בדיקות לזיהוי הריון לפני איחור מחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    עשיתי בדיקת הריון כ-11 יום אחרי הביוץ , אחרי כ-7 דקות נראה קו ורוד ממש חלש ובקושי נראה (אבל קיים, ולא רק בדמיון :-)). האם זה נחשב תוצאה חיובית?
    ועוד שאלה: מאיזה יום מומלץ לבצע בדיקת דם לזיהוי הריון?
    תודה:-)
7 תגובות
עמוד 1
  • קו אחד או שתיים?? בדרך כלל ברוב הערכות 2 זה חיובי..
    בדיקת דם את יכולה לעשות משהו כמו שבועיים אחרי האיחור אפילו פחות, תתיעצי עם הרופא משפחה בטלפון

• 2 קווים. האחד כהה, והשני (זה שאמור לזהות הריון) מאוד בהיר וחלש. ומה שרציתי לדעת זה, האם קו מאוד בהיר מצביע על הריון.
    תודה:-)
  • נראה לי שכן כל עוד הוא קיים :)
    תיקני לך עוד 2 בדיקות ותעשי מחר בבוקר
    בהצלחה בשורות טובות
  • תודה:-)
    ואגב, האם אפשר לעשות עם בדיקות ביוץ (יש לי בבית..)?
  • אף פעם לא עשיתי... אבל זה לא נראה לי קשור אחד לשני
    זה מראה רק ביוץ אני חושבת

• בהיריון הזה אני עשיתי את הבדיקה שמזהה היריון 5 ימים לפני האיחור ואכן עשיתי 5 ימים לפני האיחור בשעת ערב ויצא חיובי.
    פס זה פס גם אם הוא חלש!!
    את יכולה לעשות בדיקת דם מחר ותסירי כל ספק ואם לא בא לך אז תחזרי על הבדיקה ביתית בעוד כמה ימים ותראי שהפס התחזק.
    הכי טוב ואמין זה בדיקת דם כי היא מראה גם את ערכי הבטא.
    בהצלחה
  • את יודעת מה את מזכירה לי???????????? אותי לפני 8 חודשים!! יצא לי בדיקה 2 קויים-אבל קו אחד חלש חלששששששששששששששש.... ואת יודעת מה אמרו לי??????? "פס זה פס"...!! אז אני מקווה שזה אכן כמו שקרה אצלי ... ושיהיה במזל טוב! ואגב- רוב הסיכווים שזו בת חחח :) ככה אמרו לי וככה יצא לי בול.. ! תעדכני מקקווה שאני לא טועה :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה