איך אתן מתמודדות עם כאבי גב? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל הזמן כואב לי הגב התחתון / אגן
    אני משתגעת כבר
    וכשאני קמה משכיבה אני בכלל הולכת מכופפת כמה צעדים עד שאני מצליחה להתיישר...
    אוף והבטן התחתונה עם כאבי מחזור...
6 תגובות
עמוד 1
  • הייתי משתגעת בהריון מכאבי גב
    יושבת אפילו לאכול עם כרית תומכת והדום לרגליים.
    תכלס כל כמה זמן הייתי הולכת לשכב ולשחרר את הגב
    מומלץ ביותר לשכב על צד שמאל עם רגל על כרית
    זו התנוחה שהכי משחררת את הגב

ולכאבי בטן, יש מצב שזה צירים מדומים? לשתות המון מים.

• סובלת בשקט.....
    מתי שקשה לעמוד (שטיפת כלים) א קשה ללכת
    אני עוזבת הכל והולכת לשבת...

• אויש גנבת לי את הנושא לשרשור שתכננתי להבוקר;)

כמה שאני מבינה אותך! זה פשוט סיוט. במיוחד כאבי האגן אצלי. אתמול הלכתי לאימון ספורט מתון בערב (אני מתעקשת להמשיך, למרות שקשה יותר) ובשלב מסוים, אחרי שכיבה קצרה על הגב, כמעט צעקתי מכאב באגן בזמן שבאתי לקום לישיבה. לא יודעת אם זה בסדר או שבכל זאת לא אמורים לסבול ככה?...
    ~~ענת~~
  • שירה זה לא צירים מדומים, זה כאילו נתפס לי משהו בבטן ומשתחרר מהר מאוד, עניין של כמה שניות
    זה קורה כשאני משנה תנוחה
    בעלי קנה לי מין גלגלת כזו עם שיניים בולטות לעשות מסז לגב תחתון ובינתיים אני עושה לעצמי במקום שהוא יעשה לי...
    זה טיפה מרגיעה ומאוד נעים אבל לא פותר את הבעיה

מצד אחד אני אומרת לעצמי - יאללה שהיא תצא וזה יגמר כבר, ומצד שני אני חושבת לעצמי - בשביל שזה יגמר אני צריכה לסבול כל כך הרבה! פחד....

אוטוטו זה יקרה כך או כך
  • אתייחס קודם לשורה התחתונה שכתבת כהודעה
    למה לסבול כל כך הרבה? אל תכניסי לעצמך ג'וקים כאלה מעכשיו!
    כל אישה חווה את זה בצורה אחרת נכון שלאף אחת זה לא כואב בכלל ואין
    קשיים אבל יכול להיות שתחווי חוויה שלא כ"כ גרועה כמו שאת מכניסה כבר מעכשיו שאת הולכת לסבול כל כך הרבה חס וחלילה!
    תהי עם מחשבות טובות.. מה שיהיה יהיה, כולן עוברות את זה בסופו של דבר וברוך ה' הכל בסדר.

ולגבי הכאבי גב... למי יש פיתרון לדבר הזה?!?!!?
  • בדיוק כך!
    זה עוזר מאוד!
    קראתי על זה בגוגל כשהתחיל לכאוב לי בגב.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה