התפרקות של שקט... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פוי... נגמר עוד יום.
    כמה כיף לראות את שני הגוזלים שלי במיטה
    אחרי ארוחה ומקלחת חמה
    לבושים פוטר כמו דובדובים

4 תגובות
עמוד 1
  • שירה יקירתי, ברוך הבא למרד גיל שנתיים, נשמע שהפשוש נתן לכם חודשיים של חסד. זה בדיוק הגיל בו הקטנטנים מבינים שיש להם יכולת להגיד לא ולתמרן את ההורים. כן זה טבעי וכן זה שכיח מאוד ומתסכל מאוד להורים. אני זוכרת שבכיתי לחברה איך יכול להיות שהילדה מרביצה לי ולאבא שלה. אני יכולה לנסות ולהרגיע ולומר לך שזה אכן שלב התפתחותי, ממש לא נסיגה...וכמו כל שלב זה עובר והמלאכים הקטנים שלנו חוזרים לעצמם ועוברים לשלב הבא ה "אמא למה?" . כן צריך לשים גבולות ברורים ולא לעודד התנהגות לא יפה אבל מצד שני לבחור את הקרבות בצורה חכמה, לפעמים מספיק להגיד " לא רוצה לאכול, אין בעיה אל תאכל" והקטנטן מבין שזה לא הולך ואם הוא רעב הוא יסמן לך דגל לבן.
    הדבר הכי חשוב זה להיאזר בהרבה סבלנות. לנשום עמוק ולדעתשזה זמני.
    יצא לי ממש ארוך, מקווה שלא חפרתי יותר מידי. ולבנתיים
  • בטח שזה יעבור לו! זה גיל כזה שהם רוצים לשלוט ולהגיד את המילה האחרונה.
    לא בטוח שזה בגלל הגן. זה גיל של מרד וזה עובר.
    יכול להיות שזה שהולך לגן ותהל נשארת איתך זה גם מפריע לו אבל הוא יתרגל לזה.
  • תודה בנות יקרות

• נראה לי גם מרד בעקבות השינויים החלים...
    תהיי סבלנית, אחרי גיל שנתיים מגיע מרד גיל 3...איףףףף
    תהיי חזקה את אמא מדהימה והוא יירגע ויתרגל לשגרה החדשה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה