היתייעצות לפני IVF בפעם הראשונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, יש לי שאלה אני מחפשת עכשיו בית חולים ציבורי לטפל בו כדי לעשוב הפריה, אין לי אפשרות כלכלית לבצע את זה פרטי לכ רציתי להיתייעץ איתכן איזה בית חולים כדאי לי לעשות ? מה אתן אומרות על קפלן? או המלצה אחרת ... אני גרה ברחובות והאם את בדיקות המעקב (דם ואולטרסאונד) כל כמה ימים ניתן לעשות גם בקופ"ח כללית או רק בבית חולים שבו אתן ממליצות?

בכל אופן אני מרגישה קצת אבודה אשמח לכל תשובה שלכן

שבוע טוב :)
    אושרת אפל
10 תגובות
עמוד 1
  • יש לך רופא פוריות שמפנה.
    הוא מביא הפניה ואומר לך באיזה בית חולים הוא מבצע ולשם את פונה
    נדרש לפנות לקופת חולים לאשר בוועדה את ההפריה ורק אז הרופא פוריות יפנה אותך למעקב זקיקים את יכולה בקופת חולים לעשות.
  • אני עשיתי באסף הרופא והייתי מרוצה .
    לא נקלטתי שם אבל יש להם הצלחות ( נקלטתי טיבעי ברוך ה') .
    הייתי ממליצה
  • היי, למען הסר ספק, חשוב לי לציין כי ביצוע השאיבה וההחזרה בפרטי עולה 800 ש״ח בערך,
    אני גם מרחובות, מטופלת אצל רופא קופה לאומית שמקבל בבני ברק, הוא נתן לי 2 אופציות בציבורי שזה מאיר ואז זה תלוי מי יהיה פנוי ביום השאיבה וגם המעקב עצמו לא אצל משהו קבוע,
    או באסותא שם הוא עושה באופן פרטי ובעיקרון אני משלמת רק על המקום ולא על השירותים שלו, כך שהמשכתי מעקבים אצלו ועשיתי הכל אצלו וב״ה נקלטתי,

תבררי אם יש לכם רופא שעובד גם בפרטי ומקבל דרך הקופה לרוב יש להם הסדר עם בתי חולים פרטיים ואת נשארת אצלו, זה הכי טוב!

שיהיה בהצלחה מאמי ותבשרי בקרוב בשורות טובות אמן!!!
  • היי רעיה

אצל מי טופלת באסף הרופא?
    ואת המעקבים של הבדיקת דם והאולטרסאונד ביצעת באסף הרופא או בקופת חולים?

בנות ישלי שאלה, גיליתי שאחד הרופאים הבכירים באסף הרופא הוא המנהל פוריות במרכז בריאות האישה בראשון שאני הולכת
    השאלה היא אם אני יכולה ללכת אליו דרך קופת חולים ולבצע את כל המעקב במרכז בריאות האישה ורק את השאיבה וההחזרה באסף הרופא אצל אותו רופא?

סאל שאלה, אם אני עושה בפרטי, כמה עולה הכל?והאם יש החזרים מהקופת חולים?
    הרופא שעשית אצלו, כמה עלה לך באופן פרטי? ואיך קוראים לו?
    ואיפה עשית את המעקב?
  • בפרטי זה עולה גם יותר מ800 , אני עשיתי בפרטי ויצא לי 2400 שאיבה והחזרה ועוד 600 שח לאסותא רמת חייל. זה תלוי ברופא ובאיזה בית חולים את עושה , אין מחיר קבוע.

/]
  • שמעתי שרחובות טובים אני עשיתי גם בציבורי במשך שנה כשנהיה המוני מידי והטיפולים לא צלחו עברתי עכשיו לאסותא תל אביב עולם אחר ולא יקר שילמתי בדיוק כמו מרגו,שילמתי השתתפות דרך הקופ"ח שלי מכבי והרופא הפרטי לקח לי עוד 2600 שווה ומומלץ שיש רופא אחד שבונה לך את התוכנית,עוקב וגם מבצע הכל!!
    בהצלחה !!!
  • את יכולה ללכת פרטי אבל זה הרבה כסף .
    באסף הרופא טופלתי אצל כמה רופאים כול פעם אצל מישהו אחר .
    את יכולה גם לעשות באסותא ( אם את בכללית ) דרך הקופה .
    עם רופא שובד עם הקופה ועושה הכול באסותא ואז זה לא פרטי .
    את יכולה לעשות את המעקבים בקופת חולים ברמז ולפקסס להם את התשובות במקום לנסוע כול יומיים .
    מקווה שעזרתי בהצלחה
  • היי בנות
    אני בכללית
    אני במרכז בריאות האישה בראשון
    זה בדיוק העניין, אני רוצה רופא אחד קבוע ולא כל פעם רופא אחר
    מישהי יודעת על רופא שעובד באסותא שאני יכולה ללכת אליו דרך כללית ולהיות מטופלת רק אצלו?
  • רופאים באסותא שאני שמעתי הם ד״ר ברקוביץ, בן חווה והרוביץ או משהו דומה,
    תבדקי בקופה אם הם עובדים עם אחד מהם,

הרופא שלי הוא רופא פוריות בקופה- ד״ר ברקוביץ אריה,הוא מקבל גם דרך מכבי, אני בלאומית כך שהייתי מטופלת אצלו בקופה ושם עשיתי גם את המעקבים את ההפריה עצמה בחרתי לעשות בפרטי כי הרופא שלי עובד רק באסותא וכך הוא יכל לטפל בי, עלה לי סה״כ 800 ש״ח השתתפות עצמית, בערך 500 שאיבה, 300 החזרה,
    איך שהבנתי שילמתי רק על המקום והפעולה ולא לרופא עצמו כי לא הייתי אצלו בפרטי, זה היתרון בכך שהוא עובד באסותא במקביל,

רופאים שביררתי בפרטי בהסדר עם הקופה לדוג׳ זיידמן דניאל, לוקחים 1500 ₪ לפגישה ראשונה שם קובעים פרוטוקול- מהקופה מחזירים בערך 600 ₪, מעקבים עושים בקופה ומעדכנים ב-sms את הרופא, פגישה 2 שאיבה ו-3 החזרה, רק הפגישה הראשונה יקרה, השאר עולות כ-700 ₪ ומחזירים 600 ₪..

הבאסה איתם שתור ראשון זה לעוד 3 חודש בערך..
    בהצלחה!!!
    ותעדכני מה החלטת..
  • היי בנות

שאלה, יום ראשון יש לי תור לד"ר אליצור בתל השומר
    הבנתי גם שהוא המנהל של מחלקת ההפריה החוץ גופית באסותא רמת החייל

איך אני גם יכולה ללכת אליו באסותא במידה ותל השומר לא בהסדר וגם שזה יהיה ממומן דרך כללית כי אני יודעת שאסותא רמת החייל זה מכון שנמצא איתם בהסדר?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה