הכנת בקבוק - תמי 4 או קומקום? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבנתי שבתמי 4 אין הרתחה של 100%
    ולכן עדיף להרתיח בקומקום

דעתכן? איך אתן מכינות בקבוק ?

8 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מכינה בקבוקים כי היא רק יונקת אבל גם אני הבנתי שכל מים צריך להרתיח לפני, גם מינרלים או מסוננים
  • טוב אז עד לפני שבוע היה עשיתי עם קומקום ומים מינרלים.
    לפני שבוע הביאו לי את התמי 4, החיים יפים אחותי!!!
  • טוב בינינו אין באמת כזה הבדל גדול בהרתחה עם קומקום ועם כל המתקנים האלו לדעתי. זאת פשוט שאלה של איך יותר נוח לך... אני אישית משתמשת באופציה של ההרתחה במתקן שיש לנו שם מי עדן בבית. זה באמת יותר נוח. זה הכל..
    אם את בקטע של כל פעם להרתיח קומקומים ולחכות שהמים רותחים והרעש אז לכי על זה. אני כבר שכחתי איך זה עובד
  • יש לך אופציית בחירה זה כבר טוב
    יש אנשים שמשתמשים בפינג'ן

סתאם...

• אני משתמשת בתמי 4 וזה אחלה :)
  • אני בהתלבטות אם לקנות תמי 4 ולפי התגובות הבנתי שללכת על זה...

• אם את שותה מים מהברז וזה נטו לטובת הרתחת מים לתינוקת, הייתי ממשיכה עם קומקום.
    אם את לא שותה מים מהברז מסיבה זו או אחרת אז לרכוש מתקן.
    לדעתי חבל לבזבז כסף על מתקן מים רק בשביל להרתיח מים לבייבי.
    הזמן שלוקח לתמי 4 להרתיח את המים למקסימום זהה לקומקום. מניסיון.

אני יכולה לתת לך טיפ שאחי נתן לי - להרתיח בזמנך הפנוי מראש את המים וכשזה מתקרר לשים בבקבוק גדול (אפילו של 2 ליטר) וככה כל פעם שאת רוצה מים מורתחים לבייבי יש לך מראש. או שתשימי את הבקבוק במקרר או שבחוץ על השיש, תלוי בעונה.

לי כרגע יש מי-עדן עם מיכלים ולא הייתי מחליפה בשביל הרתחת המים.
    יש לי קומקום ואני אשתמש בו
  • זהו שאנחנו קונים כל שבוע שישיה... אז בשביל שיהיו לי תמיד מים קרים וחמים עדיף לי תמי 4
    ואני באמת ישים לי בקנקן מים מורתחים שיהיו פושרים בצד כי הקרים של התמי 4 קפואיםםםםם אי אפשר לשתות אותם

תודה בננות :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה