שלוםם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום! יש לי איחור של שלושה שבועות במחזור אבל תאמת זה לא אומר בשבילי כל כך הרבה כי המחזור שלי הכי רחוק מלהיית סדיר! בכל אופן כבר כמה ימים שאני מרגישה כמו סכינים שדוקרים אותי בבטן התחתונה.. כמו כאבי מחזור רק בלי מחזור! קניתי בדיקת היריון ויצא לי פס אחד כהה ואיד בהיר.מה זה אומר? יש לציין שאני בזמן האחרון רצה כל פעם לשירותים,יש לי סחרחורות,עייפות ובא לי מלא דברים שבחיים לא חשבתי שאני ארצה.., האם הפס הפחות כהה אטמר שאני בהיריון?!?
9 תגובות
עמוד 1
  • פס זה פסססס!!! גם לי היה אחד כהה ואחד בהיר, בהחלט מדובר על הריון
    בשעה טובה מותק..
    תעשי מחר בדיקת בטא, וגם בעוד 3 ימים על מנת לראות שהבטא מכפילה את עצמה.
    שיהיה המשך הריון קל והכי חשוב בידיים מלאות!
  • אכן פס זה פס.
    מזל טוב!!!!!
    וכמו שרשמו לך, תעשי בדיקת דם- בטא.
    שיהיה בשעה טובה!!!!
  • היי,
    אכן עשיתי בדיקת דם היום.
    קיבלתי עכשיו את התוצאות של הבדיקה.
    מופיע לי דברים לא כל כך ברורים
    כמו Ref.value: neg<10 mIU/mL
    עם המון מילים שהצירוף שלהם זה נגטיב.
    לא יכול להיות כי עשיתי שתי בדיקות ביתיות גם בערב גם בבוקר והם יצאו חיוביות
    ובנוסף כל התסמינים מראים על היריון.
    וערך בטא זה 2178.4 mIU/mL

עזרה?
  • מזל טוב! ערך כזה של בטא מראה על הריון.
  • הבטא היא החשובה.
    מזל טוב!"

ליטלילי

• הבטא היא החשובה.
    מזל טוב!"

ליטלילי

• פס זה פס!!

מזל טוב
  • מזל טוב!!! הבאר מעולה!
    גם אני עשיתי בדיקות דם ויצא לי הרבה נגטיב, כשחקרתי, התברר שזה בדיקה של צהבת, האומרת שאין לי צהבת.. אז אין מה לדאוג.
    את יכולה לבדוק עם הרופא, אבל מה שכן, את בהריון:)
  • תודה רבה לכולן בנות מקסימות! מחר יש לי תור לאולטרסאונד לבדוק דופק ולראות שק של היריון! מתרגשת ממש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה