מה המשפט הכייי מצחיק ששמעתם בחדר לידהה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • משעמם לי בעבודה... בא לי קצת לצחוקקק
23 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת אם זה מצחיק אבל אני ילדתי בלי אפידורל, הלידה עברה מהר אבל היו צריכים לעשות לי תפרים פנימיים, אז הרופאה תפרה בלי הרדמה וכל הזמן אמרה לי " זה לא כואב לך את סתם מדמיינת"
  • היתי מביאה לה בעיטה ואומרת לה תדמייני שזה לא כואב לך חחחחחח
  • בלידה של טליה הייתי כבר בפתיחה של עשר והרופא נכנס ורצה חעשים סקאלפ לבייבי, כשאמרנו שאנחנו לא מסכימים הוא אמר לנו בסדר רק קחו בחשבון שיהיה לכם ילד מפגר... ברור שנכנסתי ללחץ מטורף והתחלתי לבכות ואז ראש צוות מיילדות שהייתה איתי אמרה לי תסתכלי עלי, אני נולדתי בעיראק,נראה לך שהיה שם סקאלפ? אני נראית לך מפגרת? תתחילי ללחוץ.....
    ואכן שלוש לחיצות וטלולי כבר הייתה בחוץ
  • תמיד הורסת אותי ההשוואה בין לחיצות לקקי
    "את לא לוחצת נכון, תחשבי שיש לך קקי"
    "תחשבי שיש לך עצירות"
    "נו קקי! קקי! קקי!"

• חחחחחחח אני יכולה לבכות להתעלף מבכי פתאום אני יקרע מצחוק
    מזל תאומים
  • חחחחחח

את לא מבינה
    שאת מקבלת אפידורל וחוזרת לשפיותך אט אט
    את מתחילה לסדר ת'שיער ולהתיישר עם נימוקים של: אני קיללתי?! אני?! להה... אין מצב.
    פתאום העולם יפה הכל רגוע כווולם נחמדים

• אגב
    חמות וזה...
    שאת.לא בכדור גם השכל מונח בצד
    שלא יפלט לך משהו כמו
    "תראי מה הבן שלך עולל לי יא &%#**#@ תמיד שנאתי אותך"

• מיד אחרי הלידה הגיע סניטר ולקח אותי לחדר ומה אמר לי בדרך? להיתראות בעוד 9 חודשים
  • חחחחחח
    אני ביחסים טובים איתה היא כמו אמא שלי... אני מאמינה שהיא תסלח לי
    חחחח חסר לה שלא היא חייבת להבין אותיי

• דווקא לא היה מצחיק אבל אחרי זה די חייכתי והייתי מרוצה מעצמי
    ברגע שהגעתי עם צירי לחץ לחדר לידה עם צעקות שהרימו את כל המחלקה בגלל שהייתי עסוקה בלידה וגם עם הגב לדלת לא ראיתי מי נכנס ,כשהציר נגמר הסתובבתי לראות מה קורה בחדר וחשכו עיניי!!! החדר היה מלא בכל טוב
  • האמת שאני תמיד נזכרת בחיוך בלידה של רוניה, פזעט איך התגובות שלי לא היו קשורות לאיך שאני בנורמאל. הייתי כל כך חמומה, וכשבעלי רק פלט אמרתי לך שהיינו צריכים לבחור בית חולים אחר... פשוט יצא לי מהםה: אמרתי לך!? צא מכאן עכשיו!!!! רק אחרי חמש דקות הוא אזר אומץ הציץ מהדלת ושאל אם מותר להיכנס
  • חחח ממש הרגתן אותי מצחוק עם כול התגובות. אני כול הזמן אומרת לבעלי מראש שאם אני אקלל או משהו גרוע יותר שאני מתנצלת מעכשיו.
    אבל תגידו, למנוסות, אם לוקחים אפידורל זה לא אמור להעביר את הכאבים ואז יולדים בלי כאב???

• כן, אחרי האפידורל הכל נרגע, אני אפילו התבדחתי עם המיילדות תוך כדי לחיצות. הבעיה ז. היא עד שמקבלים את האפידורל... החשיבה היא הכי לא הגיונית שיש, אחרי שהעפתי את בעלי מהחדר, עוד אמרתי לאמא שלי, תראי איזה חצוף, איך הוא עוזב אותי ככה....
    אכן אפידורל המצאה מבורכת
  • כשעומר נתקע בתעלה ואחרי קרוב לשעה של לחיצות באה מיילדת
    בחירה ואמרה "תפסיקי לשחק ותתחילי ללחוץ"

לאאא כי עד עכשיו עשיתי את עצמי..לא באמת רציתי ללדת!! כיף
    לי שהבן שלי במצוקה!

חוצפה!
  • אני נקרעת פה מצחוקקקקקקקק
    מה יהיה אצלי???? הכל הולך להיות בספרדית! או מיי גד
    בטח לא אבין כלום....
    חברה שלי שילדה פה גם
    בין כל הצירים שכחה את השפה ודיברה לכולם בעברית פה (מיותר לציין שלא הבינו כלום)

יום נעים לכולם
  • אני מכירה משהי דוסית שילדה אחרי 15 שנה
    והחייט שתפר לה אמר לה:
    "נתראה עוד שנה..כן.." (ברור להם שדוסים יולדים כל שנה....)
    אז היא אמרה לו שהיא חיכתה לילד הזה 15 שנה....

הוא די היה בשוק!
    לאנשים אין טאקט!
    לסגור.. לסגור את הפה!
    לא יזיק...
  • חחחחח ישראלית הרגת אותיי חחחחחח

• אמא שלי היתה איתי האחת הלידות והיא דוברת אנגלית אז בלחיצות היא צועקת לי PUSH, PUSH ובעלי שלא מבין מילה באנגלית, חזר אחריה כמו מטומטם שאני פשוט התגלגלתי מצחוק.
    נראה מרוב שצחקתי חזק התינוק פשוט החליק החוצה.......

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • מצויןןןן חחחחח אני ינסה לאמץ את הצחוקקק אם הוא יתאים לסיטואצייה חחח

• לי לא אמרו הרבה... אבל אני עשיתי מלא פדיחות...
    בואו נגיד שאת כל הגזים שלא הוצאתי ליד בעלי בחיים, יצאו בחדר לידה, עד כדי כך שצעקתי שם לכולם להוציא אותו החוצה מהפדיחה חחחח

לא שולטים על הדבר הזה.. חופשי הוצאתי גזים שם על הרופאה
  • חחחחחח איןןן עליךךך

• צוצית מזל שזה היה רק גזים :) חחח תראי לך שלי הייתה לידה ממש מהירה ולא עשיתי חוקן או נר לפני
  • ישראלית אני קללתי בספרדית בחדר לידה זה בסדר..
    כנראה שאת תקללי בעברית :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה