היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שמתי לב...גם בהריון הקודם וגם בנוכחי שהשעות פעילות של התינוק בפנים הם בעיקר בלילה... מרגיש כאילו אני חיה באזור זמן אחר מהרחם שלי נורא בלי להגיד לו ללכת לישון כדי שגם אני אתפוס תנומה
מה שקורה זה שביום יש רעש ואת זזה וזה מרדים אותו ואז הוא קם בלילה וגם בלילה את שקטה אז יכולה להרגיש אותו יותר טוב.
בארה"ב זה יהיה בדיוק אותו הדבר.
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
גם לי זה היה ככה ולפני כחודש חודשיים כשהתחילו התזוזות החזקות פשוט לא ישנתי שבוע והחלטנו שזה לא ייתכן..... ושחייב להיות פתרון חפירה באינטרנט עזרה לי למצוא תשובה טוענים שהעובר מבין כאשר אנחנו מדברות אליו עוד בעודו בבטן אז לפני השינה אנחנו מדברים איתו מודיעים שעכשיו הוא, אבא ואמא הולכים לישון ואומרים לילה טוב וזה פשוט עובד בערך חודש ישנה לילות רצופים (חוץ מכאשר קמה לפיפי) ממליצה לנסות.... אין לך מה להפסיד
דרך אגב הכל בזכות אחת הבנות כאן לא זוכרת מי זו הייתה..... לפני כמה חודשים כתבה שדיברה לעובר כמה ימים ולימדה אותו לשים אצבע על האף בבדיקה אצל הרופא ונגנבתי כשסיפרה שזה עבד ובא"ס העובר שם אצבע על האף! כנראה שהם גאונים קטנים שם בפנים