עידוד להריון מיד לאחר לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן...
    הפעם אני כותבת במטרה לקבל קצת מילות עידוד ממי שחוותה משהו דומה או סתם אם למישהי יש נקודות אור עבורי(:

אני אחרי לידה... יש לי ילד מדהים בן 3.5 חודשים!!
    בשבועיים האחרונים הרגשתי עייפות ברמת הבלתי אפשרית אבל אמרתי שאולי זה מהשיגרה היומיומית של כל האמהות באשר הן
    מכשזה נמשך ונמשך לא האמנתי שזה יכול לקרות לי אבל עשיתי בדיקת הריון -שיצאה חיובית!!!

בעלי מאוד מרוצה מהעניין אני קצת פחות ):
    אני מטורפת על ילדים ויש לי סבלנות אין קיץ
    אבל אני מאמינה בלגדל ילדים בנחת ולהגדיש לכל ילד את מלוא תשומת הלב
    מה שפחות יתאפשר לי לטעמי במצב הנתון החדש
    האוצר שלי יהיה בן רק שנה! בתאריך המשוער שלי
    אני בשבוע 6 עם דופק לעובר כך שעל הפסקת הריון אין כבר מה לחשוב (מבחינתי)
    וזהו בגדולללל

אשמח לקצת נקודות אור ממישהי שהיתה באותו מצב או מכל אחת כי אני מרגישה די אבודה
    תודה מראש לכולןן
12 תגובות
עמוד 1
  • אני לא באותו מצב
    אבל חברה שלי נכנסה להיריון שהבת שלה הייתה בת 5 חודשים ( מתוכנן) והיום יש לה 3 ילדים בהפרשים קטנים והיא הכי מאושרת.
    רק אם בא לך לענות?
    הבנתי מהכתיבה שלך שזה הריון לא מתוכנן?
    אתם לא נזהרתם ?

• ראשית מזל טוב ובשעה טובה!! אני מבינה שזה לא היה מתוכנן, אל מאחר ויש הריון וב"ה נצפה דופק, אז תקבלי את זה כמתנה. אמנם לא תכננת ולא רצית אבל אם זה הגיע אני מאמינה שזה לא סתם הגיע. מאמינה שהכל מלמעלה והכל לטובה
  • בשעה טובה, הרבה נשים היו מתות להתחלף איתך....
    הם יגדלו כתאומים יש בזה יתרונות לא מעט......
  • מלאאאאא יתרונות!!!

אשמח לדעת......
    בת כמה את?
    כמה ילדים את רוצה?

תקבלי את זה באהבה
    הם יהיו אחים נהדרים
    ממש כמו תאומים
    החברים הכי טובים
    וכנראה שיש סיבה שזה בא עכשיו
    מישהו למעלה כנראה יודע שתהיי נפלאה עם שניהם

חזק ואמץ

יום נעים לכולם
  • הי, טוב ההפרש אצלי הוא קצת יותר גדול, בעיקרון הקטנה שלי עכשיו בת שנה וחודשיים, והלידה יכולה להיו מעכשיו ועד עוד חודש. גם אצלנו זה לא היה מתוכנן, להפך שמרנו, הרגשתי שאני לא מוכנה כרגע להריון נוסף, בחודשיים הראשונים היינו כל כך בטוחים שזה סתם המוח שלי גורם לי לכל התחושות 0 בחילות וכו) רק אחרי זה עשיתי בדיקה וגילינו שאכן יש הריון.... אני לא אשקר זה לא קל, יש לי עוד שתי קטנטנות בבית אחת בת 4 ואחת בת 3 אבל מהנסיון שלנו עם הגדולות שלנו שם בינהם ההפרש הוא קטן מאוד בסוף הן גדלות כחברות הכי טובות, כיף להן ביחד. השנה הן אפילו יחד באותו הגן ונהנות מכל רגע...
    הכי חשוב זה לקבל הרבה עזרה ותמיכה מהבעלול, אם עובדים כצוות אז אפשר לעשותהכל...
    שולחת לך הרבה כוחות וחיבוקים
  • מסכימה לגמרי עם הבנות
    מאד חשוב לתאם ציפיות עם הבעל בהמשך ההריון
    שניכם צריכים להבין שהולכת להיות תקופה ראשונית קצת מאתגרת
    אבל לבסוף זה כל כך משתלם.
    חשוב להכין את בעלך לכך שתצטרכי המון עזרה
    ותאמיני לי, נהוראי היה בו שנה ו-3 חודשים שתהל נולדה
    אין להם אין העניין של הקנאה, הם לא מבינים כלום בהתחלה
    אז זה הרבה יותר פשוט מהבחינה הזו...

קיצר
    שיהיה בשעה טובה!!!

• היי...
    אני בת 24 ויש לי שני ילדים ההבדל בניהם 10 חודשים כלומר אחרי 40יום מיום לידתו של בני הבכור נכנסתי שוב במכוון להריון אומנם ההתחלה הייתה קצת קשה אבל תוך 3 או 4 חודשים התרגלתי ולמדתי להסתדר והיום אני מתכננת את השלישי הגדול שלי בן 3 וחצי והקטנה 2 ו8 חודשים והם חברים טובים ורוב הזמן הם משחקים ביחד ולי יש נחת (בלי עין הרע )
    אני אומרת כמה שיותר קרובים בגיל יהיה לך שקט ונחת ותראי כמה תהני מהם כשיגדלו ויבינו אחד את השני...!!!

אז לכי על זה בכול הכוח!

reut
  • וואו אני רק יכולה לתאר לעצמך מה את מרגישה כרגע.
    אם לא תכננת אז בטוח שנזהרתם
    שמעי, אני בדעה שהכל לטובה ושהכל זה מלמעלה.
    אם הגיע עוד בייבי וכל כך מהר, כנראה שזה מה שכתוב לך בספרים וכנראה שזו הדרך הכי טובה שלכם ובשבילכם.
    אני בטוחה שכרגע את לא רואה את האור בקצה המנהרה (אני לא בטוחה שאני הייתי רואה אם הייתי במצבך) אבל תחשבי חיובי.
    נכון זה יהיה קשה כלכלית וקשה פיזית עם שניים קטנים ופצפונים בבית, אבל מפה אפשר רק לצמוח למעלה.
    הבנות המנוסות כבר ענו לך - זה לא הכי קל בהתחלה אבל הילדים חברים טובים ונהנים מכל רגע.
    אני ואחי עם הבדל של שנה וחודשיים וההורים אומרים שהיינו צמודים כשהיינו קטנים (עד שהפנמנו שהוא בן ואני בת...)

יהיה בסדר, במיוחד אם בעלך בעניין ומאושר מכך!
  • קודם כל בשעה טובה! אני חושבת שהפרש קטן זה מדהים הם יהיו חברים מאוד טובים. לי אישית קשה יותר עם הפרשים גדולים כי הצרכים שלהם שונים וקשה. לספק אותם בו זמנית הגדולות שלי. נולדו בהפרש יחסית קטן והיום הן חברות טובות ועכשיו שיש לי את הקטנה. קשה לי קצת להעסיק את שלושתן . בסך הכל ילדים זה ברכה אומנם קצת קשה בהתחלה. אבל זה שווה את זה בהחלט. שיהיה המשך קל וכייפי אוףףף מה יהיה עם כל הנקודות האלהה
  • יאווווו בנות אין לכם מושג איך עודדתן אותי !!!!
    ממש בכיתי שני לילות ברציפות ...
    נזהרנו? בוודאי שכן (: אך כמו שאמרתן:
    כנראה שזה באמת מכוון מלמעלה

מאז שאני מכירה את עצמי אהבתי והייתי מגנט לילדים
    אז כנראה מלמעלה שולחים לי מתנות אחת אחרי השניה

אני עובדת מאוד קשה ואוהבת שהכל מתוקתק לכן הייתי בחרדות
    שמא האוצר הקטן שלי ייפגע ויחווה חוסר תשומת לב מכורח הנסיבות
    אבל טוב לדעת שאני לא במיעוט ,שזה אפשרי ושיהיה בסיידר (:

הבעלול רוצה שבט ואני אודה ואסתפק בשניים
    (אלא אם היקום יעשה לי שוב אמבוש חחח)

תודה על העיצות והעידוד
    שולחת נשיקות לכולכן
  • תראי, שאף אחת לא תגיד לך שזה לא קשה.
    זה קשה, אבל אני לא חושבת שזה קשה ברמה ששווה לותר על זה.
    כמו שאת רואה, אני אמורה ללדת את הילד החמישי שלי חודש בערך אחרי שהגדול שלי יהיה בן שש.
    אני עובדת קשה, באמת, אבל יש לי המון הנאה וסיפוק.
    בין הילדים שלי יש קשר מיוחד, במיוחד בין הבנים שביניהם שנה וארבעה חודשים, הם חברים בלב ונפש ונהנים מאוד מאוד להיות ביחד.
    הם גם מאוד מעסיקים אחד את השני ואני די פנויה אחרי הצהרים רק לשבת ולנוח על הספה ולהסתכל עליהם ולרוות נחת.
    ואני כל פעם אומרת לבעלי שעדיף שזה מגיע עוד לפני שמבקשים ומחכים ומנסים רצים לרופאים.
    ב"ה הילד הגיע עוד לפני שביקשת, היית מעדיפה לחכות ולחכות ולא להצליח להקלט? אני חושבת שהציפיה יותר קשה מאשר ההפתעב, ההלם והקשיים.

בהצלחה בהכל!!!

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • טוב,
    אז גם לי 2 הילדין הראשונים שלי בהפרש של שנה וחודש.
    זה לא היה קל כי גם למדתי(כן למדתי!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה