סקר: טלויזיה וילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה דעתכן?
    בעד/נגד?
    מאיזה גיל?
    עם גבולות או חופשי?

אני שואלת כי אצלנו בבית אין טלויזיה
    בלי קשר לטעמי דת, עוד הרבה לפני שהכרתי את הדת צפיתי שלא אכניס.
    אני רואה את אחי בן 7... זומבי מהלך, מספיק לי.
    ואיזה אלימות יש בערוצי הילדים אני נדהמת כל פעם מחדש

15 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו כן היינו מרשים לו, כמובן רק מה שחינוכי ולא מכות (עד היום אני לא מרשה את כל דברי האלימות למיניהם ואקדחים לא נכנסים לבית (בעלי שוטר נושא נשק, לא בא לי לסקרנות לנשק שלו מצד אייל)
    מה שלא אהבתי זה שנהוראי רוצה לאכול מול הטלויזיה, את זה אל תרשי

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• לנו יש טלוויזיה בבית אבל רוב הזמן היא סגורה. אנחנו לא מחוברים לטלוויזיה בכלל. רק בשבע בערב אני אוהבת לצפות בתכנית חסכון עם קרן מרציאנו ואח"כ רק אם יש תכניות ספציפיות. כמו מאסטר שף מאוד אהבתי. היום - אמא מחליפה. כלבוטק. אבל את כל תכניות הריאליטי וכוכב נולד וכאלה אנחנו לא רואים. סתם כי לא מעניין אותנו.
    הבת שלי רואה ערוץ הופ שהתכנים שם ממש מתאימים לילדים ואין בעיה עם זה. את ערוץ הילדים אני לא אוהבת יש שם אלימות והרבה תכניות שלא מתאימות לילדים.
    הבת שלי רואה טלוויזיה אחה"צ ויודעת שבשבע היא לא רואה יותר.
    אם היא בסלון כשאנחנו צופים בטלוויזיה ויש משהו שלא מתאים כמו אלימות בחדשות וכו.אני מיד מעבירה ערוץ.
  • ב"ה

גם אצלנו אין טלוויזיה בבית בכלל!!!
    איתמר מכיר את ערוץ לולי מסבתא-סבא ששם יש טלוויזיה,
    לפני משהו כמו חצי שנה הכנסנו מחשב שבו אפשר לשים סרטים,
    אני שמה גבולות כמובן!!
    ברגע חזרה מהגן יש משחק חופשי או מה שאיתמר בוחר אח"כ ארוחת ערב, מקלחת ,
    ממש משתדלת שב19 יהיו במיטות ( זה נוהל שהרגלתי כשאחיה נולד כדי שיהיה קל יותר ) ומדליקה להם סרט עד 20 בערך וזהו כיבוי אורות!!!
    [URL=http://www.lovetextlive.com]

• גם אצל .יש רק מחשב . כשהבנות חוזרות מהגן גם אצלנו משחק חופשי ויום כן יום לא נותנת להם לצפות במחשב בדיסקים כמו בגן של דודו או מלכהלי שזה גם מלמד וגם מהנה. משתדלת שלא יהיה בכל יום ,בכוונה שלא יפתחו תלות...
  • גם לנו אין טלוויזיה
    יש מחשב
    אצל סבתא מצידי שילך לישון מחובק עם הטלוויזיה זה הזמן שלה שהיא מפסידה עם הילד ,פעם בשבוע שתעשה מה שהיא רוצה
    בבית אני מגבילה ,לא אוכלים מול המחשב ,רק ירקות לפעמים או פרי
    לפעמים שמה סרט ואחרי זה איתמר יודע לבד פשוט להמשיך במשחקים
    יש ימים שאני עסוקה מאוד עם איתי ואז איתמר יותר דבוק למחשב
    משתדלת לקחת אותו לחברים אחרי הצהריים או לגינה
    מאיזה גיל המממ לדעתי בערך מגיל שנתיים
    אם זה שמינון נכמוך אז זה לא מזיק
    וכמובן עם גבולות !
  • כל כך הרבה בלי טלוויזיה ? וואו ...
    אני מכורת טלוויזיה אבל אני חושבת שההגבלה שלכן לצפיה בערוצים חינוכיים בלבד היא מאוד הגיונית וחשובה
    אני שונאת לראות ילדים בגיל כל כך צעיר, ממש זאטוטים, משחקים בלהרוג. אין בזה טיפת חינוך!
    כשאנחנו היינו ילדים היו תכנים הרבה יותר חינוכיים
    זוכרות את שאלתיאל קוואק? דרדסים? היער הקסום ? החיים?
    אני לא יודעת מה יש היום אבל אם זה לא יהיה תמים ורגוע אני לא אתן לבייבי שלי לצפות בזה
  • טוב אצלנו הטלוויזיה די מככבת

• אהה והרשיתי להם לצפות בערך מגיל 10 חודשים אז צפו רק בערוץ בייבי או די וי די לתינוקות
  • גם אצלי אין טלוויזיה בבית וכן מטעמי דת חחח ..בכל אופן הנסיכה הקטנה רק בת חצי שנה ..מספיק לי לראות את אחיינים שלי ...רק חסר שיקחו איתם את הטלויזיה בתיק לבית הספר! עם או בלי גבולות הם פשוט מכורים ואחותי עכשיו יכולה לפוצץ את כל הטלוויזיות בעולם והם עדיין ישארו מכורים ..אני רק יכולה לומר כרגע שלגבי הזוגיות זה תורם המון :) בתור אחת שחוזרת בתשובה ויצאתי עם בעלי עוד לפני גם בחילוניות ..זה עושה פלאים !! באים הביתה יש רק אני והוא ואת כל הזמן שבעולם להיות ביחד ..זה כייף
  • אני לא יודעת מה עם כל הדעות, אבל התחלתי לשים את עומר
    מול ערוץ בייבי בבוקר עד שאסיים לסדר את הבית...
    חוץ מזה בעלי פריק של טלויזיה וגם אני אז זה בגנים...
  • שושי ,זה אחלה בייביסיטר ללא ספק ,אני אוהבת שאומרים את האמת שזה מהפנט את הילד עד שמסיימים עם העיסוקים ולא כי זה תורם לו משהו .
  • את כל כך צודקת שערוצי הילדים מספקים לילדים רעיונות אלימים..אני רואה את הבן שלי בן 5 משתגע אחרי כל הדמויות האלימות של בייבלייד..עושה פרצופים עצבניים ואלימים כאלה קופץ וצועק..מתסכל אבל מה אפשר לעשות? בגני הילדים חושפים אותם גם לטלויזיה המון..
    אני לצערי לא משתלטת והרגלתי את הילד מגיל קטן לטלויזיה ופשוט בלצי אפשרי לנתק אותו מהמוצר הזה בשלב הזה אבל למי שלא הרגילה אני הייתי ממליצה לחשוף את הילדים רק לטלויזיה עם דיוידי עם תוכניות חינוכיות של פעם כל סוגי הדיסקים של ציפי שביט דץ ודצה מאה שירים ראשונים אותיות מצחיקות או כל הדיסקים על גמילה מטיטולים וכ"ו.. גם לולי זה מצויין..
  • אני גם מנסה שהם לא יאכלו מול הטלוויזיה אבל הם מתעקשים... הגדול בעיקר אבל גם הקטנה התחילה פתאום לדרוש תוכניות מולה כשהיא אוכלת...
    אני קצת חסרת אונים בקטע הזה כי לפעמים הוא מסרב לאכול אם אין טלוויזיה.
    אתן חושבות שזה נורא כל כך?
    אחותי הקטנה תמיד אומרת שהיא אכלה כל הילדות שלה מול הטלוויזיה ושהיא בסדר גמור (היא באמת בסדר גמור)

הללוש ודינוש היפים שלי

• הילדים שלי לא יודעים מזה טלויזיה
    הם יודעים מזה אמא
    זה חשוב לי.
    זה דורש ממני מאמץ-
    אבל ביננו? כמה שעות ביום באמת אנו עם הילדים?
    לא מגיע להם שעות איכות?חינוך? אהבה?

לא מדברת אילו נזקים זה גורם לילדים!
    היפראקטיביות,אלימות וכו'....

לכו לחו"ל- מי שמבין יודע- אין טלויזיה בבית!
  • טוב אז גם לנו אין.........מטעמי דת כמובן....אני מכירה את הטלויזיה מרוב כי להורים שלי היה....
    יש לי מחשב עם סרטים לא הרבה מידי שפעם בכמה חודשים הם רוצים לראות....וזה גם רק אם הם ראו את המחשב מול העיניין.
    לא מצטערת על זה בכלללללללללל לא ראיתי כמעט שום דבר חינוכי בטלויזיה..חוץ מזה שלמדתי אנגלית טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה