שמירת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות מה אתן עושות כל היום בבית ? אני כל היום במיטה מתחרפנת . הרופא אמר לי שאני צריכה לנוח ולשכב

7 תגובות
עמוד 1
  • קשה לשכב כל היום וגם לא בריא כי השרירים נחלשים.גני גם אני בשמירה אבל הייתי קמה חופשי מהמיטה.הייתי מתעסקת בבישול ואפיה.מסדרת לאט לאט ארונות שוב ושוב.. רואה סרטים..אין יותר מדיי מה לעשות.תשמרי על עצמך.
  • סדרות
    ספרים
    לישון!!!!!!!!!!!!!!!
    אוכל
    משחקי חשיבה

לא פשוט!

• שיעבור בקלות

• וואוו זה מבאס להיות בשמירה בשלב כזה מוקדם
    אני שבועיים וקצת בבית מתחרפנת לגמריייייי ממש מדכא אותי
    אני גם ישנה המון מחכה שבעלי יחזור וזהו
    אין לי גם חשק להתלבש ולהתארגן לצאת בגלל הכובד....
    זהו בעיקר חוששת מלהכנס לדכאון ... לכן אני ממליצה לך גם בעיקר בגלל שיש לך עוד הרבה זמן למצוא תעסוקה ומסגרת יום יומית... לו"ז קבוע שכולל שינה עבודות בין בישול סדרות טלויזיה כן לצאת מידי יום אפילו אם זה רק לשעה... כדי להעביר את הזמן ולהרגיש עסוקה למשל יום אחד ללכת להסתפר יום אחד לללכת לפדיקור יום אחר גבות .. דברים כאלה שיהיה סיב ה כל יום לצאת לסידורים...

• הבעיה היא בנות שאני לא יכולה ללכת יותר מ 5 דקות ישר יש לי כאבים בבטן התחתונה
    איבחנו אצלי סימפיזיוליזיס ולכן הרופא אמר שאני צריכה לשכב ולנוח כל היום

• שרון ,מי אבחן אותך ואמר שאת צריכה שמירה? גם לי יש את הבעיה שמרוב כאבים אני לא יכולה ללכת ,אפילו לרדת במדרגות זו בעיה. שבוע שעבר הייתי כל השבוע בבית, הייתי המיון הרופא בדק ואמר שהעובר לוחץ על האגן ואין מה לעשות רק לנוח ולכוות שהוא יעלה ויפסיק ללחוץ. אני מתה להוציא שמירה אבל אף אחד לא רוצה לתת לי
  • ד"ר ארליך מחיפה אבחן אותי . אני ממש לא יכולה ללכת
    תתייעצי עם עוד רופא ותראי מה הוא אומר לך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה