ivf - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

קבעתי תור ליום ראשון אצל ד"ר אליצור שי בתל השומר
    ראיתי שהם גם במכונים בהסדר של כללית
    הרופא הזה מתמחה גם באנדומטריוזיס שאני צריכה
    בנוסף בתל השומר יש להם שיטה חדשה שנקראת ivm שזה כמו ivf רק שלא לוקחים הורמונים
    הרופא שואב את הזקיקים ביום העשירי של המחזור שהם עוד קטנים ומזריקים להם הורמונים ישירות במעבדה וברגע שהם בשלים מחדירים לרחם את העוברים
    נמצאים במעקב ובערך ביום השמיני מזריקים זריקה לביוץ
    אני מאוד רוצה את זה אז אני גם הולכת לשם בשביל זה
    נראה מה הרופא יגיד יום ראשון

מישהי מכירה או שמעה על ד"ר אליצור שי?
11 תגובות
עמוד 1
  • לא שמעתי על זה, נשמע מעניין...

תעדכני!

ליטלילי

• ביום ראשון אחרי שאני יהיה אצלו אני יעדכן
  • דר' אליצור בין היתר עובד באסותא רמת החייל כמנהל יחידת IFV. הייתי אצלו פעם אחת כי היו לי כאבים חזקים אחרי שאיבה... נראה בנאדם מאוד נחמד.

~~ענת~~
  • הי ענת

תודה
    אז יש אופציה ללכת אליו לאסותא דרך כללית במידה ותהיה בעיה עם תל השומר
  • הי ענת

תודה
    אז יש אופציה ללכת אליו לאסותא דרך כללית במידה ותהיה בעיה עם תל השומר
  • הי,
    סורי שלא הגבתי, רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך....
    אני לא בטוחה, רצוי שתבדקי מול כללית.
    אני בעקרון במכבי, והלכתי לאסותא כי הם כאילו בית חולים פרטי אבל בהסדר עם הקופה (השתתפות עצמית של כ-1000 ש"ח). ושם טופלתי ע"י הצוות ולא רופא ספציפי, שזה אומר שמי שנמצא שם באותו יום - הוא זה שמטפל בך. אז פעם אחת יצא שדר' אליצור היה שם. לדעתי אם הייתי רוצה דווקא אותו (או כ"א אחר) באופן קבוע - זה היה הרבה הרבה יותר יקר.

שיהיה המון בהצלחה!

~~ענת~~
  • היי

טוב אני אברר שאני יהיה ביום ראשון
    כי אני יודעת שאסותא רמת החייל גם בהסדר עם כללית
  • יש לאסותא הסדר עם הכללית רני הייתי מטופלת אצלהם ההשתתפות העצמית היא 600 ש"ח כולל הכול מעקב זקיקים בדיקות דם שאיבה והחזרה.
    בהצלחה!!!!!
  • היי אוריני
    ואפשר ללכת לשם לרופא ספציפי?
    כי הרופא שאני הולכת אליו בתל השומר מחר הוא המנהל מחלקה שם
  • היי מיקי
    אצל מי את מטופלת בתל השומר?
  • הי לילוש
    היתי היום פעם ראשונה
    הלכתי בעקרון לאליצור אבל גיל ירושלמי קיבל אותי ואליצור גם בא בשלב מסוים
    אני לא יודעת אם אני ימשיך שם,גם כללית עושים בעיות וגם הם רוצים שאני יעשה קודם הזרעה אחת אצלם ואז ימשיך אבל ללא בדיקות עדכניות שאין לי ואני יעשה רק מחר כי לקח לי לקבל שלושה שבועות מחזור מאז הפסקת התמיכה
    ונראה לי בזבוז של זמן
    יום שלישי יש לי תור לרופא שלי ואני יעשה הזרעה ונראה מה קורה לגבי התשובה מהועדה ונראה לי אני יעשה באסף הרופא, גם יש שם רופא שנמצא אצלי במרכז בריאות האישה והרופא שלי אמר שהוא ידבר איתו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה