הרשת גועשת ורועשת על הנקה בפומבי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

17 תגובות
עמוד 1
  • ואני עונה
  • כמובן בעד הנקנה מתי שצריך אז צריך...
    לפעמים זה תופס אותך במקום שאין לך איפה לברוח או להתחבא..
    חושבת שמטעמי צניעות ואי רצון לעורר פרוהוקציה.. לכסות את האזור כמו שכולן עושות..
    אין צורך להיות עם שד חשוף לא רואה בזה דבר חיוני סתם מושך עיניים דיבורים ותשומת לב או בקיצור מיותר.....
  • זו זכותנו המלאה להניק ולא רק בחדרים סגורים
    זו זכותו של הבייבי שלנו לאכול אוכל מזין היכן שרוצה.
    ולמרות שני משפטים אלו - אני לא חושבת שאישה צריכה לשבת באמצע הקניון עם השד בחוץ. את רוצה להניק? אין בעיה, שבי בספסל ותכסי את עצמך. כולה מדובר בסינר דק או חיתול טטרה.
    קצת צניעות עוד לא הרגה אף אחת.
    אני כאישה לא רוצה לראות שד שלם בחוץ. אם את לא יכולה לעשות את זה בצורה צנועה שתכבד את עצמך ואת תינוקך אז כדאי שתגשי לחדר צדדי.
    אני מתכוונת להניק ורכשתי מראש סינר (עלות סימלית של 30 ₪) בשביל שלא אצטרך לשבת בחדר סגור בעונש. אבל מפה ועד להניק באמצע הקניון? אני יעדיף לגשת לחדרי הנקה. ואם אין חדר הנקה ברור שאני לא אניק בשירותים. אם ממש אין ברירה אני אחפש את הספסל הכי מרוחק מההמון.
    אם אהיה במסעדה אני אכסה את עצמי.
    אני חושבת שכמו שאני לא רוצה לראות לאחרות אני לא ארצה שיראו לי.
  • אגב יש שיטה ממש טובה להניק בצניעות ללא סינר הנקה
    לובשים גופיה וחולצה מעל וככה כשאת מחברת את מסתירה את הפיטמה עם הראש שלו ברגע שהוא מתנתק עם החולצה עליונה . יש גיל בסביבות חצי שנה שהסינר ממש מעצבן אותם והם משתוללים ותולשים אותו .אז מצאתי פיטרון אחר איך להניק בצניעות וללא חשיפת שד
  • מניקה בכל מקום בו מתעורר לקטני החשק לאכול

• כשאני הנקתי תמיד הייתי עם סינר הנקה ויש גיל שכבר אי אפשר לשים סינר אז דאגתי להסתיר בדרכים אחרות.
    לדעתי אין שום בעיה להניק בציבור אבל חובה להסתיר ולא להניק עם השד בחוץ. אין שום סיבה להביך את הסביבה ויש להתחשב ברגשות הציבור. מבחינתי ערום הוא ערום ולא משנה אם מסיבת הנקה או מסיבה אחרת.
    מצטערת אם אני נשמעת שמרנית אבל נשים שמניקות עם השד בחוץ אני רואה בזה חוסר התחשבות ברגשות הציבור! ושלא יגידו לי שזה טבעי, מי שאומר את זה שילך ערום ברחוב.
    מלא, אם לא היו אלטרנטיבות, אבל אם אפשר להניק בצנעה אז למה להתווכח???
  • אחת ויחידה אני ממש שמחה לקרוא את התגובה שלך
    לא חושפת מעבר למה שצריך, אם אין ברירה אז ספסל בצד שלא כולם יסתכלו
    יש כזה דבר בחנויות של שילב חדר הנקה ? או שזה חדר הנקה שהוקם בקניון ע"י שילב? על זה לא שמעתי

יש כל כך הרבה פיתרונות להנקה בציבור ללא חשיפה מיותרת של גוף האישה.

אנחנו(נשים בכללי לא באמת אנחנו) כל כך צבועות - מצד אחד מתעצבנות על כך שנשים הולכות חצי עירומות ברחוב אבל מצד שני זה בסדר להיות עם השד בחוץ כל עוד תינוק מוצמד אליו...
  • התקופה המאוד קצרה שהנקתי יצא לי אולי פעם אחת להניק בחוץ
    וכיסיתי את עצמי, גופי הוא לא כדי להראותו לכל העולם הוא שלי!!
    המחאה מאוד מוצדקת כל עוד מדובר על נשים שמתכסות, יש כאלו ששולפות
    ציצי ואני חושבת שזה מרתיע את הסביבה, הנקה לדעתי זה משהו יפה
    ואינטימי בינך לבין תינוקך ולא כולם מרגישים עם זה בנוח בטח לא לראות ציצי
    באמצע הקניון...אגב, שאר הפעמים פשוט שאבתי ולקחתי איתי בקבוק!!
  • בעד הנקה לגמרי
    בע״ה התכנון הוא להניק כמובן
    אני ארכוש את הסינר הנקה הזה
    אני גם לא בעד לחשוף ככה בפומבי ולהניק
    הסינר הזה פתרון מעולה ראיתי כמה ממש יפים ונראה שזה ממש נוח
  • אני הנקתי בכל מקום אפשרי
    באירועים, בקניון, בגן שעשועים על מחצלת, בנסיעה תוך כדי עצירה
    במסעדות תוך כדי אוכל, אצל חברות ומשפחה ובכל מקום שהקטנה דרשה
    ומי שזוכרת את בעיית הריפלוקס של תהל בטח גם זוכרת שהנקתי כל שעה וחצי.
    כך שהמתנה הכי שימושית שקיבלתי ללידה של נהוראי, היה הסינר המהמם
    שחנכתי רק עם תהל ושימש אותנו בטירוף.

דבר שני, גם אני סיגלתי לי מלתחת בגדי הנקה
    הייתי נראית משך 10 חודשים כאילו חזרתי מהודו (אני לא רגילה להתלבש רחב)
    אבל אספתי לי אוסף מכובד ביותר של בגדי הנקה מעוצבים ונוחים.

רק שבוע שעבר (

• מאיה!!!!!!!! לאן נעלמת???

• mashiach

• גולי ,מחקתי את הפייסבוק ,עכשיו אני נטולת פייסבוק ואדם חופשי :)
    אם את רוצה את יכולה לשלוח לי מייל
  • למרות שאני חא מניקה כי אישית לא מתחברת.לזה אבל אין מה לעשות איפה שלא תיהי כשהילד דורש צריך לתת אבל כמובן לדעתי צריך להתכסות אם בחרת להניק אף אחד לא צריך להיות.מובך ממך ולראות את השד בחוץ לדעתי זה גועלי יש היום המון פתרונות בשילב ובעוד מקומות!!!!!
  • למרות שאני חא מניקה כי אישית לא מתחברת.לזה אבל אין מה לעשות איפה שלא תיהי כשהילד דורש צריך לתת אבל כמובן לדעתי צריך להתכסות אם בחרת להניק אף אחד לא צריך להיות.מובך ממך ולראות את השד בחוץ לדעתי זה גועלי יש היום המון פתרונות בשילב ובעוד מקומות!!!!!
  • אני רוצה להניק
    ואני מתארת לעצמי שכאשר את מניקה
    הרבה פעמים את בבית קפה או קניון אולי גן ציבורי או איפה שזה לא יהיה והתינוק/ת רוצה לינוק
    אז וודאי שמניקים בציבור
    אני אישית בעד להסתיר עם חיתול
    ממש לא חושבת שכל הסביבה צריכה לראות את השדיים שלנו
    גם אם הן משמשות כמחלבות תנובה למשך כמה חודשים/שנים
    זו דעתי!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה