בנות, בכל מתקני המים יש מנגנון הגנת ילדים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו בדיוק מחפשים לקנות בר מים/מתקן מים מסוננים (לא החלטנו עדיין) אבל לפי מה שהבנתי לא לכל המכשירים יש מנגון הגנת ילדים וזה ממש קריטי לנו עם ילדים קטנים, כי אנחנו גם רוצים שתהיה אפשרות למים חמים-רותחים. מישהי יודעת באיזה מהמוצרים שמוכרים כרגע יש את המנגנון הזה?

הללוש ודינוש היפים שלי

2 תגובות
עמוד 1
  • בבר מים עומד כמו של נביעות ומי-עדן (עם מיכלים) יש הגנת ילדים על המים החמים.
    במתקנים של המים המסוננים, את גם ככה שמה אותם על השיש אז הילד לא יגיע לשם עד גיל 5 לפחות, מבחינת הגובה.

אגב, לפי מה שאני יודעת צריך להרתיח את המים עד גיל שנה, ומה שנותנים בברי מים זו לא הרתחה של 100 מעלות אלא 90 או 95.
  • לי יש מי עדן ושם יש מנגנון להגנת ילדים למים חמים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה