בנות מישהי חוותה את זה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ותיקה בפורום, כרגע יותר קוראת ופחות כותבת אבל זקוקה לעזרתכן..
    אני בשבוע 21+ 4 החל מאתמול בערב החלו כאבי גב תחתון,
    היום במשך כל היום כאב באיזור עצם הזנב,עכשיו לאחר שכיבה על הגב של רבע שעה
    בניסיון להתיישב נורא כאב לי כל הקו המאוזן שבגובה עצם הזנב והגביל אותי בתנועה
    בסופו של דבר הצלחתי להתיישב והיה נורא קשה לעבור למצב עמידה וכאשר ניסיתי ללכת ממש כאב לי והלכתי לאט עם ברכיים מכופפות לאחר עמידה במקום עם תמיכה הצלחתי להתיישר אך הכאב עדיין קיים,מה זה?
    האם זו רק ההתחלה וזה רק יחמיר עד סוף ההריון?

5 תגובות
עמוד 1
  • בעצם את אומרת שכואב לך האגן (בקו של עצם הזנב...)
    זה לא אמור לכאוב כמו שאת מתארת
    לדעתי תלכי לרופא ותבדקי את זה, אולי יש לך את הדבר הזה שאני ממש לא זוכרת איך קוראים לו - התרחבות האגן בצורה מוגזמת לתחילת ההריון.
    אם אני לא טועה בנות פה אמרו שקיבלו על זה שמירת הריון.
    ה"בונוס" היחידי בדבר הזה הוא שהלידה אמורה להיות פחות כואבת מכיון והאגן התרחב כבר לפני...

בכל מקרה - תרגישי טוב
  • היי. מה שלומך????????
    אני זוכרת אותך עוד מההיריון הקודם..
    אנחנו ממש כמעט באותו שלב בהיריון. אני היום התחלתי שבוע 22. 3 ימים הפרש בינינו..
    אני למזלי לא חוויתי כאבי גב בהיריון הקודם וגם בזה לא. שיישאר ככה. אמן..
    אבל בטח הבנות יענו לך כאן.
    תרגישי טוב
  • אוהו אני יודעת במה מדובר.............
    את צריכה להשתדל לא לעמוד כמה שיותר.
    ולעשות פיזיותרפיה.
    יש התעמלות מסוימת שעוזרת, אבל בעיקר לנוח
    אני קיבלתי על זה שמירת הריון-
    אבל אחרי הרבה סבל ויסורים מול ביטוח לאומי.
    ממש כמו שאת מתארת-
    היו מתכופפות לי הברכיים...
    וכאבים אטומים בחיבור בין הרגליים לגב- אזור האשיאס.
    אולי מסאז' רפואי יעזור?
    בהצלחה!!!!

• הי אנגל, גם אני באותו המצב, התחילו כאבי חזקים בגב התחתון סביב השבוע שלך, הסיבה אצלי כי העובר שוכב נמוך ומנסה להתחפר במקום שאין מקום, לוחץ עם הראש על האגן וזה מקרין על הרגליים, מפסעה, הגב התחתון -עצם הזנב וכל חגורת המותניים. שאני מנסה ללכת הכאב לפעמים ממש בלתי נסבל, הרגשה שכאילו תקעו לך סכין בגב. שבוע שעבר הייתי כל השבוע בבית כי לא יכולתי פיזית לרדת במדרגות, אפילו הלכתי למיון נשים שם בדקו ואמרו שאין צירים והרחם סגור , כך שרק מנוחה תעזור, לשכב ולחקות שאדוני יואיל בטובו לזוז למעלה או להתהפך לצורה אחרת .
    מה שהתכוונתי לומר שהכאבים לא תמיד כל כך חזקים אבל הגיוני שזה אמור להחמיר כי העובר גדל ויש לו פחות מקום תמרון ברחם ז"א הוא ימשיך ללחוץ על האגן, אני רוצה לבקש שמירה בגלל זה, אני מקווה שיתנו לי.
  • לא מנחם אותי הלידה כי גם ככה אני עושה קייסרי
    בכל אופן אני מנהלת משפחתון ועובדת פיזית מאוד מאוד קשה, מתכןפפת המון, מרימה ילדים, יושבת על הריצפה, אני לא חושבת שאשרוד ככה עןד הרבה זמן.. אולי כדאי להתחיל תהליך לבקשת שמירת הריון? בהריון הקודם הייתי בשמירה מחודש 4
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה