היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש עגלה חדשה שנפתחת ונסגרת לבד לגמרה בלחיצת כפתור - ממש מגניב!!!! ראיתי אותה בשבוע שעבר ב"מוצצים" עולה מחיר אסטורונומי 5900 כולל אמבטיה מה אתן חושבות שווה? http://www.4moms.com/origami
10 תגובות
עמוד 1
יש מצב זה פולט קרינה במיוחד שמטעינים את הטלפון על הראש של הילד צריך לבדוק את זה
ראיתי אותה נראה לי מיותר כל הגדג'ט הזה ומה את צריכה להטעין את הנייד בעגלה? והמחיר בכלל - אפשר לרכוש 2 עגלות במחיר כזה כולל עגלה וסלקל...
חחחחחחח ואיי הרגת אותי עכשיו שבוע שעבר ראיתי אותה במוצצים אבל...... הייתי בטוחה שזה משהו ששייך למישהו שם אז בכלל לא נגעתי האמת.. למה חשבתי?? היה נראה לי משוכלל מידי וישר עלה לי אסוציאציה של ילד לא עלינו מוגבל עם בעיה כי הכל במגע כזה...
בנות יש אמבטיה- גדולה ויפה וקשיחה כלולה במחיר הלא שפוי, העגלה לא מתקפלת עם האמבטיה רק עם הטיולון, ויש מין פין בטיחות לנעילה של הכפתור הקיפול - אותי הדאיג שבן ה4 שלי יקפל את אחיו יחד עם העגלה. לשומרי שבת -יש מנגנון של כיבוי העגלה ופתיחה ריגלה ע"י מפתח מיוחד. לא חייבים להטעין את הטלפון זה אופצייה בלבד. ראיתי שהמחיר בחו"ל באמת רציונלי הייתי רוכשת אותה בלי לחשוב הבעיה שאין משלוח לישראל רק בתוך גבולות ארה"ב וקנדה, אם הייתי רואה אותה לפני חודש אז הייתי מבקשת מבן דוד של בעלי שיביא לי, הוא בדיוק היה בארה"ב
אני ראתי אותה בירכא ב3000. רק לא הבנתי עם זה כולל אמבטיה במחיר