עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמעט 48 שעות מירידת המים
    15 שעות בחדר לידה
    פיטוצין מ9 בבוקר אפידורל מ6 פתיחה כרגע 3.5
11 תגובות
עמוד 1
  • בס"ד

את ממש קרובה ללידה אני נותנת לך 3 שעות ואת אחרי תנסי לישון בנתיים אל דאגה שיגיע הרגע את תקומי עם הרגשה כמו כדור שרוצה לצאת משם תדעי שאת פתיחה מלאה הכי חשוב מאמי תקומו בשלום ובבריאות תעדכני

• יקירה, הלוואי שהכל יגמר מהר יותר ממה שאת חושבת..שתהיה לך לידה קלה ומהירה בידיים מלאות!!!

• בהצלחה מתוקה
    שיהיה בשעה טובה!!!
    מחכה לעדכונים ממך
  • אני בשוק שמחזיקים אותך 48 שעות אחרי ירידת מים!
    אין מה לעשות?
    "רק תפילה אשא..."

בהצלחה אחותי!
    תחשבי טוב! יהיה טוב!
    מקווה שאת אחרי!

• מקווה שישנת קצת אחרי האפידורל..זה מקדם את הלידה.השקט והשינה הקצרה הזאת תעשה פלאים.אני התעוררתי אחרי 40 שקות עם פתיחה מלאה..בהצלחה יקירה.
  • מאמי בהצלחה....

עוד קצת,אני מקווה שתרגישי טוב והכל יהיה מאחורייך ביידים מלאות ....
  • תחזיקי מעמד עוד קצת, אולי באמת תנסי לישון או לפחות לנמנם. אנחנו עושות לך פה קישטה חזק חזק שיגמר בקרוב בבשורות טובות.
  • וואו וקנין אני לא מאמינה לך
    הייתי בטוחה שאני אקום בבוקר ואראה הודעה שלך עם סיפור לידה...

שולחת לך המון
  • ואו וקנין נשמע לא פשוט בכלל
  • מקווה שאת כבר אחרי,
  • ווואווו איזה ארוך...תחזיקי מעמד עוד קצת והאוצר שלך בחוץ [/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה