היום.. הזירוז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בשעה 10 יש לי זירוז.שלחתי את הגדול לאבא שלו לירושלים לכמה ימים בכאב גדול כי מרגע שהלך פתאום חסר לי מאוד.כל ההריון רציתי כבר ללדת ופתאום לא מאמינה שהגעתי ליום הזה ופתאום כל כך רוצה להמשיך להשאיר אותו בבטן..
    עברנו לילה לא פשוט אני ובעלי. שנינו לא הרגשנו טוב.הוא עם כאבי בטן ובחילות..הקיא כמה פעמים בלילה.אני באמצע הלילה התקף רעידות מפחיד..אולי מכת קור אולי התרגשות אולי לחץ דם..אין לי מושג.בקושי ישנו בלילה ועכשיו בקושי פתחתי עיניים..מתכוננת למקלחת חמה.הדוד דלק משלוש בלילה רק בשבילי.
    לא יודעת להסביר את הרגשות המעורבים שיש בי עכשיו.בשבילי זה לידה שנייה בשביל בעלי זה בן בכור..הוא בכלל משותק מרוב התרגשות.פתאום כל הדמות הגברית והמאוד חזקה שהכרתי עד היום נשברה מולי וראיתי גבר רגיש שלא הצליח להירדם מרוב התרגשות והחזיק את עצמו לא להראות לי יותר מדיי אבל הרי אני מכירה אותו כל כך.חוויה כל כך שונה מלידתי הראשונה..לטובה כמובן.
    בנות אני רועדת מפחד.רועדת מהתרגשות.העיניים מתפוצצות לי מרוב דמעות ואני לא מאמינה שזה קורה היום.שהיום נכנסת להליך לידה ושאולי היום תוך כמה שעות בתקווה ללידה מהירה האוצר לו חיכיתי יהיה בעזרת השם בין ידיינו..
    בלילה קרעתי שלגברת וקנין ירדו המים וחייכתי בשבילה..זה היה הדבר האחרון שראיתי לפני שנירדמתי קצת.אולי ילדיינו יחגגו יום הולדת באותו היום..אני מאחלת גם לה לידה קלה ומהירה בידיים מלאות.
    תחזיקו לי אצבעות..אני מבטיחה לעדכן ברגע שאתאושש קצת.
    שיהיה לכולנו יום נפלא.
22 תגובות
עמוד 1
  • בעז"ה שיהיה קל מהר ועם הרבה בריאות!

• ואי ריגשת אותי ממש!
    אני עם דמעות בעיניים
  • וואוו איזה מרגש!!
    בהחלט מגיע לך חוויה מתקנת!!!
    מאחלת לך אישפוז נעים ושיתנו לך יחס של מלכה!!
    בע"ה מינימום כאב מקסימום אושר
    שיעבור לך מהר ובקלות הכי חשוב שתצאי בידיים מלאות
    אשמח אם תעדכני אני משתעממת פה בטירוף!!!

חיבוקים וחיזוקים
  • תודה בנות.. אני כבר בדרך..נתעדכן בהמשך
  • ואיי אני בוכה בגללך על הבוקר!!!

מאמי -שיהיה בהצלחה,תזכרי שלא חשוב מה - כל הריון זו חוויה בפני עצמה לטוב או לרע.. ואל תשכחי שבעלך הוא בדיוק בן אדם כמוך ובמיוחד במצבים כאלה מרגשים זה טיבעי שיישבר :) אל דאגה הכל יחזור לקדמותו כשתהיו אחרי ביידים מלאות!!!!!!!!

• שירין בהצלחה
    בעלך מתרגש, אל תראי את זה כחיסרון אלא כיתרון.
    את אומרת שהוא דמות גברית וחזקה לרוב, אז כנראה שהוא לא יודע לנתב רגשות כאלו. תעזרי לו ותמשיכו ללכת ביחד את כל הדרך אל האושר
    אני מתרגשת בשבילך - אוטוטו את מקבלת את המתנה שלך

תהי חזקה ושיהיה המון בהצלחה
  • בהצלחה מאמייי... זה מרגש תמיד ופעם הראשונה כפלייםםם
    מעניין איך אני ירגישש
  • תודה בנות יקרות.דווקא בעניין בעלי הוקסמתי מהרגישות שלו כי פתאום גיליתי בו צד רגיש ופגיע שלא הכרתי עד כה ואולי היה לי חסר תמיד היה כל כך חזק ופתאום נרגש ומתקשה לישון.זה מקסים בעיניי (:
    אני מחכה שיעבירו אותי לאישפוז.הכניסו כבר את הטבליה ואני מקווה שהעניינים יזדרזו ויתחילו להתקדם..
  • איזה מרגש שתראי את האוצר הקטן שלך ממש בקרוב!! שתהיה לך לידה קלה ומהירה! [/url
  • מאמי שלי!!!! כולי מתרגשת פה בשבילך!!!!
    שתהיה לך לידה קלה, נטולת כאב והמון המון בהצלחה!!!!
  • נו שירין מה הולך ?
    את בטח לוחצת ולוחצת עכשיו...
    מחזיקה לך אצבעות ותרגישי טוב!
  • היי בננות אין הרבה חדש חוץ מטבליה שהוכנסה בשעה 10 וחצי וחפני כשעתיים התחילו כאבים מאוד חזקים.לא סדירים כמו צירים אבל כאבי בטן תחתונה התכווצויות מטורפות כמו כאבי מחזור וכאב מאוד חזק בגב התחתון ועד הישבן.. לא מרגישה את הרגליים מרוב כאבים
    עוד שעה וחצי בערך יהיו רופאים ויבדקו מה התקדם..מקווה מאוד שיהיה התקדמות ויורידו אותי לחדר לידה..אני אשתדל לעדכן אם תהיה לי האפשרות.הטלפון רוב הזמן אצל בעלי.
    ומה שמפתיע ונחמד זה שגברת וקנין הנכבדה שוכבת פה לצידי מיטה צמודה לשלי..הופתעתי מאוד..עולם קטן!
  • דייייייייייייייייייי

את ווקנין ביחד????????????
    איזה קטע!!!
    איך גיליתם ????????

חחחחח כיף לכן
  • איזה קטע הזויייייייייייי...

כיף לכן!!!!!!!

יאללה שתי קישטוווווווווווווווווווווווווווווות.... מתי תורי ,מתי?????

• ריגשת אותי כל כך!!!

שתהיה לשתיכן לידה קלה ותקינה וחווייתית
    עם ידיים מלאות בכל טוב.

• היא שמעה את האחות מדברת איתי על הזירוז וששמי שירין ועשתה אחד ועוד אחד והבינה ואז היא שאלה אותי אם אני מהפורום..
  • מבינה אותך!! אני התאשפזתי בהתרגשות שיא!
    שהכל יעבור בשלום ושתצאי בידיים מלאות!
  • איזה עולם קטן!!!!
    יש התקדמות עם שתיכן?

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• לא פנין.. יש מצב שאת תקדימי אותנו בסוף חחחחח

• איזה מדהימות שאתן יחד !!!!
    מגניב ביותר
    מחכה לעדכונים
  • אצלי אין הרבה התקדמות חוץ מפתיחה 2.5 ומחיקה 70 אחוז.נתנו טבליה אחת בבוקר וזהו..חדרי לידה מלאים.אין מצב להידחף לשם.בעלי מהבוקר פה שיגע כבר את כל הצוות אם השאלות שלו מנסה לזרז את העניינים.השגתי מהמיילדת כדור פיזיו שטיפה עוזר.יש לי צירים מאוד כואבים כל שלוש ארבע דקות ולפעמים אפילו פחות.היו לי פה כבר כמה משברי בכי מהכאבים כי בין ציר לציר אני בקושי מצליחה לנשום וכשמשכיבים אותי למוניטור אז אני מתחילה לרעוד במיטה מהכאבים.מתפללת שכל זה כבר ייגמר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה