הריון ivf ותמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר,
    1. היום אני בשבוע 7, היום מצפה דוםק וגודל תואם לוסת אחרונה, הרופא אמר לי להפסיק עוד שבוע עם האונדמטרין שאני לוקחת מאז השאיבה- 2 נרות ביום,
    עד כה טפו טפו לא היו דימומים, האם צפויים דימויים כשאפסיק את התמיכה?
    אם זה מה ששומר על התינוק והגוף לא מייצר לבד פרוגרסטון אחרי שאיבה, למה צריך להפסיק??

אני ממש פוחדת שיקרה משהו..

2. רופא אמר לעבור למעקב רופאת נשים ולקבוע תור לעוד שבועיים, התור הכי מוקדם שפנוי הוא בעוד חודש, האם קריטי להתחלת מעקב אחרי שנצפה דופק? לחפש רופאה אחרת?

3. בנוסף רציתי לשאול מדוע רופא חישב וסת אחרונה ב-29.09 אם שאיבה היתה ב-11.10 והחזרה
    ב- 14.10, בנוסף, בהנחה שזה נכון אני אמורה להיות היום בשבוע 7, אבל הרופא ציין שבוע 6+ לא אמר כמה..

תודה מראש,
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לא צפויים דימומים. בשבוע הזה הגוף כבר מייצר מספיק פרוגסטרון בכוחות עצמו ולכן אין צורך להמשיך עם הטיפול. תאריך ווסת אחרון מחושב לאחר לפי תאריך החזרת העוברים. עוד חודש זה בסדר גמור להתחיל מעקב.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה