המלצות להכנה ללידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    עשיתן קורס הכנה ללידה? איפה?
    באיזה שבוע בדרך כלל נרשמים? עלות?
    תרם משהו?

תודה על השיתוף
9 תגובות
עמוד 1
  • אני עשיתי בשבוע 33 ב"ליס" מרתון 2 מפגשים כל פעם 5 שעות
    היה ארוך ומתיש... הרבה מידי זוגות חפירה שלא נגמרת
    לא אהבתי שבחרו להעביר את זה כהרצאה זה מאוד משעמם וקשה להיות מרוכז חמש שעות
    (יש 2 הפסקות של בין שבע לעשר דק כל פעם)
    זהו לא חושבת שזה תרם לי במשהו אבל לא יודעת..עוד לא ילדתי :-)
    עלה לי 250 אולי משהו כזה

שיהיה בהצלחה ואל תדאגי .... בסוף כולן יולדות עם זה או בלי

• אני נרשמתי לקורס בבי"ח לשבוע 33 בערך, 5 מפגשים בני 2.5 שעות. עלה 200 ש"ח. שמעתי דעות לכאן ולכאן לגבי תרומת הקורס.
    בכל אופן, לדעתי חשוב לעשות כי זה יעזור לי להרגיש שהתכוננתי ועשיתי כל מה שניתן, וגם יכניס את בן זוגי לעניינים - גם שיידע לתפקד וגם שיתחבר יותר.
    ומה יהיה בפועל... אלוהים גדול
  • זה מתיש לגברים אחרי יום עבודה הם באים עצבניים רעבים וממש אין להם ראש להרצאות כאלה לכן אל תבני על זה שהבעל יכנס לעיניינים חחח

• גם אני אהיה מותשת, רעבה ועצבנית אחרי עבודה, אז נתקזז
  • הלכתי לקורס באופן פרטי היו שם איזה עשרה שיעורים והיה פשוט מרתק.
    היו לה סרטים והמחשות ודברים מדהימים.
    רוב השיעורים היו לנשים עם שיעור אחד גם לבעלים ואחת לאמהות של היולדות למי שרצתה שאמא שלה תהיה איתה בלידה ותהיה חצי תומכת שלה.
    מאוד מאוד נהניתי וזה נתן לי המון המון בטחון לקראת הלידה הראשונה.
    כמה עלה? זה היה לפני שש שנים בערך, נראה לכן שאני זוכרת????????

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • לא עשיתי בלידה הראשונה ובטח לא מתכוונת לעשות עכשיו, נראה לי מיותר. בסופו של דבר כל לידה שונה, כל אישה מרגישה אחרת, בלידה ראשונה במיוחד הכי חשוב לצפות ללא מצופה.
  • אני לא עשיתי ולא היה חסר לי
  • עשינו קורס של קופ"ח כללית.
    יש פעם בשבוע למשך 4 בועות או יומיים מרוכזים.
    אנחנו בחרנו ביומיים מרוכזים (5 שעות מפגש) היינו שם בערך 12 זוגות, היה כיבוד אמיתי לרעבים מביננו.
    ביום הראשון זה היה יותר כהרצאה והיה לנו קצת קשה לשבת, אבל היו 3 הפסקות אם לא יותר לטובת הנשים. הגברים לא התלוננו.
    ביום השני היו מרצים אורחים, כל הרצאה הייתה 45 דק לערך ובין לבין היו הפסקות.
    היה מאוד מעניין, הייתה רופאה מיילדת, מדריכת יוגה להראות תרגילים ונשימות, מדריכת הנקה, ועוד מישהי נראה לי עובדת סוציאלית שהסבירה על מה הולך להיות בבית לאחר הלידה.

למרות שאת רוב המידע (70%) את יכולה למצוא באינטרנט, זה נחמד לשמוע את זה מבן אדם אמיתי שמדבר איתך. לפעמים את לא חושבת לשאול משהו ומישהו אחר שואל במקומך את מחכימה מכל העניין.

להזיק זה לא יכול. לדעתי זה עושה טוב מאוד. בעלי אמר שהוא ימליץ לחברים שלו ללכת, שזה מקרב את הגבר, מכין אותו למה שהולך להיות.

אגב, 200 ₪ דרך הקופה.
    סיור בבית חולים בנפרד, בחינם כמובן, בלי קשר לקורס.
  • תודה בנות
    אני מקווה שהוא יהנה מזה ויתחבר לזה
    יש לי תחושה שוקנין גם צודקת... :)
    לא כולם סבלניים בשעות כאלו, יתכן שזה כי הם לחוצים יותר מאיתנו.
    אתחיל לחפש דרך הקופח נראה מה הם מציעים, נראה לי שהמרוכז נשמע מעניין...
    אני מרגישה שאני רוצה לעשות את הקורס כדי להירגע... אם אפשר :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה