עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יומיים עם כאבי כאב מוזרים כאלה, חדים בנקודה ספציפית באים והולכים. מידי פעם יש לי צירים (אני בשמירת הריון בגלל צירים), בכול אופן היו לי היום התכווצויות ממש כמו של מחזור חזקות כאלה ואיך שאני נעמדת יש לי תחושות לחץ חזקות מאוד כאילו היא עוד שנייה יוצאת.
    ממש אין לי כוח לנסוע למיון (בגלל השמירה הייתי במיון 9 פעמים מתחילת ההריון ואשפוז גם לא בא בחשבון), יש לי תחושה מוזרה.
    מה אתן אומרות?
    אולי בגלל שממש בא לי לפגוש אותה אני הוזה?

4 תגובות
עמוד 1
  • הוזה את בטוח לא
    אמרת מוקדם יותר שיש לך צירונים כבר כמה ימים
    אם את לא רוצה לגשת למיון, לפחות תתייעצי עם אחות הריון בטלפון

בכל מקרה - תרגישי טוב
  • בגלל שעדיין מוקדם לה לצאת אני קצת בלחץ

• אני לא הייתי לוקחת סיכון ונוסעת לבדוק
    במיוחד לאור ההיסטוריה הרפואית.
    לפעמים נותנים מעכבי לידה, עדיף לבדוק לשקט הנפשי

תעדכני

• טוב אז כאבי גב נרגעו אבל התחילו לי כאבי בטן כמו של מחזור. נראה מה קורה בהמשך, אני גרה 10 דק מביה"ח מקסימום נלך אם ישתנה משהו. תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה