עשיתי הזמנה ציוד... מתי אתן מביאות הכל הביתה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי בנות,

עשיתי הזמנת ציוד בירכא. (היום נכנסתי לחודש 7), אני ממש הורמונלית ואני מפחדת שההחלטה שלי תהייה הורמונלית ולא שכלית אז אני ממש מבקשת את עצתכן.

עלתה השאלה - מתי לדעתכן להביא את הדברים הביתה?

לאחר הלידה? חודש לפני הלידה? מעכשיו?

אני הייתי בדעה של בלידה אני ייקח הכל ואז שמעתי 3 סיפורים נוראיים מחברות קרובות (כולן קנו בירכא) והנה הם לפניכם:
    1. הזוג קנה רק שידה- ועם לידת הצאצא הראשון התקשרו וביקשו שהיא תגיע- בקיצור לא היתה במלאי (למרות ששילמו מראש את כל הסכום) והשידה הגיעה רק אחרי חודשיים!!!
    2.זוג שקנה את כל החבילת לידה שם - המיטה הגיעה אחרי שבועיים מיום הלידה, העגלה אחרי תקופה ארוכה יותר ונתנו להם סל קל חלופי משומש להוציא את הצאצא מבית החולים- שידה לא היתה במלאי ....
    3. שכחתי מהם הזמינו -- שידה לא היתה במלאי , היה גם קטע עם שאר הציוד. - אני חושבת שאחרי ששמעתי את 2 הסיפורים הראשונים חטפתי חום ופשוט הכחשתי מה שקרה להם.

אני גם סגרתי בירכא חבילת לידה- אני התרשמתי מהחנות ממש לטובה אבל שוב ילד ראשון- מה אני כבר יודעת.
    מתי להביא את הכל?
    טולי חתולי
10 תגובות
עמוד 1
  • באמת דילמה...
    אומרים שהכי טוב אחרי הלידה מחשש לעין הרע וכאלה..
    לא יודעת אני הבאתי שבוע שכבר את המיטה והשידה וזה עדיין סגור באריזה (לא פתחתי)
    לגבי שאר הציוד אני עוד מתלבטת
    אני מפחדת שהם יחסירו לי הרבה דברים קטנים שהזמנתי וינצלו את זה שהבעל בדר"כ הולך לאסוף את הדברים בזמן שאת בבית חולים....
    אז הם מנצלרים את הלחץ הזה ולא מקפידים לתת הכל...
    נראה לי אני יביא גם מראש שאני בפוקוס חחח

• אני גם סגרתי ביום שישי ברוך ה׳,
    לא הבאתי כלווום הביתה חוץ מכמה דברים שהם בשבילי, כמו תחתןני רשת שמן שקדים וכו׳
    בע״ה יום אחרי הלידה בעלי יביא הכל הביתה ..

• אם את רואה שהם עושים בעיות
    אז שתיכנסי לחודש תשיעי או תהיי לקראת סוף שמיני כבר תבקשי מהם שישלחו אלייך את הדברים..
    כך שגם אם הם התעקבו זה יהיה אצלך לפני....
    הכי טוב ראש שקט!

• אל תשכחי שהם לא יתנו לך לקחת את הכל לפני גמר תשלום....!!!!!!

• נראה לי שחודש 9 אני יקח הכל וזהו... לגבי התשלום אין בעיה אם משלמים בתשלומים בכרטיס אשראי.
    טולי חתולי
  • רואות אני לא החלטית... אני מפחדת לקחת את הדברים אחרי הלידה !!!!

אומרים שזה מזל רע ......
    טולי חתולי
  • יש אפשרות לשים במחסן או אצל ההורים?..

• כן בטח לא חסר לי מקום...

טולי חתולי
  • מאמי אני הזמנתי הכל במוצצים
    לפני חודש וחצי הזמנתי שם עגלה וחדר שינה
    לפני שבוע הלכתי אליהם לוודא שהכל הגיע
    אמרו לי שהכל בחנות ואם אני רוצה אני יכולה לקחת כבר..
    אבל השארתי אצלהם
    ולפני שבוע וחצי חזרתי למקום ועשיתי הזמנת לידה של כל הדברים
    אמבטיה ביגוד מוצצים וכל הסבונים והקרמים..
    אבל את זה.. לקחתי כבר איתי.. אני אמצע שמיני
    השארתי בבית של אמא..

שמעתי על הרבה בעיות במלא מקומות
    ששמים את השמפו והסבון עם מגבות או ביגוד ואז הסבון מתפוצץ והכל נהרס ולכי תריבי איתם אח״כ..
    אז העדפתי שאף אחד לא יעבוד עליי ושיהיה לי את מה שבאמת הזמנתי אז לקחתי איתי

• ליטל, אנחנו עשינו בירכא את ההזמנה מכיוון וקיבלנו המלצות כל כך חמות על החנות ממספר רב מאוד של חברים (מעל 5 זוגות ועוד חברים שקונים שם לאחיינים שלהם)
    לא שמענו פעם אחת על מקרים כאלו ועכשיו את גורמת לי מעט לחשוש.
    שמעי, בנוגע לדברים הקטנים - שמו לנו את הכל בקרטון סגור עם מספר ההזמנה מצויין ישירות על הקרטון כולל תאריך משוער.
    את כל הבקבוקים והנוזלים סגרו עם נייר דבק עבה במיוחד על מנת שכלום לא יפתח.
    שמעי, מקרים חריגים יש בכל מקום, לא משנה באיזה תחום.
    יכול להיות שבמקרה שני זוגות החברים שלך הם אלו שנפלו למקרה חריג. אני מתכננת לקחת את הדברים הביתה כשאני אהיה בבית החולים. להתקשר אליהם שיביאו את המשלוח (כולה 250 ₪ להובלה + הרכבה)
    אם את ממש דואגת את יכולה להתקשר חודש או אפילו שבועיים לפני התאריך המשוער ולוודא שהמוצרים הגדולים נמצאים אצלם ושמורים לך. הרי הם נתנו לך מספר הזמנה והכל.

תהיה אופטימית ואל תחשבי רעות. יהיה בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה