צריכה לפרוק! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף אוף אוף!!! מיואשת כבר מהכל!! מתוסכלת!!!!!
    החודש עשינו הפסקה - גם בגלל שלא רצינו לחזור לרופא המעפן שהיינו אצלו בשלושת החודשים האחרונים וגם בגלל שהרגשתי שאני חיית הפסקה מהכמות הורמונים שהייתה לי בגוף.
    אני לוקחת תוספי ת**** שאמורים לאזון אותי הורמונלית ואוכלת באמתטוב, משתדלתת ממש ואוכלת הרבה ירקות וכד'..

אבל כמו שזה נראה לא יהיה ביוץ החודש (ולמרות שלא אמרו לי בפרוש שאני פוליציסטית אני מבינה את זה מהבדיקות והרשת)
    הפרוגסטרון יורד במקום לעלות גם הרירית שלי מתכווצת ואני בלי שום טיפול!!!!!!! אני משתגעת :(
    נשבר לי!! שנתיים של ניסיונות ובדיקות ודיי, אני לא רואה את האור :( אני כל היום חושבת על זה, קוראת מלא מלא ולא כ"כ מצליחה לעבוד :( משתגעת אוף :(

איך לעזאזל אני משחררת ולא חושבת על זה?! :(
14 תגובות
עמוד 1
  • מאמי אני מבינה אותך, לכולם יש תקופות כאלה וזה לא קל כל מה שאנחנו נאלצות לעבור,
    אל תשקעי במה שקורה עכשיו, תחשבי על חודש הבא שיתן לך הזדמנות חדשה וזה באמת יכול לקרות עוד חודש אי אפשר לדעת! אז תנצלי את החודש מנוחה לטובה תחשבי שהחודש אין לך מה להתאכזב, החודש את יכולה לשתות, לאכול סושי להתמלא בדברים שבקרוב בע״ה יהיה לך אסור,
    אני בגישה של להתייחס לחודשים כאלה כאל חודש פרידה מכל הדברים שתכף יהיה אסור,
    כי מאמי זה יקרה גם לך והתינוק שלך יזכה באמא חזקה בזכות כל מה שעברת!
    תיזכרי את זה הכל קורה לטובה!

• שירה יקירה
    קודם כול שולחת לך
  • מבינה כל מילת ייאוש שיוצאת מפיך!!!
    וכן, מותר לנו ליפול מידי פעם...
    כי אחרי הכל כמה אנחנו מסוגלות???!??!!
    אך... מסתבר שכן, שאנו מסוגלות ונצליח בסוף להשיג את חלומנו הזעיר בקרוב...
    הרבה אמונה!!

מחזקת אותך
  • אין לי הרבה מילות עידוד מכיוון שאני החודש בדאון בעצמי.
    אבללללל וזה אבל גדול!! - למרות שזו גם הקלישאה הכי גדולה שיש... חייב חייב חייב לנשום עמוק עמוק עמוק ולהאמין שבסוף יהיה בסדר. בעצם לא רק שיהיה בסדר, יהיה מצויין. המון אור ואושר יציפו אותנו. נחת, שלווה וצחוק של תינוקות.

יכולה רק לאחל שזה יקרה מאוד בקרוב לך ולכל הבנות המקסימות כאן בפורום!

בינתיים... חיבוק ענקי!

ליטלילי

• אני מסכימה עם אוראל
    תעלי כיתה.... ותחליפי רופא.
  • היי חסרת סבלנות

גם אני כמוך פחדתי לעבור לשלב ההפריה
    עשיתי רק הזרעה אחת עם הורמונים והרופא שלי כבר מילא טפסים להפריה כי הוא אמר שחבל להמשיך ולגרור כי במצב שלי יש הוכחה שהפריה זה יותר טוב ובנוסף קבעתי תור לד"ר אליצור לתל השומר בשאיפה להתחיל החודש או ivf או ivm
    גם אני במצב שלך כמו כולן, כמה כבר אפשר, עוד חודש שלא הולך ואתמול אחותי סיפאה לי שגיסתו של גיסי בהריון עם בת
    והיה לי ממש קשה לשמוע את זה, כי כולן מסביבי בהריון ואני חושבת מתי זה יגיע אלי
    במיוחד החודש שההורמונים שיבשו לי את הכל, וכבר הייתי בטוחה שאני בהריון ובסוף לא ועדיין אפילו לא קיבלתי מחזור מאז הפסקת התמיכה לפני 18 יום, מקווה לקבל בימים הקרובים כדי להתחיל החודש טיפול ולהתקדם עוד צעד ליעד של כולנו

אז להיות אופטימית ולחשוב מחשבות טובות וחיוביות ובסוף זה יגיע אל כולנו
  • לא להתייאש !!!!
    אין יאוש בעולם !!!!
    אני יודעת שקל להגיד אבל ...
    אני עברתי 6 וחצי שנים של טיפולים החודש אני נשואה 9 שנים .
    עשיתי 3 הזרעות כפולות ו14 הפריות שלא הצליחו !!!
    ככול שעברה עוד שנה ועוד שנה החלום נראה יותר ויותר רחוק ואז....
    זה בא טיבעי לחלוטין !!!
    כן לא להאמין נס!!! נס!! נס!!
    אל תפסיקי להתפלל ה' שומע אותנו !!!
    הוא ישמע גם אותך בע"ה .. מותר לבכות אבל חייב לקום ולאגור כוחות .
    מאחלת לך אושר ושמחה אמיתית ושדמעותייך יהפכו לדמעות של שמחה בהצלחה יקירתי
  • בנות אתן מקסימות! תודה רבה על התמיכה!!
    חח אני יושבת במשרד ובוכה, ממש ריגשתן אותי!!!
  • מתוקה!
    אני כלכך מזדהה איתך!!!!
    גם גיסתי מתחתנת בפברואר והיא כבר התחילה לדבר על זה שהם ישר רוצים לנסות......

מאמי שלי אני מבטיחה לך, כשהילדים שלנו יגיעו בע"ה, הם יהיו הכי מדהימים בעולם!!! ויהיו שווים את על הרגעים המתסכלים, הקשים, את כל הדמעות וכל ארוע מעצבן ושאלות מרגיזות של אחרים..........
    אפשר לשאול אותך לגבי הדיקור? המליצו לי גם.... איך זה הולך? מה עושים שם? כמה עולה...?

ליטלילי

• נחמד.. אולי גם אני אתן לזה סיכוי

ליטלילי

• קודם כל קבלי גדול
    זה תחושות נורמליות שמגיעות מידי פעם....
    זה חלק מהתהליך לצערנו לפעמים החלק הנפשי הרבה יותר קשה מכל היתר....

את תמיד צריכה לזכור שב"ה התוצאה שווה את הכל. ואני מבטיחה לך שברגע שתחזיקי את האוצר/ ית ביד תביני כמה המשפט הזה נכון....
    תנסי לשנות קצת אוירה אולי לקחת עוד חודש של מנוחה גם נפשית לא רק פיזית....
    בהצלחה
  • חסרת סבלנות,
    זה שהפרוגסטרון חרד לפני הביוץ לא משמעותי! אננ לא יודעת אם זה יעודד אותך אבל שלי היה כמעט 0 לפני הביוץ. שני רופאים אמרו לי שזה לא משנה. פשוט הוסיפו לי עוד בטיפול.
    אז לא להתייאש.. אי אפשר לדעת מה יהיה. אגב הפרוגסטרון צונח בגלל ההורמונים.
    ואגב עם מכבי שלי זה 50 שח למספר טיפולים
    בהצלחה...(:
  • היי קרן אור :)
    אני בלי הורמונים בחודש :(

מחר נבדקת שוב, מקווה להפתעה טובה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה