ב נ ו ת !!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות תגידו
    להכין כבר תיק ?
    מוקדם מידי? או מעכשיו כבר?

ומה עם תיק לבוטן?
    להכין?
    קצת מלחיץ אותי להביא את הדברים מד"ר בייבי כרגע.................
    נראה לי מוקדם מידי אני מאלו שמפחדות מהדברים האלו
14 תגובות
עמוד 1
  • מה הלחץ?
    גם אם לא הכנת כלום ותפסה אותך הלידה בהפתעה אתם לא גרים באנטרקטיקה ! אני מאמינה שלבעלך תהיה אפשרות ללכת הביתה ולהביא תיק לילד :) ולך ? המממ תכלס חוץ מתחתוני רשת או חתונים רגילים לאחר הלידה עצמה אין צורך בכלום .
    אני הבאתי תיק מוכן ,אבל לא הספקתי אפילו להוציא ממנו קלסר מעקב והסתדרתי ,בלי שמן שקדים (היה של בית חולים ) בלי כלום . אחרי שכבר ילדתי והחלפתי לחלוק של בית חולים בעלי הוציא את התחתוני רשת מהתיק כדי שאוכל ללבוש ולשים את הפד .
    אז אם את לא רוצה שום דבר בבית לפני הלידה אל תביאי ולחברה תודיעי חגיגית שהיא מוזמנת להלחיץ מישהי אחרת בנתיים

• תיק מכינים בתחילת תשעי (שסוע 36 לפחות).
    אל תשכחי שמשבוע 36 הוא עומד סתם מקבל אבק עד 38/39/40 לפעמים גם יותר זה יותר מחודש שהוא מוכן ומחכה
    לא רוצה לבאס אבל עוד ממש מוקדם לך...

• את יכולה לשים בצד דברים שאת מעוניינת לקחת לבית חולים וגם לבייבי אבל לא לארוז כבר אם את בלחץ מזה.אני לא מאמינה באמונות למיניהן אז לי אישית לא היתה בעיה להכין ולארוז אבל אני התחלתי משבוע 36 ולא מיהרתי סתם כי היה נראה לי מוקדם
  • מאמי.. אני תכף 35 וכנראה שאתמול חגיגית קיבלתי את המתנה ״צירונים״...
    ואני עדיין לא הכנתי שום תיק
    אל תיהיי בלחץ מאמי
    כמו שeski כבר אמרה.. שיהיה לך את הדברים הנחוצים לך בבית כמו תחתוני רשת משחה לפטמה(אני קניתי כי אני מעוניינת בהנקה).. ולקראת הסוף שימי הכל בתיק
    תכיני לך רשימה מה את צריכה לקחת בתיק ככה שגם אם צירים תפסו אותך כשאת לא מוכנה אז שלא תשכחי משהו מהלחץ

לגבי הדברים של הילד..
    אני הבאתי הכל לבית של אמא
    חוץ מעגלה וחדר שינה
    אמא לא פותחת עד הלידה
    בעז״ה אחרי שאני אלד אמא שלי תפתח ותכבס הכל.. וכשבעלי ילך להביא את הסלקל מהחנות הוא יעבור אצל אמא ויביא את כל מה שאנע מריכה לילד כולל ביגוד כולל הכל..
    הכל פשוט צריך להיות רשום לך..
    בצורה מסודרת וברורה גם בשביל הבעל

• אני אספתי את כל הציוד הנדרש בערך בשבועות 34-35
    ובשבוע 36 הכנתי תיק... עם רשימה לרגע האמיתי את הדברים הסופיים

• אני חושבת שתכיני רשימה של הכל
    מה שצריך ותכיני תיק כמו שהבנות אמרו בשבוע 36-35
    גם תיק קטן לתינוק, ביגוד וכו' נראה לי :)
    אי אפשר לדעת מתי... עדיף להיות מוכנה זה מרגיע יותר לדעתי...
    תשימי במקום גבוה ואל תגעי בזה עד שתרגישי שאת צריכה ללכת ללדת.
    אני חושבת שגם חדר צריך להיות מוכן חודש לפני.
    והעגלה גם יכולה להיות בקרטון אם יש מחסן או אצל ההורים. כבר שמעתי על מקרים שכלום לא הגיע בזמן ואז הרדיפות אחרי החנות ולמי יש זמן לזה...
  • כמו שלולי כתבה -אני אספתי לפני הלידה, הודעתי מראש כפי שהם מבקשים, למיטה והשידה לקח יותר מ3 ימים להגיע (איפה התינוק היה ישן אם הייתי מזמינה בול בלידה?)
    חלקים של המיטה הגיעו לא נכונים והייתי צריכה לרוץ אחריהם שיחליפו, השמפו התפוצץ לי בארגז והייתי צריכה להחליף הרבה דברים וחלק מהם לא היו כבר במלאי...
    בקיצור מזל ממש שלא חיכיתי ללידה..
    רעיון מעולה מה שכתבה ״אולי הפעם״ המקסימונת - לשים אצל אמא, לוודא שיש הכל...

אני כן הייתי מכינה כבר תיק לידה, עם בגדים עבורך לבחת חולים (את לא רוצה ללבוש את החלוק שלהם..) תחתוני רשת פדים עבים ושמן שקדים ללידה. ועוד כמה דברים שצריך - תכיני לך רשימה קטנה. את הדברים לתינוק הביאו לי לבית חולים בהמשך
  • אם בא לך - תכיני! אם זה עושה לך פרפרים בבטן והתרגשות אז אני בעד
  • אני יכולה להגיד לך שלא הכנתי תיק (כי מי חשב שאני אלד בשבוע 31), מה שכן, היו לי כבר במגירה תחתונים חד פעמיים וכמה דברים שהייתי צריכה שקניתי כדי שיהיה לי בבית ואחרי שירדו המים אמרתי לבעלי מה לשים בתיק.

• אם כבר מדברים על אריזות לבית חולים,
    מה באמת לובשים בבית חולים? נראה לי שום דבר לא נוח..
    איזה בגדים אתן לוקחות?
  • שאלתי את אותה שאלה בשבוע שלך ואמרו לי מוקדם :(
    אבל הבאתי ממוצצים כמה דברים כשקניצי את החבילה כמו
    רפידות הנקה, הבגד יציאה מהבי"ח והמוצצים...
  • אני מחר נכנסת לשבוע 35 ולא הכנתי תיק רישמית
    מה שכן עשיתי זה לבחור תיק מהמבחר שיש בבית ושמתי אותו בחדר שינה שלי. לתוכו 'זרקתי' את חזית ההנקה שקניתי ותחתוני רשת וגם פיג'מה חורפית אחת.
    אז הוא כמעט ריק בינתיים.
    כל פעם שאני אקנה משהו אני אכניס אותו לתיק אבל בתכלס, בעלי יוכל לעשות את זה גם אם זה לא יהיה מוכן בזמן
    תיק לבייבי? יש לי כמה פריטים שעוברים כרגע כיבוס אצל גיסתי אבל בתכלס, אמא שלי תביא לי אותם כשהיא תבוא לבקר אותי בבית החולים.
    בעלי יביא את החבילה ויכבס, או שיתן לאמא שלו לכבס.
    זה מצחיק, אני כותבת ונשמעת לעצמי כל כך אדישה פיתאום אבל אני הכי אוהבת להיות מוכנה מראש לדברים...
  • אניבשבטע 33 + ולא הכנתי כלום. היינו אתמול בקניות לבית-אז דחפתי לעגלה פדים ואבקת כביסה לתינוק חח זהו..

אבל אני אכין עכשיו רשימה...גם ככה משעמם לי :)
    איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףף!

• סופי הכי נוח אלו החלוקים ביולדות
    תאמיני לי עם כל הכאב הראשוני וההתלכלכות
    עדיף ללבוש אותם ובאמת שהן הכי נוחות.

עם נהוראי הבאתי ים פיג'מות מהבית
    לא השתמשתי בכלום!
    עם תהל לא הבאתי שום בגד מהבית למעט בגדי יציאה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה