סיפור הלידה שלי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד
    אז אחרי כמה וכמה ביקורים במיון יולדות עקב התכווציות בבטן שחשבתי שהם צירים..אך אלה היו צירים מדומים.. ביום שבת בחמש בבוקר לפני שבועיים קמתי לשירותים וראיתי הפרשה דמית...מיד הערתי את בעלי ואת אמא שלי שיתכוננו לצאת למיון יולדות כי לעולם לא הייתה לי הפרשה כזו..כולי הייתי בלחץ וכולי רעדתי כמו מטורפת...בעלי הכין את כל הדברים ונסענו בזריזות לביה"ח(פיקוח נפש...)

בביה"ח מיד עשו לי בדיקה..פתיחה 2.5 מחיקה 80%...כולי התבאסתי שהוא אמר את זה...הייתי בטוחה שאני נכנסת ישר לחדר לידה חח.. לאחר מכן הרופא אמר לי ללכת שעתיים בביה"ח ולחזור לבדיקה נוספת...כשחזרתי הפתיחה אותה פתיחה ואותה מחיקה אך הראש של הקטנה היה ממש ממש למטה והרופא פחד לשחרר..לכן הוא אישפז אותי מיד במחלקת יולדות(כן מחלקת יולדות עם כל היולדות והתינוקות שלהן...אתן בטח יודעות כמה קינאתי בהן שהן אחרי..חחח)

במוצ"ש כולי מבואסת שאין התקדמות לא יכולתי להירדם..קמתי מהמיטה לכיסא ופתאום הרגשתי ושמעתי "פאק......" שנייה אח"כ נהרות בבל החלו לזרום ממני...צרחתי לאמא שלי (שנרדמה מרבונה) שירדו לי המים...........התקשרתי לבעלי שיגיע זריז לביה"ח ותוך חצי שעה אני כבר בחדר לידה עם צירים סדירים כל חמש דק'..ברור שמיד ביקשתי אפידורל...ומיד נתנו לי...הבעיה היא שנתנו לי את האפידורל שהפתיחה היתה עדיין 2.5...לכן הצירים הפסיקו להגיע...אך הפתיחה והמחיקה התקדמו אט אט ל10 ו100%..

כעבור 7 שעות בחדר לידה (התחלפה משמרת..) מחליטים להביא לי זירוז...כי אין צירים!! התחילו אם 15 טיפות שלא עזרו בכלל.....אין צירים! אני התחלתי להתייאש והתפללתי שהצירים האלה יופיעו כי זה מה שבעצם מעקב....
    חלפו השעות ועוד משמרת עוברת(משמרת שלישית כבר) ועדיין אין צירים!! הפתיחה כבר פתיחה מלאה וגם המחיקה...המיילדת מוסיפה לי מהטיפות(כבר 120טיפות..) וכלום.............
    המיילדת החלה לדאוג כי עברו כבר 17 שעות מהפקיעת מים..לכן היא מחליטה להתחיל ליילד בלי צירים
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
10 תגובות
עמוד 1
  • מרגש מאוד!!!!!
    מאחלת לך הרבה נחת תגדלו אותה בשלווה אהבה וסבלנות....
  • וואו איזה סיפור!
    ממש סרט...
    אני מקווה אשת מרגישה כבר הרבה יותר טוב
    ואגב - שם יפה!

בהצלחה
  • מזל טוב! איזה סיפור מרגש!
    שתגדלו אותה בהרבה נחת ואושר [/url
  • מזל טוב!! רוו ממנה נחת ואושר
  • וואו אביוש איזה סיפור!! אמנם עברתי יותר משמרות ממך בחדר לידה (5) אבל הלידה שלך לוקחת בדרמטיות
    תגדלו אותה בע"ה בהמון אהבה שמחה בריאות ונחת!!! מחכה לראות תמונות בפייסבוק!!!
  • מרגש מאוד!!!!!!!!!!!!!!
    איזה אושר שאריאל פז הגיעה סוף סוף.....
    אני יודעת ושותפה (מהפורום הקודם) לציפיה.
    ב"ה זכית...
    ועכשיו - בקרוב אצלי
    עוד שבוע!!!!!!!!!!!!
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• הסיפור מדהים!!!
    מזכיר לי את הלידה של נהוראי
    שם בכלל מדהיםםם
    המון נחת

• אביה מאמי
    איזה סיפור מרגש!!!
    אני שמחה בישבילך שאת אחרי ב״ה ..
    המון המון מזל טוב
  • איזו דרמה!!!!!!
    וואו
    בשעה טובה יקירה
    כנראה שאי אפשר לדחוק בבנות....
    השם שלה מקסים
    פז זהו שם המשפחה שלכם או שהענקתם לה שני שמות?

אושר ואושר ועוד קצת אושר עם הנסיכה! מזל טוב

יום נעים לכולם
  • סיפור סיפורי!! :)
    מזל טוב!!!
    הרבה נחת!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה