בנות.. התפקדות בבקשה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יאללה מי נשארה לנו..
    גברת וקניו שעושה פה פקק
11 תגובות
עמוד 1
  • שכחת את שרין היא גם 9
    מעניין מה איתה ~~
  • נכון....
    היא גם רשמה שהיא לא הרגישה טוב ולקחה כדור..
    מעניין מה איתה!!!

מי עוד? מי עוד????

• אפשר להתחיל התפקדות של שמיניות גם
    שכל אחת תדע את תורה ....??

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• אני תכף שמינית:)

• רגע.. לא הגיונייי
    יש לנו רק 3 תשיעיות?
    מה עם שנשני? איזה שבוע היא?
  • יו בננות איזה יופי התקדמתן 5555 שיעבור בקלות ובידיים מלאות אמו ;)
  • גם אני פה, לא מאמינה על עצמי שסירבתי אתמול לזירוז... נראה כמה כוח רצון יהיה לי ועד מתי אצליח להחזיק מעמד... צירים יש כבר משבת אבל לא סדיר...
  • בת ציון למה הציעו לך זירוז?? אני מתחננת ולא רוצים לתת לי מה זה ההפלייה הזאתתתתת

• בת ציון למה הציעו לך זירוז?? אני מתחננת ולא רוצים לתת לי מה זה ההפלייה הזאתתתתת

• בגדול, בגלל שבהריון הזה אני מאבדת הכרה בערך פעם ביום ולפעמים זה קורה כשאני לבד בבית. הרופאנה פוחדת שאני אחטוף מה חזקה מידי עכשיו ויגרםנזק לי או לבייבי. בגלל שאני כבר בשבוע שאפשר ללדת לדעתה כדאי ליילד עכשיו.
    עד כמה שאני מתה כבר שזה יסתיים, לא מרגיש לי נכון לגרום לעוברינה לצאת עכשיו. אני אחכה עוד שבוע נראה מה הערכת משקל ואז נחליט. תכלס זירוז נשמע טוב אבל הצירים כואבים הרבה יותר, אם יש לךאפשרות להימנע , תמנעי. מבינה אותך שזה קשה (שוב ,בטוהר סחבתי עד שבוע 43 ) ועדיין החוויה של הלידה לדעתי הרבה יותר טובה בלי הזירוז...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה