחם?אשמח להתייחסותך תודה רבה וסליחה על אורך ההודעה  
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

את שואלת הרבה שאלות טובות, אבל אין שום נתונים אובייקטיבים שאת מספקת
    - מה עובי הרירית ?
    - האם עשית דופלר ומזה "עוד קצת זרמים" ?
    - האם עשית בדיקת דם להריון ?
    - ועוד ועוד שאלות

אני מניח כי תהליך ריקון הרחם טרם הסתיים ועד אז לא מדובר במחזור
    לצערי מבלי לבדוק אותך, איני יכול לתת תשובה טובה לשאלותייך

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה