מה שקרה מפעם אחרונה אם אתן זוכרות הייתי בטוחה שהייתי בהריון:
הלכתי בסופו של דבר לרופאה שלי - אחרי שהופיע מחזור והיא אמרה ככה
1. איחור נבע מלחץ חזק שבו הייתי באותה התקופה ומכאן כל תופעות שחשבתי ששייכות להריון .
2. הייתה הפריה אבל הבלסטוציט לא הצליח להשתרש כמו שצריך ברחם ובגלל זה בדיקות הריון ביתיות שעשיתי כולן הראו הריון מוקדם אבל בדיקת דם לא ראתה.

בסופו של דבר היתה לי ווסת שאיחרה בקצת פחות משבועיים... נמשכה 5 ימים כרגיל... כך ש... בקיצור חוויתי שבועיים של שמחה ולחץ לא נורמאלי וגם הלחצי את המשפחה שלי ואת בעלי מסכן...
בואו נקווה שהפעם זה יצליח חחחח
בכל מקרה לסיפור המצחיק של היום:
היום פגשתי ידיד ותיק שלא ראיתי או בערך שנה. אני אציין שאנחנו מכירים בערך 6 שנים - עוד לפני שבכלל פגשתי את בעלי. לאותו ידיד עצמו יש 3 ילדים ששניים מהם נולדו לאחר שהכרנו. הקטע של הידיד הזה תמיד היה לשאול נו התחתנת כבר, והשאלה התחלפה ל - נו, יש כבר ילדים לאחר החתונה.
בקיצור דיברנו והוא שאל את השאלה וסיפרתי לו את כל הסיפור של ההפלה וכאן באה הפואנטה וזה מה שהוא אמר הלאה בכל הרצינות שלא ראיתי אצלו אף פעם:
" יהיה לך הריון ותהיה לך ילדה. יהיה לך יותר מהריון אחד."
בתגובה צחקתי ואמרתי לו שאני בטוחה שאני אהיה בהריון מתישהו ושלא אכפת לי מי זה יהיה ילדה או ילד.
הוא עוד פעם חזר ברצינות על דבריו הפעם הוסיף כמובן שהעיקר שהילד יהיה בריא אבל בהריון ראשון תהיה ילדה וזו לא יהיה ילד יחיד ז"א יהיו עוד הריון אחד לפחות.
שאלתי " אתה רציני?" כי באמת באותו רגע לא ידעתי מה לחשוב לעצמי כי לא ציפיתי ממנו לדברים כאלה מה גם שלפי ידיעתי הוא מאמין בדברים כמו תקשור ונבואות.
הוא אמר "אנחנו עוד נדבר על זה, את תראי."
בין אם זה היה ניסיון שכנוע, בין אם הוא רצה סתם לחזק אותי ולתת ביטחון ובין אם זה באמת משהו שהוא איכשהו יודע... אני מקווה שהוא צודק ואני מקווה שלא אצטרך לחכות יותר מדי זמן.
וזה הסיפור לשבוע הזה.
אני מאחלת לעצמי ולכולן בשורות טוב הכי מהר שאפשר!!!