אני עם פתיחה מלאה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בחדר לידה מחוברת לאפידורל.הילד עוד לא לוחץ למטה אבל פתיחה מלאה כבר.אמא שלי בדרך.בעזרת השם נסיים בקרוב..
13 תגובות
עמוד 1
  • ווואוואואואואואוא
    בשעה טובה
    מרגששששששש
    מחכה לעדכונים

• איזה כיף!
    בהצלחה!!!!!

• אני מניחה שאת כבר אחרי!!!!!!

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• מקווה שאת כבר אחרי ועבר בקלות!
    בהצלחה!
  • ברחת באמצע הלילה... מקווה שאת אחרי!!!
    שיעבור בקלות מותק היה נחמד להכיר

• אז איך היה ?
    בהצלחה
  • יווווווווווווווווו איזה יופי... הלוואי שעבר בשלום!!!!! מחכות לעידכונים....
  • איזה כיף
    איזה כיייייף
    החלק הכי מדהים בלידה!
    ההתרגשות דקה לפני המפגש המרגש!
    בא לי לבכות בשבילך

• אוקי אוקי, רק עכשיו נפל לי האסימון
    אמא שלך???
    החלטת שהיא תהיה אתכם?
    וואו, איזה כיף! היא בטח בעננים!!!

תהנו כפול 2

• אתמול כל הלילה הייתי עם צירים מפחידים בגלל הכדור פי ג'י שהחדירו לי לצוואר הרחם.החל משעה 15:00הצירים התחזקו מאוד ובלילה הייתי על סף עילפון.בשביל לא להעיר את וקנין דחפתי לעצמי שמיכה לפה ובכיתי בשקט.בעלי עבד עליי ושיחק אותה שהשתכנע ללכת הביתה לישון שעתיים.בסוף מצאתי אותו רדום על איזה מזרון שמצא ושם אותו בצד השני של המחלקה לייד המעליות בחושך.ברגע שהתקשרתי להודיע לו שאני יורדת לחדר לידה הוא התייצב תוך חצי דקה.נכנסתי לחדר לידה עם פתיחה של 4 כמעט ותוך חצי שעה בערך קיבלתי אפידורל שבקושי הצליחו לתת לי בגלל שכל הזמן זזתי בגלל צירים כואבים מאוד. תוך 40 שדות נוספות מרגע האפידורל המיילדת באה לבדוק וראתה פתיחה מלאה אבל התינוק עוד לא לחץ.ביקשתי שלא תגע והתקשרתי מייד לאמא שתוך חצי שעה הגיעה ביחד עם אבא שלי.היא היתה נירגשת מאוד כמו כולנו.אבא יצא החוצה לחכות.בעלי ואמא נשארו ותמכו.היתה מיילדת ורופא צעיר שקיבל את הלידה. לא לחצתי הרבה. 4 לחיצות ארוכות ועוד כמה קטנטנות והיפיוף שלי יצא.לא כאב לי בכלל בגלל האפידורל ולא הרגשתי לחץ של לחיצות.היה מדהים.פשוט מדהים.בחמש וחצי נולד לנו נסיך מדהים במשקל של 3360..הוא דומה מאוד לבעלי עם ערבוב שלי אבל גם ככה אני ובעלי ניראים דומים.הבדיקת רופא יצאה תקינה של הילד. גם אצלי השילייה שלמה ותקינה.יילדתי בלי קרעים ובלי תפרים. אני מודה לאלוהים על החוויה המדהימה הזאת ועל הילד המקסים שהעניק לי. מחכה כבר לחזור הביתה ולהחזיר את הבן הגדול מאבא שלו בירושלים שיפגוש באחיו התינוק..
    תודה בננות על התמיכנ והכתף החמה..היה לי עונג רב לעדכן אתכן..
  • וואו בובה סיפור מדהים!!!
    ככה בסמוי, לא בהודעה ראשית של ילדתי

• איזה יופי... תכתבי בהודעה נפרדת כולן מחכות לראות מה איתך!!!!

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!

ברוך הבא נסיכי!!!!!!!!!!!!!!!!
  • שיהיה מהיר וקל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה