הודעה חגיגית: ילדתייייייי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רשמתי בהודעה שלי על הפתיחה אבל הבנתי שזה סמוי מן העין.. (:
    אז אחרי יום מלא צירים וכאבים בגלל הזירוז של הטבליית פי ג'י בלילה התחזקו הצירים עד לרמה שראיתי כוכבים וכם את כוכבי הלכת..ניסיתי להעביר את הצירים על כדור פיזיו ובמקלחצ חמה על הגב והבטן.בסביבות שעה 24:00 הרגשתי דקירה בבטן והרגשתי רטיבות בתחתון.זה היה מי שפיר שטפטפו בהדרגה אז לא התייחסתי לזה.קראתי למיילדת שתבדוק והיא אמרה דיש לי פתיחה של 3.5 כמעט 4 ומחיקה 90..הזמינה סניטר שיקח אותי לחדר לידה.בינתיים התקשרתי לבעלי שיבוא זריז מהבית אחרי שהיה איתי מהבוקר שלחתי אותו הביתה לישון קצת.משום מה בעלי התייצב תוך פחות מדקה ורק מאוחר יותר הבנתי שבמקום ללכת הביתה הוא ניצל בשקט מסדרון חשוך ולא נגיש במחלקה וומצא שם איפשהו מזרון.זרק אותו בחושך מול מעלית לא תקינה ופשוט נרדם עליו..מזל שאף אחד לא נתקל בו.היו חושבים שזה הומלס.. (:
    ירדנו לחדר לידה ואני סובלת מצירים כאחה חזקים שמשתקים אותי.אחרי קבלת עירוי לוריד הגיע הגבר הכי מבוקש בכל המחלקה..המרדים!
    אחרי רבע שעה של נסיון חהזרקת החומר בגלל שכל הזמן זזתי ורעדתי מהכאבים לא ניתן היה לעשות את זה מהר.תוך כמה דקות כבר הרגשתי הקלה.המיילדת השאירה אותי בחדר לנוח ולתת לחומר חהשםיע ובינתיים הלכה והבטיחה לחזור תוך 20 דקות לבדוק התקדמות. היא חזרה כ40 דקות אחרי וכשבדקה פתיחה היתה בשוק..הייתי בפתיחה מלאה תוך שעה ועשרים מרגע שהתקבלתי לחדר לידה.באותה שניה בעלי התקשר לאמא שלי העיר אותה ואמר חה זריז לצאת.במקביל ביקשתי יהמיילדת לחכות להורים שלי כי אומנם יש פתיחה אבל הראש לא לוחץ לצאת החוצה.הילדון הזה כל כך ממושמע שחיכה לסבתא שלו.. עוד הספקנו להחליף חוויות עד שלב הלחיצות.
    המיילדת נכנסה עם רופא צעיר ובדקו מיקום ראש שהיה מצויין. 4 חחיצות גדולות 3 קטנות והאוצר שלי נשלף החוצה.לא הרגשתי כאבים בכלל והייתי באקסטזה מההרגשה הנפלאה הזאת.הניחו אותו עליי והוא הסתכל עליי עם העיניים הכחולות היפות שלו.בעלי חתך את חבל התבור.צילמנו המון גם את הוריי וגם את התינוק עם שלל פוזות.היה המון צחוקים ובידור בחדר לידה.האוירה היתה פשוט קסומה..הילדון עולד בשעה 5:30 בדיוק במשקל 3370.ינק קצת למרות שלא נראה לי שיצא לי בכלל חלב.קרוב ל40 דקות הוא עליי עליי עד שלקחו אותו לתינוקיה.שעה וחצי אחרי זה השאירו אותי בחדר לידה להתאושש ומשם העבירו למחלקת יולדות.הבייבי ישנוני כל היום.כל כך מתוק עם ריח כל כך נעים..חייבת לציין שקיבלתי חווית לידה קסומה ומתקנת בעיקר מבחינה נפשית.הופתעתי לטובה מבעלי שהפתיע בלי סוף.אני מאוהבת קשות בקטנצ'יק הזה ומתגעגעת בטירוף לגדול שלי.. מחכה כבר חהשתחרר ולנוח בבית אבל זה יקרה רק ביום שישי..
    זהו בערך אלה החוויות מהלידה שלי. שמחתי לשתף אתכן..היה לי תענוג לכתוב תוך כדי צירים חחחחח אוהבת את כולכן!
16 תגובות
עמוד 1
  • מזל טובבבבבבבבבבבבב
    איזה אושר!!
    איזה כיף
    בשעה טובה
  • מזל טוב הרבה בריאות ונחת

• חחחחחחחח צחקתי יא מהבולה

• מזל טוב !!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• מזל טוב !!!!!!!!!!!!!!!!
  • מזל טוב!! שתגדלו אותו באושר ומלא נחת [/url
  • בשעה טובה!!! כייף לשמוע!!!
    בקרוב אצלי בע"ה

• תודה לכולם ?
  • חחחחח הרסת אותי על בעלך שישן במסדרון!
    סיפרתי (הקראתי) לבעלי הוא אומר לי - נו בטח מה גם אני לא הייתי משאיר אותך לבד שם...
    הסיפור שלך שירין מאוד יפה וריגשת אותי מאוד
    מאחלת לכם בהצלחה יתרה בהמשך הדרך
  • איזה כיף!
    מלא מלא מזל טוב!

• מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

אחלה לידהץ.....
    אפשר לשאול אותך שאלה ?
    הסרגל מראה שאתם נשאואים שנה וקצת והגדול בן 5 וקצת.... הסרגלים נכונים ?

• מזל טוב גיבורה!!!!!!!!!!! שיהיה במזל ובאושר....

• קודם כל מזל טוב!!! שנית בעלך בעל תושייה, שלי לא היה חושב בכלל על דבר כזה, איזה מזל שנישאר לישון על מזרון. אני שמחה בשבילך שזכית לחוויה מתקנת וללידה מוצלחת. והכי חשוב תזכי לשבת בבית איזה כיף זה!
  • שרין איזה כיף לקרוא סיפורי לידה גם כאלו
    ולדעת שיש תקווה גם ללידות טובות ולא רק סיוטים
  • סיפור לידה מרגששש ומצחיק בו זמנית חחחח
    שמחה לשמוע שאת אחריי ושעברת חוויה מתקנת.. נשמע שהיתה לך לידה מהנה (עד כמה שאפשר) וזריזה...
    מאחלת לכם המון מזל טובבב בטח בעלך מרחף על עננים
  • תודה בנות.. כיף לשמוע תגובות חמות..
    אירית אני באמת נשואה שנה.הבן הבכור שלי מזוגיות אחרת שלא משתווה לזאת בשום צורה ולמרות הכל אני שמחה שנשאר לי ילד מקסים מאותה תקופה שחורה..היום הוא כבר גדול וגאה בתקפיד החדש שלו בתור אח גדול..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה