מעדכנת אתכן ש..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה יום רביעי הבא 27/11 אני הולכת לעבור ניתוח קיסרי ב"ה לא רציתי ללכת לניתוח אבל מסתבר שאני צריכה את הבת שלי ילדתי בניתוח ומסתבר שגם אחרי קיסרי אחד יש סיבוכים למינהן שלא כדאי לי לקחת התייעצתי עם שני רופאים ואמרו לי שכדאי ללכת.לקיסרי בגדול זהוו רק רציתי לשתף ב"ה אהיה שבוע 38+1 שהנסיך ייצא לאוויר העולם כולנו בהתרגשות לא מאמינה שזה כול כך קרוב מקווה שתהיה לי החלמה מהערה ובידיים מלאות אז תחזיקו לי אצבעות עוד שבוע בדיוק ב"ה
17 תגובות
עמוד 1
  • מבינה לליבך מאוד!

• איזו התרגשות.. הספירה לאחור החלה...
    יאללה מקןוה שההמתנה הנצחית הזאת תעבור מהר
    כמובן לידה קלה וידיים מלאות..
  • זה בטח מאוד מוזר לדעת בדיוק באיזה יום ושעה הבייבי הולך לבוא
    אבל תראי את חצי הכוס המלאה - את יודעת בדיוק מתי זה יקרה ולא תהיה לך הפתעה

שיהיה בהצלחה
  • שיהיה בשעה טובה
  • ואיי מאמי את יכולה לפרט למה שוב קיסרי? אני ואת באותו מצב.. בהריון הראשון עברתי קיסרי כי עידו היה מעל 4 קילו... (55555) ועכשיו כל ההריון אני מתפללת שאני אעבור רגיל... השאלה למה אמרו לך שתעברי קיסרי? מה הסיבוכים? בבקשה תסבירי לי.. כי עוד לא הגעתי לשלב הזה- הרופא שלי אמר לי שאם היא תהיה במשקל נורמאלי נוכל ליילד רגיל,אבל לא הסביר לי על ההשלכות עדין..

• הרופאה הסבירה לי וגם הפרופסור שעשיתי אצלו את הטיפולים הסביר לי שגם אחרי קיסרי אחד יש חשש של שני אחוז לקרע ברחם ולא בא לי להיות בסטטיסטיקה הזאת לא שאין סיבוכים בניתוח קיסרי אבלל אני העדפתי קיסרי חוצמזה אחרי קיסרי אי אפשר לקבל זירוז ומאוד מקפיגים עלייך גם בלידה רגילה כך שאם חלילה מסתבך משהו הכי קטן מכניסים ישר לקיסרי תעשי את השיקולים שלך ותתיעצי טוב טוב מאחלת לך ללדת אייך שאת רוצה ובדרך הכי קלה!!!!!
  • הרופאה הסבירה לי וגם הפרופסור שעשיתי אצלו את הטיפולים הסביר לי שגם אחרי קיסרי אחד יש חשש של שני אחוז לקרע ברחם ולא בא לי להיות בסטטיסטיקה הזאת לא שאין סיבוכים בניתוח קיסרי אבלל אני העדפתי קיסרי חוצמזה אחרי קיסרי אי אפשר לקבל זירוז ומאוד מקפיגים עלייך גם בלידה רגילה כך שאם חלילה מסתבך משהו הכי קטן מכניסים ישר לקיסרי תעשי את השיקולים שלך ותתיעצי טוב טוב מאחלת לך ללדת אייך שאת רוצה ובדרך הכי קלה!!!!!
  • שיעבור בקלות!!!!
    מחר לי יש ניתוח ...

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• מה? באמת אחרי קיסרי לא נותנים זירוז??????? יווווווווווווווו..... נראה לי שבסוף גם אני יעבור קיסרי אם ככה...

העיקר הבריאות מאמי והחלמה מהירהההההה ... שולחת חיבווקייייי....
  • איזה כיף!! שיהיה בהצלחה ענקית!!!
  • איך הזמן עף, זה מדהים
    שיהיה המון בהצלחה קל ותקין!!!
    התאוששות קלה ונחת אינסוף

• תודה לכן מקסימות
    פנין בהצלחה מחר מתוקה שתסיימי בידיים מלאות ב"ה ושתהיה לך החלמה הכי מהירה וטובה שיש
  • ???? ??? ???????
    ???? ?????? ??? ????? ??????? ?????? ????? ?"? ?????? ?? ????? ??? ????? ????? ???
  • ווואו איזה התרגשות זה לדעת מתי זה קורה!!
    הכל מוכן?
  • כן הכול מוכן כבר מזמן הבגדים מכובסים הכול בבית רק להרכיב את המיטה ווהורים דלי יביאו רת.העגלה שקניתי ביום שאני יולדת ב"ה איחסנתי את העגלה אצלהם וזהוו שבוע הבא יש לי שבוע עמוס כולל מסיבת חנוכה ביום שני לבת שלי בגן כפרות עלייה אני לא יודעת אייך אני יישן חמישה ימים בלעדיה וביום שלישי אני צריכה להיות בבית חולים בטרום ניתוח עושים לי הערכת משקל מוניטור מסבירים לי אייך הולך להיות וזהוו אני הולכת הבייתה וביום רביעי 27/11 נר ראשון של חנוכה אני עושה את הניתוח נקווה שהכול יעבור בשלום ב"ה יואווו אני מתרגשת מפחדת חוששת הכול ביחדדדדד!!!!!
  • טוב להיות עסוקים יעבור לך מהר הזמן!
    קנית את הביבה היפי נכון? שתתחילי להשתמש תגידי לי איך היא
    תמיד אהיה סקרנית חחחחח
    הכל יעבור מהר ובקלות ותחזרי הביתה לנסיכה בידיים מלאות בע"ה!
  • כן קניתי את ההיפי ביבה
    אני ייעדכן בהחלט לאחרנשאני יישתמש בה מקווה שלא אתאכזב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה