גאה בעצמי (לולי תגובה אליך) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, אני קוראת פה הרבה פוסטים של הורמונים שמשתוללים,ועצבים וכאלה.. ותאמינו לי שאני יודעת בדיוק איך הפיוזים קופצים ובא לכן להתפוצץ... לא משנה על מי לא משנה מתי על מה ובאיזה דרך... אבל אני רוצה להחמיא קצת לעצמי ולספר לכן שאני ממש-מתחילת ההריון -כל כך מחזיקה את עצמי,אתן לא מבינות!!

אני ממש "עובדת" על עצמי לא להתעצבן ,לא להשתגע... אני לא אשקר- יש בריחות לפעמים חחחחחחח אבל אני מצליחה להתאפק וסופרת עד 10...

לכן- כל פעם שאתן מרגישות את סף העצבים מתלקח - תעצרו שניה ושתשאלו 3 שאלות:
    1. שווה לי?
    2. כדאי לי?
    3. משתלם לי?

עזבו שטויות תחשבו על האוצר שבדרך... שלא תקבל עצבים!!

אגב- עצבים זה הדבר שהכי פוגע בעובר- יותר מכל דבר אחר! יש להם קשר ישיר... ככה הרופא שלי הסביר לי. כשהתחלתי את ההריון הראשון- היה קשה לי בלי סיגריות- והייתי עצביםםםםםםםםםם , ממש הר געש, ושאלתי את הרופא שלי עם דמעות בעניים- מה עושים???? הוא אמר לי "קחי חצי סיגריה ביום- רק אל תתעצבני ".... חחחחחחחח זה לצורך המחשה בלבד כן?! תרגעו כמה שאפשר..אוהבת אותכן...

6 תגובות
עמוד 1
  • חחחח מאמי שלייי גם אני אוהבת אותך...
    מאז ההריון סף העצבים שלי עלו מעבר לרגיל חחח
    ולמדתי דבר חדש- לבכות מעצבים חחחחח אני מבטיחה שאני ינסה לעבוד על עצמי
    פשוט לפעמים בעלי מוציא אותי מהכלים שבא לי להשתגעע

• מאיפה את נטלי?

• אני מעכו, ואת????... לולי אנחנו יחד פחות או יותר ... מה המשוער שלך?

• אני מהמרכז... גרה במושב ליד שוהם
    המשוער שלי 20.1 ושלך?

• אה... שלי 5.1.14... קצת לפניך.. אבל את ההריון הראשון סחבתי עד 41+5 אז אם זה יהיה ככה נהיה קרובות.. :) בואי לפייס.. נטלי וגידי סופר :)

• לא אכפת לי לסחוב.. העיקר שיהיה מהיררר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה