סתם לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ברוך בואך שבוע 35
    והסרגל אומר - שבוע 35 ועוד 35 ימים...
    לפעמים אני חושבת לעצמי - וואו אני כבר בשבוע 35, זה אוטוטו מגיע
    ולפעמים אני אומרת לעצמי - 5 שבועות זה עוד מלא זמן לסבול מכאבי גב וחוסר נוחות של בטן ענקית שמפריעה לתנועה....
    ועכשיו כשאני רואה את הסרגל אומר 35 ימים זה שוב מתחיל להראות לי כל כך מהר...

אתמול עשיתי קצת סדר בדברים שקיבלתי מכנס הריון ולידה, בייבילנד ודוגמיות שהזמנתי באינטרנט (מסתבר שיש לי המון דברים...)
    אז העיקר והחשוב זה - שקית גדולה מלאה בחיתולים ניו-בורן,5 מוצצים, 2 בקבוקים, קרם החתלה (3 שפורפרות), שמן אמבט לבייבי, וכל מני קרמים לי - קרם גוף, פנים, לפטמות ולסימני מתיחה...
    בנוסף, התיק לבית החולים כבר לא ריק כפי שהיה עד אתמול - עברתי על רשימות בכל מני אתרים וגם על דברים שאתן רשמתן פה בשרשורים קודמים, הכנסתי את הדברים שיש לי בבית לתיק, סימנתי לעצמי מה אני עוד צריכה להוסיף (דברים של הרגע האחרון...)

אז שמיניות ותשיעיות - איך אתן שורדות את השבועות האחרונים ?
    איך גורמים לזמן לזוז מהר יותר ?
7 תגובות
עמוד 1
  • נשמע שמתחיל להתקרב
    איזה כיף כל הסדר והארגון של השבועות האחרונים...

איך מעבירים?
    עם נהוראי בכיתי פה בשירשורי שיעמום מדי יום
    שמשעמם לי ואני רוויית שינה, בא לי כבר ללדת ולטפל בתינוקי
    כולם ללא יוצא מן הכלל כתבו לי - סתמי! תהני מהזמן שיש לך לנוח לפני הבייבי!
    לא הבנתי... כמו שאני מבינה היום.

אז תהני מכל יום, תנוחי תתפנקי תטיילי תצאו את ובעלך
    חשוב גם להעסיק את עצמך
    אני עיצבתי אביזרים ואת ההזמנה לברית
    אז דאגתי תמיד להיות עסוקה והזמן עף...
    אפילו לא הספקתי לסיים את ההזמנה לברית

• היי, אני מחר נכנסת לשבוע 36, הלשון כבר בחוץץ ואני מחכה לו בקוצר רוח
  • והאמת שעכשיו סוף סוף יש לי זמן לנוח..
    אחרי שהקטנצ'יק הזה עשה המון בעיות ב3 שבועות האחרונים.. הייתי באשפוז בהשגחה כדי שלא תתפתח לידה..הוא כבר ממש רוצה לצאת...ראש נמוך מאד, צוואר מחוק 87%ופתיחה אמנם רק של אצבע ולקינוח גם צירים!!
    חחח עכשיו זה כבר בסדר שייצא
  • והאמת שעכשיו סוף סוף יש לי זמן לנוח..
    אחרי שהקטנצ'יק הזה עשה המון בעיות ב3 שבועות האחרונים.. הייתי באשפוז בהשגחה כדי שלא תתפתח לידה..הוא כבר ממש רוצה לצאת...ראש נמוך מאד, צוואר מחוק 87%ופתיחה אמנם רק של אצבע ולקינוח גם צירים!!
    חחח עכשיו זה כבר בסדר שייצא
  • אני מנסה להעסיק את עצמי בדברים אחרים
    אני חושבת על מה לעשות ביומולדת שלי, ביומולדת של בעלי (הפרש של 10 ימים) איך לתזמן עם אמא שלי הפרשת חלה ומקווה ולהכניס גם שבת אצל ההורים לחגוג את הימי הולדת שלהם (גם הפרש של 10 ימים) וכל זה עוד בכלל לפני התאריך המשוער!
    ואיפה ללכת לקנות לכולם מתנות...
    התחלתי לחשוב על מקומות לבריתה ואז הבנתי שאני צריכה קודם לדעת בערך כמה מוזמנים יש לי אז התחלתי לעשות רשימה - רק חצי משפחה ורשימת חברים מצומצמת והגעתי ל 100 איש...
  • לא מתעסקת בזה כל כך נותנת לימים לעבור
    הזמן טס בעבודה כמה שקשה...
    כבר יום רביעי יאללה נגמר עוד שבוע :)

• בשעה טובה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה