הריון או לא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חוסר הודאות הורגת אותי..אולי מישהו ידע להגיד לי..
    ביום שבת קמתי עם בחילות ודימום קל ונקודתי, לפי מה שקראתי יתכן שזה השתרשות העובר ברחם (אמור לקרות בין 6-10 ימים לאחר ההפרייה). מאז לא היה דימום, יש לי בחילות. עשיתי שתי בדיקות הריון שיצאו שליליות. וקשה לי לדעת אם המחזור שלי מאחר מפני שהפסקתי עם הגלולות לא מזמן כך שאני לא בטוחה מתי אני אמורה לקבל, נכון להיום יש איחור של יום, אולי.
    מה זה אומר?
6 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    הכי בטוח זה לעשות בדיקת דם.
    מתי קיבלת פעם אחרונה מחזור ומהו אורך המחזורים שלך בדר"כ?
    את יודעת מתי היה הביוץ שלך?
  • אני מפחדת לצאת טיפשה ולעשות עכשיו בדיקת דם כי אולי צריך לחכות עוד (מן הסתם זה מה שצריך לעשות).
    המחזור האחרון ב27/10 והביוץ היה לפני שבועיים..אם אני לא טועה...

• המחזורים שלך קצרים בדר"כ (24-25 ימים בין מחזור למחזור)? כי אם בייצת לפני שבועיים זה אומר שאת כבר צריכה לקבל ואז את יכולה ללכת לעשות בדיקת דם.
    אבל אם הביוץ אצלך הוא בערך בין היום ה-12 ל-14, זה אומר שבייצת מתישהו בין ה8-10.11 ואז את אמורה לקבל בסוף השבוע הזה תחילת שבוע הבא. אני במקומך הייתי מחכה עוד כמה ימים עם הבדיקות. העניין עם הדימום הקל בהחלט מעודד ונשמע כמו השתרשות.
  • תודה רבה רבה לך! מקווה שזה באמת כמו שאני חושבת.
  • עוד שאלה, אפשר לקיים יחסי מין בתקופה זו? שהמצב לא ברור עדיין
  • אני לא יודעת על סיבה שבגללה אי אפשר לקיים יחסים בימים שבין הביוץ למועד שבו אנחנו אמורות (לא) לקבל מחזור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה